Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok pasi miért ragaszkodik hozzá h első randin szex legyen?
Figyelt kérdés
Miért nem birnak adnio időt a nőnek h ráhangolódjon?
Miért kell két idegennek összeadni magát?
És az a szex milyen lesz....:S
Miért nem birják kivárni azt a pár alkalmat?
2019. febr. 24. 18:54
1/26 anonim válasza:
Azért nem akarják kivárni, mert csak és kizárólag szexet akarnak, de úgy, hogy időt már ne kelljen szánni rá, mert annyit nem ér. Pont ezért nem kell az ilyenekkel foglalkozni.
2/26 anonim válasza:
Mert csak megdugni akarja
Akivel valóban szeretnèk èrtelmes kapcsolatot,ott nem erőltetem
3/26 anonim válasza:
Tényleg akarsz bármi komolyat olyantól, aki ilyen? Amennyiben erre 'nem' a válasz, akkor miért zavar téged ez?
Ellenkező esetben pedig nem értem a panaszodat.
4/26 anonim válasza:
Na vajon miért?
Nem muszáj belemenned.
Akitõl ez alapkövetelmény elsõ randin, az annyit is ér, nem tudom mit idegeskedsz, mintha bármit is kéne jelentsenek neked az ilyen fiúk..
5/26 anonim válasza:
Mondjuk en szeretem, ha van elso alkalommal szex. Szokott is lenni. Ha nem jo, akkor kar eroltetni a dolgot.
7/26 anonim válasza:
Van olyan is aki kivárja hónapokig hogy nincs szex, de ugyanúgy kötöttség nélkül akar szexelgetni, csak használja a nőt, de nem tervez vele hosszú távra. Nem szabad bedőlni ilyeneknek, mert a férfi dolga az ürítés, a nők lelki sérülése meg nem számít!
8/26 anonim válasza:
#7 Szerintem ez már a férfit minõsíti, akinek annyira üres az élete, hogy hónapokig foglalkozik egy nõvel csak azért, hogy szexelhessen. Ha valakinek ilyen sokat jelent egy kis érzelem-mentes szex, hogy sok idõt és energiát feltet bele, az már szánalom kategória.
9/26 anonim válasza:
Miért olyan pasit választasz, aki már az első randin dugni akar, inkább ez a valódi kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!