Szerintetek mit csináljak? Nem biztos hogy sikerül a fősulim és apám mindig mondogatja hogy 4es átlag legyen meg hogy ajálja hogy csináljam meg a sulit meg hogy olyat csinál amire nem lessz büszke ha elbukok.
Miért ne sikerülne?
Engem a nagynéném akart mindenáron fősulira tuszkolni (a családban egyébként senkinek nincs diplomája, mégis léteznek és jól élnek). Én nem hagytam magam, megmondtam, hogy nem és kész. Azóta lenéz, bár ezt nem mondja, mert olyan munkám van, ami szerinte "ciki".
Az apád az persze más tészta. Ha mégsem sikerülne, akkor nem tudnád esetleg azt megcsinálni, hogy halasztod a dolgot, pár vizsga későbbre marad - persze csak elméletben. Addig kereshetnél munkát (bár ez manapság nem könnyű, de talán...), albérletet és mikor kipattan a botrány, legalább nem leszel otthon. Kidühöngi magát, aztán majd lenyugszik előbb-utóbb.
Nem valami korrekt megoldás, de az ilyen begyöpösödött szülőkkel (bocsi) úgysem lehet értelmesen beszélni, mert nem érdekli őket, hogy te mit akarsz.:S
Tanulj!
(Helyesírást is!)
Jobb lenne szalag mellett napi 8-12 órát dolgozni? Havi 80000 Ft-ért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!