Hogy is van ez? Azért kellene szégyelnem magam, mert 16 évesen szültem? Én inkább büszke vagyok arra, hogy helytálltunk!
Feltettem egy kérdést az előbb, hogy elengedjem-e a fiamat nyaralni.Erre nekem ugrottak, hogy hogy lehet 33 évesen 17 éves fiam.Hát egyszerűen.Első szerelem, második együttlét.Megbeszéltük, megtartottuk, az életünk legjobb döntése volt.Boldogok vagyunk, azóta is együtt, van állásunk, házunk, egy gyönyörű gyerekünk, mit kellett volna megbánnom?Talán titkolnom kellene?Mit?A harmóniát?Nem, nem vagyok hajlandó!Igenis büszke vagyok a férjemre, a fiamra, az otthonomra, az egzisztenciámra, és mindenre amit elértünk.
És igen, még csak 33 éves vagyok!!!
Az a 30, 40-éves nő, aki a 4. gyerekét a kukába dobja, az miért nem védekezik?
Mi tacskók voltunk, felelőtlenek, a pillanatnak éltünk, de vállaltuk a következményeit.
Azóta természetesen tanultunk, védekezünk, ezért nem szültem másik babát.Aki ezért engem elítél, az nem látja a megtörtént dologban a csodát.Jelen esetben a gyermekünket, és azt, hogy nem szorultunk a társadalom perifériájára, mit annyi fiatal, vagy nem is olyan fiatal szülő.Ha nekünk sikerült, másnak is sikerülhet!
20:02
Köszönöm szépen a korrekt válaszodat!
20.20
Szerinted kin múlt?Semmi segítség nem volt.A szüleim még pici koromban meghaltak, a nagyi nevelt.A férjemnél dettó.A gyerekemnek nem voltak, és nincsenek is nagyszülei.Akkor kin múlt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!