Hogy is van ez? Azért kellene szégyelnem magam, mert 16 évesen szültem? Én inkább büszke vagyok arra, hogy helytálltunk!
Feltettem egy kérdést az előbb, hogy elengedjem-e a fiamat nyaralni.Erre nekem ugrottak, hogy hogy lehet 33 évesen 17 éves fiam.Hát egyszerűen.Első szerelem, második együttlét.Megbeszéltük, megtartottuk, az életünk legjobb döntése volt.Boldogok vagyunk, azóta is együtt, van állásunk, házunk, egy gyönyörű gyerekünk, mit kellett volna megbánnom?Talán titkolnom kellene?Mit?A harmóniát?Nem, nem vagyok hajlandó!Igenis büszke vagyok a férjemre, a fiamra, az otthonomra, az egzisztenciámra, és mindenre amit elértünk.
És igen, még csak 33 éves vagyok!!!
Hidd el, nagyon ritka, hogy valakinek, aki 16 évesen szül, ilyen élete legyen majd, mint Nektek...
Én örülök, hogy sikerült minden szerencsésen! És igen, Te lehetsz büszke magadra! (de a többséget ha megnézzük... hát...)
Szia az én anyukám is ennyi volt, mikor engem szült, igaz, ők elváltak 10 év után, de gyönyörű gyerekkorom volt, sosem nélkülöztünk, az anyukám pedig az egyik legjobb barátnőm is egyben. Ne foglalkozz másokkal!
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!