Fiúk, férfiak! Mi a véleményetek az átlag magyar nőről?
Házasság előtt kipakol mindent, csak hogy minél több "tapasztalatot" szerezzen, házasság után jönnek a gyerekek és elkezd hízni, levágatja a haját, nem/kevésbé ad magára és aztán csodálkozik, hogy a férje máshoz jár, aki fiatalabb.
Nem akarok senkit megbántani, tisztelet a kivételnek, de a nők 70%-a így él manapság.
Az átlag magyar férfi elmondhatja magáról, hogy biztos dobogós helye van "A világ legsóherebb, legfukarabb, legfösvényebb férfiak" versenyében. A szeretett nőjének a magyar pasi úgy vesz egy posvadt szál rózsát mintha csak a fogát húznák. Hogy egyebet már meg se említsek....
Higgyétek el, a gazdag tapasztalat beszél belőlem.
31/N
Igaz, hogy én nő vagyok, de muszáj reagálnom, mert az előttem hozzászólóknak annyira igazuk van! Szétnézek és valóban a Barátok közt-ön szocializálódott idősebb nőtársaimat látom, akik ostobák, manipulatívak és egy katasztrófa az életük. Én nem akarok ilyen lenni! Elborzaszt a magyar társadalom állapota és ezt még ki is szolgálják ilyen Barátok közt/ValóVilág szintű borzalmakkal, amit természetesen meg is kajál a közönség. Nagyon-nagyon kevés ma a művelt, intelligens, de érzelmileg is érett, felnőtt nő.
23/L
Az, h teljesen mindegy mit csinálsz, le lesz szar*va.
Aztán azt tapasztalod, h minél jobban leszarod őket ,annál jobban le akarnak szop*ni.
Nagyjából ennyi, érti, aki érti.
23L ritka az ilyen leányzó :) Legyen sok gyermeked!!
31N, ha egy férfi igazán szeret valakit, akkor nem úgy veszi a virágot, mintha a fogát húznák. Az ilyen férfitől esetleg el sem kellene fogadni, és keresni tovább.
Kedves utolsó!
Mi nem volt világos abban, hogy "Fiúk, férfiak!"?
Aztán a kérdés értelmezésével is akadtak problémái.
Ebben a kérdéskörben az átlag magyar nőkről kellene értekezni.
Hölgyem, Ön kicsit eltévedt. :)
Sose kajálj, miközben válaszolsz, mert el fogsz késni! :D
Természetesen a a 17:07-es válasz a 17:01-es hozzászóláshoz íródott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!