Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kérdésem a nőkhöz szólna. Randiznátok olyan sráccal, aki drogfüggő, de nem drogozik folyton?
🤣 Igazán értelmes vagy, ha ilyen módon fejezed ki magad, ennyit rólad...Mindezek mellett még mondatokat se tudsz értelmezni és ossze-vissza habbogsz!
"A bogyót kibírnám hogy soha ne csináljam, de attól nem is félek annyira mert amilyen csúnya tőle az ember azt amúgyse dobálnam folyton."
A bogyó micsoda? Extasy, akkor miért irod most, hogy csak beállva lehet észrevenni? Döntsd már el, hogy mikor lehet észrevenni. Ráadásul a speedet is említettem, ne írd, hogy nem lehet észrevenni évek használata alatt 3-5 hónapok kihagyásával, amikor 2-3 nap fenn leszel! 30 éves korodig látszódik különösen a speed.
Te most saját magad ellen érvelsz, vagy elfelejted mit írtál. 🤣
"Vagy szerinted úgy leamortizál, hogy 25 évesen 40nek fogok kinézni? Te hol élsz b4szod :D"
Ott, ahol nem kell drogos pasi. AZ összes mentegeti magát.
183
Te értelmezed félre amit írtam.
Bebogyózva egyből levágják, hogy be vagy állva. Úgy nem nagyon járkál az utcán az ember. Arra írtam, hogy olyan csúnya tőle. Már hogy az anyádba lehetne valakiről észrevenni, aki tiszta, hogy szokott bogyózni? Szóval nem, nem látszik meg az emberen a káros hatása évek alatt sem, de igen, beállva b4szott csúnya vagy tőle. Ezt nehéz összerakni?
Anyám apám kínja vagyok? Nem is velük élek azzal remélem tisztába vagytok. Nem a speed öl meg, hanem az életmód. Ha minden nap eszed, tuti látszani fog ha nem tudsz enni tőle (valaki tud).
Az, hogy 3-4, havonta parszor hasznalom az soha nem fog rajtam meglatszani. Gumiszoba, az! Ezen hangosan felnevettem😂😂
XDDDDDDDD APÁM CSAK A 2.hozzászòlòig jutottam
El hàt már besìrtam rajta xDDDD
Nincs öreg “drogos”:D barátom teisaztán egy agyontanúltlehetsz… nameg etéten hogy halvány gőzöd sem nincs az addiktiv dolgokrol
Azis biztos..:D a drog elég tág fogalom itt inkább a kábszi a lényeg na de hogy fiatalon meghal mind ugyanmár :DDD ekkora BŐDÜLETES F@sZSÁGOT AZTÁN KERESVE IS NEHEZEN TALÁLNI
MINT A LAPOS FÖLD MEG IGYUK A SAJÀT PISÁNKAT :D
Ozzy Osbourne Gondolom nem kell bemutatni az inast..
Na de hány meg hány öregròka
Van akik szét cuccoztáagukat aztán bőven a nyugdijas években vannak…a lényeg az maga a személy hogy valaki teljesen függnifog e valami szintetika sz@rtol vagy sem..
És ezt messze a legdobogòsabb helyet a
Cigaretta/dohány/nikotin
Alkohol
Gyógyszerek
Aztán lehet sorolni a kábszereket
És sokesetben a kábszi (tiszta minőségesebb nem kétes sz@r)sokszor kisebb kàrt okoz minth megnyitnád a gigádat egy hétvégére és vedelsz..
egy random kis statisztika..?
A közlekedési balesetek határozottan nagyobb százaléka az az alkohol miatt van.. aki “szárazon”(alkohol nélkül)csak valami lightosabb kábszi hatása alatt van,az sokkal
Kevesebb esélyel okoz balesetet mint egy részeg “csefács”
Birom az ilyen idiòtákat
A kábszer drog
Az alkohol cigi gyògyszer lovagok szerint holott a saját sz@rjuk rabjai
Reggel nincs kv nélkül
Hétvége és munkanap vége nincs meg 2-6sör tüske
Nélkül
A cigi pedig egyenessen esélytelen hogy nelegyen..:D és ezek papolnak a drogélvezetről (nem drogfüggőség) hogy meghalsz b+meg holott ha a szenthàromság (kv cigi alkohol)valami hiányzik akkor már elvan b@szva a nap….
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!