Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akarhat? Miért nem beszélgetünk?
Megismerkedtem 2 hónapja interneten egy fiúval. Sokat írtunk egymásnak, majd elkezdtük használni egy telefonos appot. Azóta alig beszélgetünk. Azt mondta nem igazán szeret írogatni telefonon.
Következő hónapban találkozni akar velem. Néha ha olyan a téma akkor érzem rajta, hogy érdeklődik, esetleg kapcsolati szinten is, viszont picit aggódom, mert nem igazán beszélgetünk mostanában. Nektek is volt ilyen barátotok/párotok, akivel neten hasonlóképpen ismerkedtetek meg, viszont a való életben nagyon jól passzoltatok?
Nekem ez egy picit fura, mert általában a barátaim nagy része sokat használja az ilyen appokat (whatsapp, viber) aztán nekem most furcsa ez a helyzet...
Egyébként egy osztrák fiúról van szó.
Nem hiszem. Én adtam meg az időpontot, szexről szó sem volt, semmiféle ilyen utalás.
Kicsit nekem gátlásosnak tűnik. Meg egy kicsit furcsa is, de még aranyos módon.
Köszi a válaszokat. Lehet csak barátkozni akar, aztán ennyi az egész.
Várd ki a találkát, lehet jól sikerül majd:)
Ide meg annyi hülye jár, ne hallgass rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!