Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csináljak ha úgy érzem én...

Zsofinnyo kérdése:

Mit csináljak ha úgy érzem én semmibe se vagyok jo? Az egyik nővérem most fog tesiből leérettségizni a másiknak van egy jól fizető munkája én meg itt vagyok a gimi első évében és semmihez sem értek és úgy érzem rám sosem lesz büszke az apám.

Figyelt kérdés

2015. máj. 1. 13:46
 1/1 anonim ***** válasza:
Ne érdekeljen senki véleménye, még az apádé sem. Mindent magadért csinálj, magadba fektess, ne mások véleményébe. Semmivel nem vagy elkésve. Még nekem sincs tiszta jövőképem, hogy mi szeretnék lenni. Jövőre érettségi. Van pár irány, de konkrét nincs. Ne aggódj, kialakul ez hamarosan mi érdekel.
2015. máj. 1. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!