Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak miért ragaszkodtok az első randin ahhoz, hogy fizessetek?
Pontosabban:
*Ha feljött hozzám a barátnőm... #70 voltam.
Álmodik a nyomor, mi?
:DDDDDDDDDDD
Nem. Amit leírtam, az nem álom, hanem valóság.
"Az incelek az egyenjogúság zászlaját lobogtatva akarják bebeszélni a világnak hogy nekik már semmit nem is kell tenniük egy nőért"
Valószínűleg sosem mondott ilyet az incel közösség, ez inkább tűnik egy érzelmi alapú női véleménynek. Az incelek ugyanis nincsenek jelen a csajozásban. Az ő szubkultúrájuk éppen arról szól, hogy nincs az életükben nő, és ezt indokolják meg folyamatosan.
Ilyesmit - de ilyet pontosan - semmilyen férfi közösség nem terjeszt, még a csajozós pasik sem.
Valószínűleg azt értetted félre, hogy az a helyzet, hogy ha egy nő teljesen rá van kattanva egy pasija, akkor annak már nem kell sok dolgot csinálnia. És ez így is van. Ha egy nő már kiválasztott egy férfit, és halálosan szerelmes belé, akkor neki már nem kell nagy erőfeszítéseket tennie az ügy további részleteiért.
Mindenki, akire volt már teljesen rákattanva csaj, ezt tudja. #70 voltam.
Igen, van ilyen.
Ezért jött nekem össze a szex is első talin.
Mert a neten a levelezéssel és a telefonálással nagyon erős érzelmeket keltettem a csajban, még az exét is visszautasította miattam.
Mikor odajött a talira, már szerelmes állapotban volt. Egy akkor 22 éves nőről beszélünk, akit mellesleg itt ismertem meg.
Mellesleg ezt nem először csináltam már meg. Neten nagy érzelmi vihart keltek, ami simára hozza nekem a talit. És már aznap csók, szex stb. történik köztünk.
Büszke vagyok magamra.
Nem igazán vágom, mit akarsz mondani, de mindegy, nem fontos.
Végső soron a történetem csak töltelék ebben a topikban.
A lényeg az, hogy a hétköznapi pasi ragaszkodik ahhoz, hogy fizessen, mert a nők túlzott tiszteletre nevelték.
Vannak viszont, akik underground módon viszonyulnak a csajozáshoz, (mint pl. én) és nálunk nem ugyanazok a sablonok mennek le, mint a tipikus jólnevelt fiúcskánál. Soha nem is ment le, és ezután sem fog. Én másképp csinálom a dolgokat. Ez a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!