Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Felköszöntsem,...

Mit csináljak? Felköszöntsem, vagy legyek énis "büszke"?

Figyelt kérdés

Van egy fiú,nagyon tetszik,már voltam náluk 2x,és a második alkalommal smároltunk. De mikor volt a szülinapom,nem köszöntött fel,pedig facebookon is látszik ha vkinek szülinapja van,mégse mondta. Én mondjam neki,vagy ne? Nagyon szeretem,és akarok is tőle valamit,de ez nagyon rosszul esett,és ez egy kis tüske marad. Kb. fél éve ismerem.

Azért írtam ide,mert itt normális válaszokat kapok.

16L / 19F

2011. máj. 8. 11:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nyugodtan köszöntsd fel. Sok fiú (gyakran én is) nem tudja fejben tartani a szülinapokat, névnapokat. Bajod nem lesz belőle. Legfeljebb jövőre már nem kell felköszöntened. :)
2011. máj. 8. 11:58
 12/18 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, megleszel neki egyszer-kétszer, azt úgyis lelép, szal jövô szülinapodon sem fog felköszönteni, merthogy még a nevedre sem fog emlékezni...
2011. máj. 8. 11:58
 13/18 anonim ***** válasza:
Én sem köszönteném fel, így elgondolkozna, hogy miért is nem köszöntötted fel, és rájönni milyen bunkó volt. Az is eszébe jutnak, hogy neki most milyen jól esne a köszöntés. Egy hölgy, legyen 16 vagy 50 éves legyen tartása, ne fusson egy férfi után, különben csak kihasználnak, rájönnek hogy veled mindent meg lehet tenni, hiszen ezt is azt is lenyelted!
2011. máj. 8. 12:02
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

"Én sem köszönteném fel, így elgondolkozna, hogy miért is nem köszöntötted fel, és rájönni milyen bunkó volt."

Ez soha nem fog megtörténni. Egy fiúnak akar írni, ők nem rágódnak a szobájukban a kispárnájukat ölelgetve, hogy jaj, miért nem írt???

23/L

2011. máj. 8. 12:50
 15/18 anonim ***** válasza:

"ma 12:50"

Így van!

2011. máj. 8. 13:03
 16/18 A kérdező kommentje:

Jóó,már m1. :)

Legalább én nem vagyok bunkó,mint ő. ;)

2011. máj. 8. 13:19
 17/18 anonim ***** válasza:

Én BÜSZKE lennék!

26L

2011. máj. 8. 16:16
 18/18 anonim ***** válasza:
Na és megköszönte neked?Legalàbb ird meg.
2011. máj. 8. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!