Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, férfiak! Mi a véleményet...

Fiúk, férfiak! Mi a véleményetek az átlag magyar nőről?

Figyelt kérdés
Legyen párja a "Lányok, nők! Mi a véleményetek az átlag magyar férfiról?" kérdésnek. :D
2011. ápr. 15. 16:43
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
97%

Szia Utolsó!

Már Én is jártam igy, egy kollégám ki volt akadva, hogy majdnem mindennap főzők, és még mielőtt indulok a munkából haza, felhívtam a párom, hogy mit szeretne enni mit vásároljak. Volt meglepetés. Ja, igen: nem híztam el, pedig két gyerekem van, sokat tornázom, derékig ér a hajam, és csak annyi igényem lenne, hogy valaki szeressen. Mégis már két éve egyedül vagyok, lecseréltek:(

2011. ápr. 18. 16:46
 22/48 A kérdező kommentje:
16:46 sajnálom :(
2011. ápr. 18. 17:01
 23/48 anonim ***** válasza:
89%
A magyar nők körében divat játszani a buta nőt, mert az olyan nőies ha játsszák a hüülyét. Nem szeretnek kérdésekre válaszolni, szeretik a ku1rvás ruhákat és szarrá hidrogénezik meg festik azt a maradék hajukat ami még van. A barátok köztöt nézik és olyanokká is válnak mint abban a színésznők, műnőkké. Nem mernek jól vezetni merg jól parkolni, mert van egy ilyen hülye magyar elképzelés, hogy a nők mindenben rosszabbak amihez a férfiak nagyon értenek.
2011. ápr. 18. 20:12
 24/48 anonim ***** válasza:
2011. ápr. 18. 20:48
 25/48 anonim ***** válasza:
58%

de ha esetleg valaki lusta lenne megnézni és meghallgatni azokat a csodás nótákat.

a véleményem szavakba öntve az átlagos magyar lányokról-nőkről:

beképzelt,

öntelt,

nagyravágyó,

lusta,

egzisztenciavadász,

minden logikától mentes,

erkölcstelen,

semmirekellő,

buta,

közönséges

nem részletezném tovább :)

2011. ápr. 18. 20:50
 26/48 habibi ***** válasza:
100%
bár lány vagyok, de mivel nem vagyok magyar, ezért elmondom a véleményem a magyar nőkről: önzők,önteltek,beképzeltek, túlzottan aggodalmaskodók !!, anyagiasak, nincsenek igazi egyéniségek, olyan egyforma mind (hm.. tömegtermék), egyesek nagyon el vannak szállva maguktól, és nagyon idegesít a természetük, ellenszenvesek, jaj és azt hiszik csak nekik lehet igazuk.
2011. ápr. 18. 22:08
 27/48 anonim ***** válasza:
100%

szerencsere a gyk-n nem az atlag talalhato meg, vagyis a kommentelok egyike sem hasonlit az itt leirt jellemekhez.

egyebkent akik itt irjak a lesujto velemenyt, azoknak mennyi osszehasonlitasi alapjuk van? Mert pl en egy skandinav orszagban elek, es ezek utan a fiatal lanyok utan a magyar lanyok tobbsege csinos.

2011. ápr. 18. 22:46
 28/48 anonim ***** válasza:
100%

nem a kinézetről volt szó hanem a belső értékeikről.

talán a két legfontosabb dolgot ki is hagytam, bocs:

álszentek

kétszínűek

2011. ápr. 19. 06:51
 29/48 anonim ***** válasza:
59%
Ez nagyon szomorú, hogy itt a nagy többség ennyire lesújtó véleménnyel van a nőkről. Bezzeg dugásra azért jók mi, hogy legyen hová üríteni.. Szégyen. Nézzen már a sok magát "férfinak" nevező egyed magába is kicsit.
2011. ápr. 19. 07:59
 30/48 anonim ***** válasza:
87%
Uraim, ki lehet vándorolni, magatok helyett meg küldjetek helyes, forróvérű, családcentrikus olaszokat, precíz németeket, gazdag amerikaiakat. köszi
2011. ápr. 19. 08:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!