Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, mit szólnátok, ha első alkalommal felmennétek egy pasihoz, és ilyet találnátok a lakásában?
Tegyük fel, hogy normálisnak tűnik a pasi: értelmes, humoros, jól szituált. Randiztok, majd egyik este, vacsi után felinvitál a lakásába: modern berendezésű, elegáns lakás Budán, jó környéken.
A pasi kimegy a konyhába, hogy töltsön egy-egy pohár minőségi fehérbort, ti közben gondoljátok, hogy elmentek mosdóba felfrissülni kicsit. Viszont rossz ajtót nyittok ki véletlenül, egy másik hálószobában találjátok magatok, ahol megpillantjátok őt, vagy inkább ezt:
Vagyis egy életnagyságú, mesterséges intelligenciával felszerelt, női szexrobotot.
Mi lenne a reakciótok?
:D :D :D
Ez a felvezetés. :DDD
Megkérném, hogy mutassa be.
(amúgy nem tudom)
Haza vinnem . Nekem kell egy szexrobot 😀😀
N24
Semmit. Nekem is vannak vibratoraim. Ez termeszetes. Legabb latom,h szeret szexelni. Szep a gumino es jo alaku. Minden elismeresem.
N/36
7#
Ment egy pacsi, végre egy igazi nő aki nem rinyál, hanem "elveszi ami neki kell"!
Jó sok idő, mire ezeknek mesterséges intelligenciája is lesz :D
32/f
Érdeklődően és kíváncsian végig nézném mindenhol. Ez csak egy baba lényegében még az is lehet hogy bevenném harmadiknak :D
Semmilyen negatív elményt nem váltana ki belőlem mert van neki egy ilyenje.
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!