Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy is van ez? Azért kellene...

Hogy is van ez? Azért kellene szégyelnem magam, mert 16 évesen szültem? Én inkább büszke vagyok arra, hogy helytálltunk!

Figyelt kérdés

Feltettem egy kérdést az előbb, hogy elengedjem-e a fiamat nyaralni.Erre nekem ugrottak, hogy hogy lehet 33 évesen 17 éves fiam.Hát egyszerűen.Első szerelem, második együttlét.Megbeszéltük, megtartottuk, az életünk legjobb döntése volt.Boldogok vagyunk, azóta is együtt, van állásunk, házunk, egy gyönyörű gyerekünk, mit kellett volna megbánnom?Talán titkolnom kellene?Mit?A harmóniát?Nem, nem vagyok hajlandó!Igenis büszke vagyok a férjemre, a fiamra, az otthonomra, az egzisztenciámra, és mindenre amit elértünk.

És igen, még csak 33 éves vagyok!!!

2010. aug. 19. 22:05
1 2 3 4 5 6 7
 11/69 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem inkább büszke lehetsz magatokra, mert az, hogy véletlen terhes lettél - az nem túl jó dolog, de az, hogy utána válltátok a felelöséget, és együtt szépen felneveltétek a gyereket, az azért igencsak szép teljesitmény, különösen a mai világban, ahol már nagy szám, ha 5 évig tart egy házasság.
2010. aug. 19. 22:12
 12/69 anonim ***** válasza:
79%
legalább láthatod majd a dédunokáidat :)
2010. aug. 19. 22:14
 13/69 anonim ***** válasza:
81%
Örülhet a fiad, hogy egy fiatal anyukája van, az osztálytársai még nem nyomultak nálad? :DDD
2010. aug. 19. 22:15
 14/69 anonim ***** válasza:
89%
Nézd, ti szerencsések vagytok, de ne hirdesd, mert sajnos sokan a mai 16 évesek között FELELŐTLENEK, és nem úgy esnek teherbe-szülnek, ahogy te anno... Sőt, még 16 évesnek se kell lenni hozzá sokaknak...
2010. aug. 19. 22:16
 15/69 anonim ***** válasza:
93%

Én olvastam az előző kérdést, igaz, nem szóltam hozzá... De igazából nem értem, miért kellett a korodat a kérdés alá kiírni, mikor a kérdés szempontjából abszolúte lényegtelen, hogy te hány éves vagy?

Amúgy nem, nem szégyen, mert felneveltétek, csak nehogy más 16 évesek majd Veled példálózzanak, ha terhesek maradnak... :))))

2010. aug. 19. 22:18
 16/69 anonim ***** válasza:
26%

(nem olvastam a kommenteket)

Így mutass példát minden tizenévesnek. Had szüljenek Ők is ilyen korban. :)

2010. aug. 19. 22:21
 17/69 anonim ***** válasza:
58%

22:18 - Erről van szó.

Egy volt magyartanárnőmet idézném hasonlatként, volt egy kedvenc mondata: "Gyenge ember mentsvára a rend, mert a zseni uralkodik a káoszon is..." DE azt hozzátette, hogy nehogy rá hivatkozzunk a szüleinknél, ha kupi van a szobánkban... Talán érted a hasonlatot. :-)

2010. aug. 19. 22:21
 18/69 anonim ***** válasza:
67%
:)) Értem!!! :) Irodalom-szerelmes gyerek voltam mindig is. :) 22:18-as.
2010. aug. 19. 22:22
 19/69 anonim ***** válasza:
67%

Akkor kéne magad szégyellned, ha ennek a lánynak lennél az anyukája, aki ezt a kérdést feltette az előbb:

http://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__hazimunka__1104906-mit..

2010. aug. 19. 22:25
 20/69 anonim ***** válasza:
66%
Nem kell szégyellned. Csak ha felteszel egy kérdést erre az oldalra, jó eséllyel lesz egy csomó nyárspolgár, aki kiírja a frusztrációját a te kérdésednél is. Úgy éled az életed, ahogy szeretnéd, amíg nem bántasz vele másokat. Nem láttam az iménti kérdésed, de remélem, kaptál rá értelmes választ is. Azokat meg egyszerűen ne vedd figyelembe, akik nekedugrottak.
2010. aug. 19. 22:27
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!