Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Felköszöntsem,...

Mit csináljak? Felköszöntsem, vagy legyek énis "büszke"?

Figyelt kérdés

Van egy fiú,nagyon tetszik,már voltam náluk 2x,és a második alkalommal smároltunk. De mikor volt a szülinapom,nem köszöntött fel,pedig facebookon is látszik ha vkinek szülinapja van,mégse mondta. Én mondjam neki,vagy ne? Nagyon szeretem,és akarok is tőle valamit,de ez nagyon rosszul esett,és ez egy kis tüske marad. Kb. fél éve ismerem.

Azért írtam ide,mert itt normális válaszokat kapok.

16L / 19F

2011. máj. 8. 11:16
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

szia! elhiszem hogy rosszul esett, velem is ez volt, a névnapomkor, de én most mégis mondani fogom a barátomnak, hagy lássa csak, hogy én legalább odafigyelek

szóval szerintem mondd neki

2011. máj. 8. 11:25
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
A normális válasz, hogy várd meg, amíg ő kezdeményez. Az életszagú válasz, hogy egyszer élünk, mit veszíthetsz?! Viszont ha nem reagál rá, tovább már ne fuss utána, semmilyen kifogással!
2011. máj. 8. 11:25
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem köszöntsd fel, lehet, hogy valamiért kiment a fejéből a Tiéd, vagy nem volt gépközelben stb. Mindenki követ el hibákat, szerintem legyél vele kedves ettől függetlenül.
2011. máj. 8. 11:26
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem is nézte facebookon hogy kinek van milye. Nekem is csak hébe hóba téved rá a szemem.
2011. máj. 8. 11:28
 5/18 anonim ***** válasza:

Köszöntsd fel! Lássa, hogy te jobban odafigyelsz! És ha nem köszöntött fel? Nem figyelhet mindenki mindenre, rosszul esik persze, de ez van. :D

Nekem holnap van a szülianpom, de a legjobb barátaim úgy néz ki, nem is emlékeznek rá. Na és? Ez csak egy szülinap! Mit ünneplünk? Egy évet öregedtél és sokkal közelebb vagy a véghez. Nem olyan különleges nap, mint sokan azt gondolják. :D

2011. máj. 8. 11:31
 6/18 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom. :/ Kicsit se volt gyanús neki a sok szülinapi köszöntés az adatlapomon,ha nézte? xD :DD Jó,nem biztos hogy nézte,de nem tudom. :S Hát arra várhatok hogy csináljon vmit,a csókon kívűl még nem volt semmi,csak discoba látom és annyi. :S
2011. máj. 8. 11:31
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Még nagyon kislány vagy... :D

A pasikra nem jellemző, hogy bármit megjegyeznek, hacsak nem a meccs és a döntők dátuma az. Szülinap, évforduló... ha eszébe jut, akkor valaki szólt neki valszeg. xD

Fészbukon meg nem nézegetik az adatlapodat és azt a két centiméteres helyet se lesegetik, ahol a szülinaposok vannak.

Szóval ezen ne stresszelj. :D

2011. máj. 8. 11:34
 8/18 anonim ***** válasza:
50%

Ha jelentenél neki valamit akkor igenis felköszöntött volna. A többiekkel ellentétben nem köszönteném fel. Màr csak azért is, mert azt jelenti, hogy nyomulsz és lesed, hogy mikor keresheted. Legyen tartàsod és vàrd ki, hogy õ kezdeményezzen. Nem kell ennyire kényeztetni a férfiakat és utàna megy a panasz, hogy hol vannak rendes pasik! De ez csak az én véleményem.

Persze az màs amikor màr komoly kapcsolatról van szó.

2011. máj. 8. 11:42
 9/18 A kérdező kommentje:

Már írtam neki. :/

Nem bírtam ki.xD

2011. máj. 8. 11:43
 10/18 anonim ***** válasza:
Szerintem elfelejtette. Nem kell mindent túlbonyolítani. :) Jól tetted, hpgy írtál neki, biztos örült.
2011. máj. 8. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!