Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, férfiak! Mi a véleményet...

Fiúk, férfiak! Mi a véleményetek az átlag magyar nőről?

Figyelt kérdés
Legyen párja a "Lányok, nők! Mi a véleményetek az átlag magyar férfiról?" kérdésnek. :D
2011. ápr. 15. 16:43
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:

a nők a vásárlás rabjai.nem baj,ha nem kell,de akciós.a tv-ben láttottak a mérvadók.mindent elhisznek,szeretnek pletykálni.családcentrikusak.

szerintem a magyar pasik udvariasak,figyelmesek.írtó magabiztosak-ami nagyképűségbe folyik át.kényelmesek.

kreatívak(arra értem,hogy maguk csinálják pl felújítást otthon.itt mindenhez szakembert hívnak..)

nemtől függetlenül az idősebbek nagyon elhagyják magukat,nem csak öltözködés terén,de fizikailag, szellemileg is-amit a pénztelenségre fognak.

sok az igénytelen ember.szűk látókörük van.

2015. jan. 29. 02:00
 42/48 anonim ***** válasza:
Olyan nincs, hogy átlag, rettenet sok eltérés van a nők között, és sajnos az a hölgytípus, akit tudok kedvelni, szeretni, nagyon kevés van belőlük.
2015. jan. 29. 05:54
 43/48 anonim ***** válasza:

a hajlevágós dolog tetszett :D én nem tapasztalom a környezetemben. én 17 évesen vágattam le icipicire, 20 körül kezdtem visszanöveszteni, és most, házasság előtt fél évvel tök hosszú :D

anyum 25 évvel ezelőtti generáció, mikor 17 volt és összejött apával, full rövid volt, az esküvői képein váll alá érő, amit most is tart. gyönyörű dús göndör haja van. akkor anya nem tipikus nő?:D

2015. jan. 29. 06:11
 44/48 anonim ***** válasza:
ribiik
2015. jan. 29. 10:48
 45/48 anonim ***** válasza:
riibik
2015. jan. 29. 10:53
 46/48 anonim ***** válasza:
Kedves 21, en is igy jartam....probalok minel nagyobb ribi lenni es persze minel szemetebb.
2015. jan. 29. 12:19
 47/48 anonim ***** válasza:

Szerintem elveszett a nőkből a stílus (külső belső vonatkozásban egyaránt) és amihez tartás.

Persze nyilván a régebbi időkben is előfordultak magukra mit sem adó, vagy rettenetes természetű, esetleg ri banc nők, de ami most van, az egész szembetűnő.Vagy csinosak ugyan de majdnem hogy egyformák , hasonló haj, hasonló öltözék, vagy szürkék és slamposak.a viselkedés meg úgy általánosan snassz...

2015. jan. 29. 12:31
 48/48 Janka néni ***** válasza:
63%

Szerintem nincs olyan, hogy átlagos magyar nő. Mert tudjuk, hogy az átlag az sosem található konkrétan.

A baj a felszínességgel, igénytelenséggel az egyformasággal ott van, hogy az értékrend borult fel. Nincsenek meg vagy degradálódtak azok az alap normák, amihez bármely nem képviselői igazodhatnának.

Ez nem most történt (II. Vh. után) és a mostani környezetünkben lévőkön ez az értékválság ütközik ki (VV, Barátok közt, smink, tetoválás stb.) A legszomorúbb és az én tapasztalatom az, hogy a férfiak egy tekintetben általánosságban különbek: aki igényes a megjelenésére (tisztaság, ápoltság, vasalt ruha - Ó, borzalom!) és az életvitelére az otthon a 4 fal között is az. Aki trehány, az meg az, de mindenütt.

A nőknél sajnos gyakori, hogy van ám műköröm, smink, hajlakk, csak épp 3 napja nem fürdött, otthon a szennyes szanaszét, a konyhájában mikrobiológusok Nobel-díjra hajthatnának és így tovább.

Az is igaz, hogy sokan, ha nincs belső hajtóerő, ellustulnak: szellemileg, testileg.

Nézzetek meg egy hazánkba kiránduló német vagy japán nyugdíjas turistacsoportot! Szakmunkások, háztartásbeliek a nyugdíjukból utazgatnak, megmaradt az érdeklődésük és az öltözködésükből, kinézetükből látszik, hogy eszük ágában sincs slamposnak, retkesnek lenni, csak azért, mert elszállt felettük az idő.

Erre a jelenségre nem magyarázat a jövedelem-különbség, így volt ez a 70-80as években is, amikor jobban éltünk, éltek a nyugdíjasaink is. Vidéken egyébként még szomorúbb a helyzet. Csak egy példa: az én nagymamám, anyám ki nem lépett volna az utcára melegítőben, otthoni ruhában. Nem hogy vásárolni, vagy piacra menni, még a szomszédba sem. Kitértek volna a hitükből, ha megpróbáltunk volna melegítőben/szabadidő ruhában iskolába menni. Ha kiléptünk a házból, előtte mosdás/fürdés. Szegény nagymamám azt is nehezen emésztette meg, hogy én nadrágban jártam. Ugye, milyen furcsa ez ma már?

Én jelenleg 49 éves nő vagyok (tudom, kérdező, hogy a férfiak véleményét kérted, de igazából a nők ismerik és látják tisztán egymást), nem híztam el - jó, ez a munkából is fakad -erdész - és hosszú a hajam, amit az őszülés ellen festek ugyan, de hát azt nem mondtam, hogy nem vagyok hiú. viszont cserébe sokakkal ellentétben meg is szoktam mosni.

2015. jan. 29. 13:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!