Szerintetek mit csináljak? Nem biztos hogy sikerül a fősulim és apám mindig mondogatja hogy 4es átlag legyen meg hogy ajálja hogy csináljam meg a sulit meg hogy olyat csinál amire nem lessz büszke ha elbukok.
Figyelt kérdés
Nem tudom hogy mit csináljak mert félek a következményektöl.Más szülö meg örül hogy meg van az éretségi jo eredménnyel a gyereknek és ha nem sikerült a füsuli nem csinálnak nagy ügyet belőle.Sok szülö nem csinált Fősulit meg van aki nem is éretségizett meg ienek.Bár csk nem lenne ien nagy ügy belőle.elfogadná a tényt hogy nem mindenki nagydiplomás és melozhatnék nyugodtan de ehelyet hallom a fenyegetést hogy ez meg az lessz ha nem sikerül.Mit tegyek szerintetek?Help :(2010. jan. 15. 00:54
31/40 A kérdező kommentje:
Akkor írok normálisan csak,hogy örüljön a szád.Istenem mintha valami fontos dolgot irnék egy hivatalos papirra komolyan mondom.Visszatérve pont az a baj,hogy apám irányit még mindig és Ő az a fajta ember akit nem érdekelnek a kifogások.A percben amint kimondom azt neki, hogy elbuktam a sulit nekem ugrana és nemtudom hogyan vetessem észre vele,hogy b@zdmeg idén leszek 21 éves és ne irányitson mert már felnőtt vagyok.
2010. jan. 18. 23:35
32/40 anonim válasza:
Már írtam egyszer,két napja
Hagyjátok már békén a kérdezőt,és mi van ha helyesírási hibát vét,buktok a tőzsdén 100misit vagy emelkednek az ingatlan árak?
Az igaz,hogy nem kifogást kell keresni,de apukádnak meg kell értenie,hogy téged nem érdekel a suli,keresel majd mást,értse meg.
Ne engedd,hogy irányítson,most már én se engedem,pedig nekem is szólnának belefele mindenbe,csakhogy nem hagyom magam.
33/40 A kérdező kommentje:
Köszi :) ezt már szeretem mikor az emberek kiálnak egymásért vagy segitik egymást.Végülis ennek az oldalnak ez a lényege hogy segitsük egymást nem pedig , hogy kritizáljuk egymást.Nincs igazam?
2010. jan. 20. 12:29
34/40 anonim válasza:
Igazad van.Csak elég igénytelen dolog egy mondatban három helyesírási hibát hagyni. :(
35/40 A kérdező kommentje:
Ez 1 kérdez felelek oldal mért kell ennyi bajt csinálni ebből.Éretségin figyelmesen irtam de itt minek itt az egyes helyett 1est irok ha akarom mert hamarabb leirom.Ez nem 1 helyesírást javitó oldal hanem kérdez felelek oldal.visszatérve és többet nem letérve a témáról az a megoldás,hogy jön anyám és hétvégén leülünk dumálni és apám csk megért hogyha nem azt mondom hogy többet nem tanulok csk 1szerüen más szakot amit szeretek is ennyi.lessz diploma csk abból amit szeretek persze.
2010. jan. 20. 23:07
36/40 anonim válasza:
Megint én.
Nah igen,ez jó ötlet,hidd el jobb lesz neked is.Én már 3éve szenvedek ezzel a vacak szakkal,egy sz_r az egész,de kárpótol,hogy már anyagilag független vagyok az otthoniaktól
37/40 A kérdező kommentje:
Meglett oldva.Anyám beszélt vele mikor mondtam neki hogy ne mondja el.Aztán felhivott apám és ugybeszélt velem mint egy 7 éves kis gyerekkel és rá is kérdeztem hogy Te vagy bisztos?És mondta hogy csk a szája nagy hogy ez lessz meg az lessz csk 1xerüen azt akarja hogy legyen diplomám nem gond ha ez nem ment megérti csk csináljak 1et és válasszak most olyat ami nekem valo.Szal minden ok :)
2010. jan. 22. 04:17
38/40 anonim válasza:
Tök jó kérdező,de jó.Nah akkor annyit tehetsz,hogy keress fel egy pályaválasztási tanácsadót,vagy ülj le és írd le mik érdekelnek?És akkor úgy választhatsz.A kövi szak figyeld meg pikkpakk meg lesz és még élvezni is fogod.
39/40 A kérdező kommentje:
Köszi.Szerintem is , mert több tapasztalattal megyek majd , ugyhogy kicsivel könnyebb lessz :) Meg hát ebbe beleadok mindent mert az elözőbe sok problémák adóttak.Mostmár minden ok és jó lessz :) Thx mindenkinek
2010. jan. 23. 11:25
40/40 anonim válasza:
bisztos=biztos.Ne haragudj,de ez már nem csak figyelmetlenség.Te tényleg nem tudsz helyesen írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!