Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy is van ez? Azért kellene...

Hogy is van ez? Azért kellene szégyelnem magam, mert 16 évesen szültem? Én inkább büszke vagyok arra, hogy helytálltunk!

Figyelt kérdés

Feltettem egy kérdést az előbb, hogy elengedjem-e a fiamat nyaralni.Erre nekem ugrottak, hogy hogy lehet 33 évesen 17 éves fiam.Hát egyszerűen.Első szerelem, második együttlét.Megbeszéltük, megtartottuk, az életünk legjobb döntése volt.Boldogok vagyunk, azóta is együtt, van állásunk, házunk, egy gyönyörű gyerekünk, mit kellett volna megbánnom?Talán titkolnom kellene?Mit?A harmóniát?Nem, nem vagyok hajlandó!Igenis büszke vagyok a férjemre, a fiamra, az otthonomra, az egzisztenciámra, és mindenre amit elértünk.

És igen, még csak 33 éves vagyok!!!

2010. aug. 19. 22:05
1 2 3 4 5 6 7
 41/69 anonim ***** válasza:
78%
Jó, hát azért annyira nagyin büszkének sem kell rá lenni, és dicsekedni se.
2010. aug. 21. 15:26
 42/69 anonim ***** válasza:
78%
Büszke semmiképp se legyél, mert elég kevés agyra vall, ha 16 évesen szexelni tudsz, védekezni nem.
2010. aug. 21. 19:29
 43/69 anonim ***** válasza:
18%
Az együttléttel az ember vállalja a felelőséget, hogy gyermek is lehet a következménye! Én becsüllek, és légy csak büszke, te nem bújtál ki a felelőség alól. Felnevelted a gyermeked, és nem kapartatad ki magad a könyebb utat választva. Nyugodtan lehet lepontozni a véleményem miatt, nem túlzottan izgat. A másik, hogy sokan írják, hogy nem kelletvolna 16 évesen szexelned. Erről csak annyit, hogy a mai fiatalok, van hogy 12 évesen már elkezdik. Ezzel nem téged akarlak felmenteni, természetesen minél később annál jobb. Egy szó mint száz, légy csak büszke :)
2010. aug. 21. 20:02
 44/69 A kérdező kommentje:

Az a 30, 40-éves nő, aki a 4. gyerekét a kukába dobja, az miért nem védekezik?

Mi tacskók voltunk, felelőtlenek, a pillanatnak éltünk, de vállaltuk a következményeit.

Azóta természetesen tanultunk, védekezünk, ezért nem szültem másik babát.Aki ezért engem elítél, az nem látja a megtörtént dologban a csodát.Jelen esetben a gyermekünket, és azt, hogy nem szorultunk a társadalom perifériájára, mit annyi fiatal, vagy nem is olyan fiatal szülő.Ha nekünk sikerült, másnak is sikerülhet!

2010. aug. 21. 20:06
 45/69 A kérdező kommentje:

20:02

Köszönöm szépen a korrekt válaszodat!

2010. aug. 21. 20:07
 46/69 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsések voltatok, ami nem sokaknak adatik meg, de ez egyáltalán nem rajtatok múlt. Alakulhatott volna rosszabbul is, ahogy nagyon sokaknak.
2010. aug. 21. 20:20
 47/69 A kérdező kommentje:

20.20

Szerinted kin múlt?Semmi segítség nem volt.A szüleim még pici koromban meghaltak, a nagyi nevelt.A férjemnél dettó.A gyerekemnek nem voltak, és nincsenek is nagyszülei.Akkor kin múlt?

2010. aug. 21. 20:24
 48/69 anonim ***** válasza:
60%
Egyáltalán nem kell szégyellned.Sőt..A legtöbben ha ilyen fiatalon szülnek, akkor tönkremegy az életük, vagy örökbe kell adni a gyereket mert túl szegények. am gratulálok!:)
2010. aug. 21. 20:25
 49/69 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsétek volt, ez így van, segítség nélkül nem lehet gyereket nevelni 16 évesen. Ez tény.
2010. aug. 21. 20:39
 50/69 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, anyukámat az apja, az én nagyapám azért is végigrugdosta az udvaron, mert hazakísérte egy fiú, de semmi nem történt. Szerencsétek volt, már a jó család is szerencsének számít, akik mellettetek állnak.
2010. aug. 21. 20:43
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!