Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők, mit szólnátok, ha első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, mit szólnátok, ha első alkalommal felmennétek egy pasihoz, és ilyet találnátok a lakásában?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy normálisnak tűnik a pasi: értelmes, humoros, jól szituált. Randiztok, majd egyik este, vacsi után felinvitál a lakásába: modern berendezésű, elegáns lakás Budán, jó környéken.

A pasi kimegy a konyhába, hogy töltsön egy-egy pohár minőségi fehérbort, ti közben gondoljátok, hogy elmentek mosdóba felfrissülni kicsit. Viszont rossz ajtót nyittok ki véletlenül, egy másik hálószobában találjátok magatok, ahol megpillantjátok őt, vagy inkább ezt:

[link]

Vagyis egy életnagyságú, mesterséges intelligenciával felszerelt, női szexrobotot.

Mi lenne a reakciótok?

2018. dec. 11. 12:32
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
52%
En oszinten bevallom, menekulnek az ilyen ferfiaktol. Elobb neznem azt el, hogy fizetoshoz jart, mint, hogy van egy szexrobot a lakasan es hasznalja is. Nekem ez sok lenne. De valoszinuleg mar az elejen kiderulne, hogy valami nem stimmel vele (ezt ugy ertem, hogy szamomra nem oke a ferfi) szoval nem jutnank el odaig, hogy a lakasara menjek.
2018. dec. 11. 14:16
 12/24 anonim ***** válasza:
65%
Őszintén, én is menekülnék.... nem tudom az okat igazán, de total kiábrándulnek. Ez van.
2018. dec. 11. 14:52
 13/24 anonim ***** válasza:
69%
Prűd leszek, de elhagynám a helyet gyorsan. Én nem vagyok baba, velem nem csinálhat olyat, amit egy élettelen tárgy elvisel.
2018. dec. 11. 16:26
 14/24 anonim ***** válasza:
73%
Megtapogatnám igazi-e először,soha nem lehet tudni.Aztán megkérdezném mennyibe került,honnan szerezte.Aztán mondanám neki hogy ezzel kapcsolatban van egy bizniszötletem,megcsináljuk-e.
2018. dec. 11. 16:36
 15/24 anonim ***** válasza:
27%
13 te nem prűd, te idióta vagy. pont azért tartana valaki szexrobotot, hogy kiélhesse rajta a vágyait, a nővel meg szeretkezne és nem tárgyként kezelné.
2018. dec. 11. 17:07
 16/24 anonim ***** válasza:
60%
8as! Én is elvénnèm ami kell...jo pénz egy ilyen szexrobot 😂
2018. dec. 11. 17:52
 17/24 anonim ***** válasza:
67%
15os! Persze aki ilyenen éli ki a vágyat az nyílván nem tárgyként bánna a nőjével...jo vicc 😂
2018. dec. 11. 17:55
 18/24 anonim ***** válasza:
33%

Vajon aki otthagyná a fickót az akkor is igy tenne, ha valami más kisebb férfiaknak gyártott eszközt (műpunci) találna, illetve elutasitja a vibrátor használatát is ?

Vagy az a zavaró, hogy életnagyságú ez a játékszer ?

2018. dec. 11. 19:35
 19/24 anonim ***** válasza:
Inkább szexeljen minden nap más nővel, minthogy ilyet tartson otthon. Ennek nagyon is meg van a pszichológiája. Ha egy férfi kompetens a "nőzésben", térsas kapcsolatokban, nem vásárol hasonlót. Aki pedig mégis, az általában nem képes hasonló kapcsolatokat kialakítani, ergo a szituáció elvileg lehetetlen. Plusz milyen lúzer az, aki kint hagy egy ilyet, mikor felvisz valakit?...
2018. dec. 11. 21:49
 20/24 anonim ***** válasza:
91%
hát de 19es, hova rakjon egy ekkora robotot? :D még se rakhatja ki a balkonra vagy ki az utcára... hát az utcán a hajléktalant leszopják akkor egy robotnőt?
2018. dec. 11. 22:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!