Hogy is van ez? Azért kellene szégyelnem magam, mert 16 évesen szültem? Én inkább büszke vagyok arra, hogy helytálltunk!
Feltettem egy kérdést az előbb, hogy elengedjem-e a fiamat nyaralni.Erre nekem ugrottak, hogy hogy lehet 33 évesen 17 éves fiam.Hát egyszerűen.Első szerelem, második együttlét.Megbeszéltük, megtartottuk, az életünk legjobb döntése volt.Boldogok vagyunk, azóta is együtt, van állásunk, házunk, egy gyönyörű gyerekünk, mit kellett volna megbánnom?Talán titkolnom kellene?Mit?A harmóniát?Nem, nem vagyok hajlandó!Igenis büszke vagyok a férjemre, a fiamra, az otthonomra, az egzisztenciámra, és mindenre amit elértünk.
És igen, még csak 33 éves vagyok!!!
Akkor még egyszer, és utoljára elmondom, hogy nem volt segítség mert a szüleim meghaltak még kis koromban.Senki nem volt mellettünk.Albérletben kezdtük, felválva kijártuk a sulit, lediplomáztunk levelezőn, spóroltunk, dolgoztunk, és kín -keservel, de mindent megteremtettünk.Nincsen hitelünk, van házunk, vállalkozásunk, autónk, járunk nyaralni, 15 embernek adunk munkát.
A mottóm:Csak a mögött tudnak beszélni, aki előrébb jár.
Egyszerűen nem tudom szégyelni a történteket.
És most is azt mondom, hogy nincsen lehetetlen, csak tehetetlen!
És nekem is adsz munkát?
Figyelj, ha nem érdekelne mások véleménye, nem tetted volna fel itt a kérdést. Akármit értetek is el, nem mindenkinek adatik ez meg. Én is szeretném elérni a te korodra azt, amit ti elértetek, mégse látom, hogy olyan simán megtehetem majd, mint ti. A nullából nem fogok tudni lakást teremteni, vagy vállalkozást, mert mindkettőhöz pénz kell, és most nem sorolom az ördögi kört...
21:10
Mennyire primitív vagy...
Vegyél be egy irígység elleni tablettát!!!
Én soha nem mondtam, hogy nem érdekel a mások véleménye.Hiszen azért tettem fel a kérdést.De ez már elment más irányba.
És igen, ha megfelelsz a minimális elvárásoknak, 20km- es körzetben laksz, és nem csak provokálni akarsz, akkor te is kaphatsz munkát nálunk!
És mondhatod még annak a néhány-millió dolgozni akaró munkanélkülinek, vagy a minimálbér körüli összegeken tengődő becsületes közalkalmazott pedagógusoknak és orvosoknak, szerintem megdobálnának...
Olvasgass kicsit ezeken az oldalakon, és majd meglátod, hogy az élet, ami nektek megadatott, másnak - hiába szorgalmas - csak álom:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!