Mit csináljak? Felköszöntsem, vagy legyek énis "büszke"?
Van egy fiú,nagyon tetszik,már voltam náluk 2x,és a második alkalommal smároltunk. De mikor volt a szülinapom,nem köszöntött fel,pedig facebookon is látszik ha vkinek szülinapja van,mégse mondta. Én mondjam neki,vagy ne? Nagyon szeretem,és akarok is tőle valamit,de ez nagyon rosszul esett,és ez egy kis tüske marad. Kb. fél éve ismerem.
Azért írtam ide,mert itt normális válaszokat kapok.
16L / 19F
szia! elhiszem hogy rosszul esett, velem is ez volt, a névnapomkor, de én most mégis mondani fogom a barátomnak, hagy lássa csak, hogy én legalább odafigyelek
szóval szerintem mondd neki
Köszöntsd fel! Lássa, hogy te jobban odafigyelsz! És ha nem köszöntött fel? Nem figyelhet mindenki mindenre, rosszul esik persze, de ez van. :D
Nekem holnap van a szülianpom, de a legjobb barátaim úgy néz ki, nem is emlékeznek rá. Na és? Ez csak egy szülinap! Mit ünneplünk? Egy évet öregedtél és sokkal közelebb vagy a véghez. Nem olyan különleges nap, mint sokan azt gondolják. :D
Még nagyon kislány vagy... :D
A pasikra nem jellemző, hogy bármit megjegyeznek, hacsak nem a meccs és a döntők dátuma az. Szülinap, évforduló... ha eszébe jut, akkor valaki szólt neki valszeg. xD
Fészbukon meg nem nézegetik az adatlapodat és azt a két centiméteres helyet se lesegetik, ahol a szülinaposok vannak.
Szóval ezen ne stresszelj. :D
Ha jelentenél neki valamit akkor igenis felköszöntött volna. A többiekkel ellentétben nem köszönteném fel. Màr csak azért is, mert azt jelenti, hogy nyomulsz és lesed, hogy mikor keresheted. Legyen tartàsod és vàrd ki, hogy õ kezdeményezzen. Nem kell ennyire kényeztetni a férfiakat és utàna megy a panasz, hogy hol vannak rendes pasik! De ez csak az én véleményem.
Persze az màs amikor màr komoly kapcsolatról van szó.
Már írtam neki. :/
Nem bírtam ki.xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!