Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért büszke sok pasi arra, hogy első randin megfektetett egy nőt?
Én komolyan szégyellném magam, ha ez történne. Hisz ez csak annyit jelent, hogy egy sekélyes lény vagyok, aki összeszedett egy szintén sekélyes, erkölcstelen lotyót, akinek tulajdonképp mindegy, kivel bújik ágyba.
Van egyáltalán olyan pasi, aki ezt szintén szégyennek érzi? Vagy ez minden pasinak diadal?
Ez nem arról szól, hogy diadal, trófea, vagy bármi ilyesmi, teljesen idióta megközelítés ezt gondolni. Viszont igenis feltölti az embert ha hódíthat, megvan a közös hullámhossz, ésatöbbi. Olvashatod itt a kérdéseket, hogy 5 randi után nem volt csók, vajh friendzone-e...
hát vazz, akinek ennyi ideje van. Nekem gyakran előfordult hogy már nem egyszer hogy az első randin ágyig jutottunk (mondjuk volt előtörténete ofc), és senkit nem gondolok sekélyesnek, mindenki jól érezte magát, és volt folytatás.
Tiszta hülyeségeket mondasz, kérdező.
Miért lenne sekélyes az illető? Azért, mert a te hallgatólagos keresztény erkölcseidnek nem felel meg?
Igen, én is lefeküdtem már az első randin a volt barátnőmnek, és sikernek könyvelem el, ugyanis ő nem bújt bele minden pasi ágyába már az első nap, ráadásul köztünk komoly érzések voltak, olyanok, amit a te magas erkölcseiddel még csak elképzelni sem tudsz.
Ezt lehet pozitívumként is értékelni, hogy akit kívánok, ennyire kíván.
Persze, nem a mellkasdöngetős kategória, de most miért érezném magam szarul, mert kellek annak, aki kell nekem :D
32/f
Mert egoisták.
Azt hiszik, hogy ez az ő érdemük, pedig csak szexre kellettek a nőnek.
Átlagos nő, ha valami komolyabbra akar egy férfit, akkor nem fog vele az első este lefeküdni, mert jó színben akarja magát feltüntetni.
Ti az oviban vagytok basszus?!
A szex nagyon fontos része egy kapcsolatnak, kalapot sem veszek úgy, hogy fel ne próbàltam volna.
Ez a véleményem, 34 éves nőként.
Érdekes, mert ilyenből egy 7,5 éves kapcsolatom lett. (mondjuk ismerni ismertük addigra egymást)
32/f
Jogos àm nagyon #9 hozzàszólàsa!
Na, halljuk Kérdező, te vagy az Isten?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!