Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy is van ez? Azért kellene...

Hogy is van ez? Azért kellene szégyelnem magam, mert 16 évesen szültem? Én inkább büszke vagyok arra, hogy helytálltunk!

Figyelt kérdés

Feltettem egy kérdést az előbb, hogy elengedjem-e a fiamat nyaralni.Erre nekem ugrottak, hogy hogy lehet 33 évesen 17 éves fiam.Hát egyszerűen.Első szerelem, második együttlét.Megbeszéltük, megtartottuk, az életünk legjobb döntése volt.Boldogok vagyunk, azóta is együtt, van állásunk, házunk, egy gyönyörű gyerekünk, mit kellett volna megbánnom?Talán titkolnom kellene?Mit?A harmóniát?Nem, nem vagyok hajlandó!Igenis büszke vagyok a férjemre, a fiamra, az otthonomra, az egzisztenciámra, és mindenre amit elértünk.

És igen, még csak 33 éves vagyok!!!

2010. aug. 19. 22:05
1 2 3 4 5 6 7
 31/69 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem epp az a becsuletre melto, hogy nem vetetted el. Mert akik tinikent elvetetik, epp azok mutogatnak rad valoszinuleg...mert nekik biztos megsem lett jo eletuk, te pedig nem a konnyebb utat valasztottad es megis jo eleted van. Ne idegesitsd magad fel. Ha 33 evesen szulted volna az elsot, most azert bantananak. Mindenkit szekalnak valamivel. Tudod, ez az elet nelkuli, boldogtalan emberek egyetlen orome.
2010. aug. 19. 23:05
 32/69 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem apszolut nem szégyen!!!

És főleg azért nem, mert májnapig együtt vagy azzal a férfivel akitől van a fiad!!

Ez nem szégyen!

Az lenne szégyen hogy ha hétvégi buliból lenne a fiad és ha azt sem tudnád hogy ki az apja!!

2010. aug. 19. 23:30
 33/69 anonim ***** válasza:
55%

Neked nem kell szégyellned semmit, sőt!

De az emberek hajlamosak ugrani az első dologra,amivel másokat bántani lehet, és azért nem sok 16 éves képes az anyaságra... arra hallgass, amit a szíved mond :)

2010. aug. 20. 08:28
 34/69 anonim ***** válasza:
55%
én is annyi voltam, kaptam sokmindent miatta pedig nem tartozik senkire. döntést hoztál, jó döntést, innentől miért is lenne baj??? akik meg amiatt sápítoznak h ennyi idősen szexelni, nyugi, 65%szexel ennyi idősen legalább...
2010. aug. 20. 08:42
 35/69 anonim ***** válasza:
64%
Nem azt kell szégyellned, hogy megtartottad vállaltad és felnevelted, hanem azt hogy 16 évesen nem volt elég eszed védekezni.
2010. aug. 20. 09:06
 36/69 anonim ***** válasza:
84%
Ezt a sok szép dolgot akkor is elérhetted volna ha nem szülsz ilyen korán. Ebben nincs semmi nagy dolog. Az viszont már elég ciki hogy 16 évesen nem tudsz védekezni.
2010. aug. 20. 11:55
 37/69 anonim ***** válasza:
86%

Becsülendő, szép dolog, hogy helytálltál és helyrehoztad, amit 18 évvel ezelőtt hibáztatok (nem védekztetek megfelelően).

Az viszont irritáló lehet, hogy úgy érzed, mindezzel mintha hivalkodni kellene mások előtt.

Szép családra, rendes férjre, gyerekekre pedig még rengeteg ember büszkélkedhet:)

2010. aug. 20. 13:07
 38/69 anonim ***** válasza:
0%
Dehogy kellene szégyelni! Itt mindenki (na, ezt most a méreg mondatta velem! Nem mindenki, tisztelet a kivételnek) k.rva okos, és erkölcsös, és mindent tökéletesen csinál, és ítélkezik ezerrel! Mit kéne titkolnod, vagy szégyelned? Jól alakult az életed, boldog vagy, másoknak meg toll a fülébe! Nevess rajtuk, mert az irigység beszél belőlük! ;)
2010. aug. 20. 17:21
 39/69 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell se szégyellned se büszkének lenned, megtörtént, és szerencséd volt. Az a helyzet, ha én jártam volna így anno, páros lábbal rúgtak volna ki a szüleim, ha tanulás helyett összefekszem valakivel (pláne védekezés nélkül), és még teherbe is esek. Nekem 16 évesen tanulnom kellett, 18 évesen érettségiznem kellett... Irigykedik a fene, dehogyis. Ha egyszer gyerekem lesz, nem a semmire akarok szülni és kapkodni, hogy valahogy ellássam, így is nehéz.

Gondolom azért te így fiatalon tudod, milyen egy munkahely, és mik zajlanak. Még szakmával is nehéz munkát keresni, nem olyan, mint régebben volt mondjuk 15-20 éve, hát még ha valaki szülés miatt kiesik az iskolapadból, azt valahogy hozza be, és ha netán nem állnak olyan szuperül, munka mellett, de hogy kapjon munkát kicsi gyerekkel, ördögi kör...

Nem is érdekes, mert mindenkinek mások a lehetőségei.

Csak abba gondolj bele, hogy mit szólnál, ha a te most 17 éves fiad (gondolom, iskolába jár, talán tervezitek a továbbtanulást is) hazaállítana, hogy 9 hónapon belül apa lesz...

2010. aug. 20. 17:34
 40/69 anonim ***** válasza:
51%
Mivel gondoskodtok a gyereketekről, van munkátok, és nem élősködtök az állam nyakán, nincs miért szégyellned magadat.
2010. aug. 20. 18:06
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!