Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy is van ez? Azért kellene...

Hogy is van ez? Azért kellene szégyelnem magam, mert 16 évesen szültem? Én inkább büszke vagyok arra, hogy helytálltunk!

Figyelt kérdés

Feltettem egy kérdést az előbb, hogy elengedjem-e a fiamat nyaralni.Erre nekem ugrottak, hogy hogy lehet 33 évesen 17 éves fiam.Hát egyszerűen.Első szerelem, második együttlét.Megbeszéltük, megtartottuk, az életünk legjobb döntése volt.Boldogok vagyunk, azóta is együtt, van állásunk, házunk, egy gyönyörű gyerekünk, mit kellett volna megbánnom?Talán titkolnom kellene?Mit?A harmóniát?Nem, nem vagyok hajlandó!Igenis büszke vagyok a férjemre, a fiamra, az otthonomra, az egzisztenciámra, és mindenre amit elértünk.

És igen, még csak 33 éves vagyok!!!

2010. aug. 19. 22:05
1 2 3 4 5 6 7
 51/69 anonim ***** válasza:
72%
Igenis szerencséd volt és szerintem nem kée reklámozni mert mások majd miattad mennek bele és jól megszívják, ugyanis az általános helyzet nem ez. Az pedig igenis szégyelnivaló ha valaki nem tud védekezni (azmég hagyján ha becsúdzik mellette hosszú évek alatt).
2010. aug. 21. 20:45
 52/69 A kérdező kommentje:

Akkor még egyszer, és utoljára elmondom, hogy nem volt segítség mert a szüleim meghaltak még kis koromban.Senki nem volt mellettünk.Albérletben kezdtük, felválva kijártuk a sulit, lediplomáztunk levelezőn, spóroltunk, dolgoztunk, és kín -keservel, de mindent megteremtettünk.Nincsen hitelünk, van házunk, vállalkozásunk, autónk, járunk nyaralni, 15 embernek adunk munkát.

A mottóm:Csak a mögött tudnak beszélni, aki előrébb jár.

Egyszerűen nem tudom szégyelni a történteket.

És most is azt mondom, hogy nincsen lehetetlen, csak tehetetlen!

2010. aug. 21. 20:57
 53/69 anonim ***** válasza:
54%
miért nem szégyenled hogy nem védekeztél? gyerekedet se tanítod meg rá?
2010. aug. 21. 21:10
 54/69 anonim ***** válasza:
100%

És nekem is adsz munkát?

Figyelj, ha nem érdekelne mások véleménye, nem tetted volna fel itt a kérdést. Akármit értetek is el, nem mindenkinek adatik ez meg. Én is szeretném elérni a te korodra azt, amit ti elértetek, mégse látom, hogy olyan simán megtehetem majd, mint ti. A nullából nem fogok tudni lakást teremteni, vagy vállalkozást, mert mindkettőhöz pénz kell, és most nem sorolom az ördögi kört...

2010. aug. 21. 21:14
 55/69 A kérdező kommentje:

21:10

Mennyire primitív vagy...

Vegyél be egy irígység elleni tablettát!!!

2010. aug. 21. 21:15
 56/69 anonim ***** válasza:
79%
Az irigység rövid i. Inkább te vegyél be.
2010. aug. 21. 21:17
 57/69 anonim ***** válasza:
73%
Jó ezt mond pl szerencsétlen szüleimnek akik betegre dolgozták magukat tisztességesen az évek alatt mégsem jutottak előrébb csak annyira hogy meg tudjunk élni valahogy... Neked szerencséd volt. Egy átlag gyerek nem tud szülők nélkül, gyerekkel, jó körülményeket teremteni magának! Nehogy még az legyen a lusta disznó aki nem képes rá ahogy te...
2010. aug. 21. 21:17
 58/69 A kérdező kommentje:

Én soha nem mondtam, hogy nem érdekel a mások véleménye.Hiszen azért tettem fel a kérdést.De ez már elment más irányba.

És igen, ha megfelelsz a minimális elvárásoknak, 20km- es körzetben laksz, és nem csak provokálni akarsz, akkor te is kaphatsz munkát nálunk!

2010. aug. 21. 21:19
 59/69 anonim ***** válasza:
100%

És mondhatod még annak a néhány-millió dolgozni akaró munkanélkülinek, vagy a minimálbér körüli összegeken tengődő becsületes közalkalmazott pedagógusoknak és orvosoknak, szerintem megdobálnának...

Olvasgass kicsit ezeken az oldalakon, és majd meglátod, hogy az élet, ami nektek megadatott, másnak - hiába szorgalmas - csak álom:

[link]

[link]

2010. aug. 21. 21:22
 60/69 anonim ***** válasza:
100%
Budapest, másfél hónapon belül mérnök informatika diploma, középfok angol van, jogsi nincs, idén diploma mellé grafikai-animációs OKJ tanfolyam (elszámolható, de nekem nincs hol), jövőre informatika biztonság szakmérnöki képzés, mindez egy nőtől. Ja igen, nem bírom a légkondit. Mennyire fér ez bele a ti céges profilotokba?
2010. aug. 21. 21:31
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!