Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok pasi miért ragaszkodik hozzá h első randin szex legyen?
Miért nem birnak adnio időt a nőnek h ráhangolódjon?
Miért kell két idegennek összeadni magát?
És az a szex milyen lesz....:S
Miért nem birják kivárni azt a pár alkalmat?
Oké, meddig várjam az alkalmas partnert komoly kapcsolatra...?
Mert a férfiak mit csinálnak? Amig nincs komoly lefekszenek ezzel azzal..
A kérdés az h a laza kapcsolatban miért kéne egyből összeadni vkivel magát egy nőkek férfinak, mikor még szinte semennyire nem ismeri vadidegennel.
Miért vágynak az ilyen szexre?
Oké, miután mindenki előadta, hogy milyen irgumburgum a gyors szex és a lepontozást is megkaptam, elárulná valaki, hogy ezzel mi a baj? A pasik egy nagy része akar szexet első randin, egy nagy részük nem.
Én pl. ha első alkalommal nem is, de 1 hónapon belül akarok szexet. Nem akarom az időm pazarolni olyanra, akivel lehet, hogy egyáltalán nem passzolok az ágyban.
#11: Nem csak az ilyen szexre vágynak, hanem másfélére. Eleve a szexre vágynak. Azért, mert ez egy természetes emberi ösztön.
De mit nem lehet ezen érteni vagy egyáltalán miért akarsz olyan embereket megérteni, akiktől semmit nem szeretnél?
Vannak emberek, akiknek teljesen mindegy, hogy kibe ürítenek és vannak olyanok, akiknek nem. Keresd az utóbbit és kész.
"Oké, meddig várjam az alkalmas partnert komoly kapcsolatra...?"
Nem várni kell, hanem keresni. Bár ez a hercegnőknek nehezükre esik.
mert már mindenki ilyen szex és new york világban él. férfiak is.
összejön mindenki mindenkivel, előbb szexelnek, aztán reménykednek benne, hogy lesz valami több is belőle.
aztán megy a sírás hogy csak kihasznált, hogy minden nő k urva blablabla. ha már az elején nem olyan a kapcsolat, mint egy romantikus filmben, hogy első látásra beleszerelmesedsz, akkor már nincs is értelme az egésznek nekik.
ismerősi körömben is ez a helyzet. a kedvencem amikor az egyik elb aszott életű kér tanácsot a másiktól. :D
15-nek:
Hű, nem mondod!Amúgy meg nem vagy te nem vagy kicsit előítéletes? Mi ez a hercegnőzés? Pf.
Szerintem az a titok nyitja, hogy a sex uzheto parkapcsolat nelkul is, szamtalan pelda bizonyitja.
Aztan vannak olyanok, akik spiritualis uton kozelitik meg a sex-et, ott zavar keletkezik az eroben. Ugyanis ax olyan elvont fogalmak, mint az altalad is hasznalt "rahangolodas" ertelmezhetetlen egy ferfi szamara. A ceges szakzsargonban a bullshit szot hasznaljak ra.
En egyebkent nem szoktam force-olni a sex-et, de azt elvarom, hogy a kapcsolat fejlodjon. Ahol azt tapasztalom, hogy egy helyben topogas van, az nalam mar a jatszmazas kategoria, es pokhalozza mas.
42F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!