Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kérdésem a nőkhöz szólna. Randiznátok olyan sráccal, aki drogfüggő, de nem drogozik folyton?
Nem tudom hogy ki hogyan van vele, de inkább halok meg "bután" drogokat illetően, mint ismerjem jó párat nemcsak mint miből tevődik össze, milyen hatása van, pláne nem használatban ismerkedjek velük össze.
Aki van olyan "ostoba" hogy annak ellenére LSD-t próbálna (ha már egyszer mindenki ostobázik mindenkit :D), hogy rosszul érezte magát eki után többször, ráadásul pánikolós típus az nyugodtan tegye meg!
"Próbáltam az ekit, de az személy szerint nekem lehet, hogy annyira nem való. Kicsit hipochonder, pánikolós típus vagyok, és az MDMA használat után az ember szerotonin szintje nagyon leesik...Az LSD-re, gombára kíváncsi vagyok nagyon, szerintem ki is fogom próbálni valamelyiket. Csak nekem az utóbbi 5-10 évben rengeteg munkám volt magammal önismereti téren, és érzem, hogy most, 32 évesen nőttem fel fejben annyira, hogy tényleg biztonságosan próbálkozhassak ilyesmikkel."
Ja, nagyon sokat haladt tényleg előre, a párja drogozik mint a halacska a vízben úszik és ezért ő is fog, de tudja magáról, hogy hipochonder/pánikol.
Érett 32 éves nő ennek tudatában egyáltalán mégcsak ekizni se ekizne és lecserélné a drogos párját, aki beleviszi még akaratlanul is, mert hajlamos vagy rá. 5 év kihagyás miközben a párod trippel fog a rossz döntést meghozni.
Te dolgod tényleg, de ha az végtelen buta, aki nem közösködik drogosokkal, mert már megtette, vagy netalántán azért, mert tart tőlük akkor te is világi buta vagy, mert promotálod a droghasználatát hipochonderként is. Köszönöm a privát üzenetet, de nem voltam kíváncsi a drogok hasznos oldalára végképp!
Amikor az 5 mondatos kommentedben van vagy 10 téves következtetés, hazugság és a másikat olyannal vádolás, amit nem is mondott, na az már színvonal. Szerintem ezzel a kommentel sikerült megint egy olyan mélységet elérned, hogy még csak válaszolnom se kell rá, mert mindenki számára egyértelműen ordító ellentmondások és hazugságok ezek, csak magadat égetted tovább.
Hogy is szoktátok mondani? Van egy szint, ami alatt nem süllyedünk bizonyos szint alá. Azt hiszem ez most ennek a tipikus esete.
Anyám se elmebeteg, démonizálós de egy szál cigit se szívott el életébe. Mondok jobbat, egy korty alkoholt se ivott. Egyszer kostolta a bort de nem izlett neki ezert soha nem is ivott. Mégse ilyen radikálisan beszűkült, álszent szerencsétlen.
Azt megemlítettem hogy "kb 2 alkalommal bogyoztam" kifejezetten nem orult neki, de nem lettem kitagadva a csaladbol es nem lettem ledrogosozva. Pedig ő aztán minden rosszat elítél, csak tisztába van azzal, hogy nem mindenki félti annyira az egészségét. Apám is tudja, hogy speedet meg bogyot hasznaltam parszor. De mivel bele lat az eletembe nem aggodik hogy lecsusznek. Képzeljétek amúgy, 20 éve apám is probalta 2-3 alkalommal a kokaint, egyszer az LSD-t, meg párszor a füvet , és azóta se lett drogos. Azok a drogosok, akikről ti beszéltek nagyon kis százaléka az összes drogosnak. Zacher Gabor is megmondta , hogy azok akik a discoba beveszik a tablettát , vagy elszívják a spanglit, felszívnak egy csíkot még nagyon messze vannak attól, hogy heroinos junkiek legyenek.
Hát persze... Nem írtál semmi rosszat. XD
"Üdv a "keresztény konzervatív" elmebaj országában. Látszik hogy jópáran itt is megrekedtek a 90es években hogy a drog rossz, beetet a dealer ovodásként ingyen adag fűvel aztán a híd alatt lövöd a heroint mert egyenes út. Meg hogy rabolni fogsz a napi adagért... Mivel ezek a fanatikus hülyék úgyis mindent rád fognak itt húzni...De déminozálni és rettegni meg gyűlölködni az jobban megy sokaknak úgy tűnik."
"Meg ahogy ti nem fogadjátok el a hivatalos kutatási példákat amik be lettek linkelve, ellenben az el van várva hogy amit beböfögtök azt el kéne hinni szó nélkül hiszen az "úgy van". - Többes számot használsz az összes nőre.
"Az evolucio arrol szol,h az eletkeptelen egyedek kihullanak."
"Fel se fogja amit írsz kérdező, ennyire a tagadós szemellenzős állapotban vannak itt sokan."
"Azért bájos amikor az itteni felnőtt párkapcsolatos nők próbálnak ennyire magas lóról beszélni bárkivel is. Főleg ha hazugságokról van szó. Azok az itteni nők, akik az alapvető tényeket is röhögve és pofátlan szociopata módjára, mindenkit totál hülyének nézve szokták letagadni. Mint pl a kategóriában jelenlévő, túltolt álfeminista férfigyűlölet és kettős mérce. Vagy legalább vissza kéne venni a hatalmas arcból a semmire, és elolvasni amit itt páran linkeltek, meg alapból úgy képbe kerülni az egész szerhasználati témával. Nem pedig a 90-es évekbeli démonizálós elmebajt és saját torz kitalációkat nyilatkoztatni ki hatalmas tudásként még 2023ban is. Megfejelve ezzel a tipikus itteni jellemhulladék mindent kiforgatással, mert itt is folyik kőkeményen ahogy a kategória többi kérdésében is sokan csináljátok. Ráadásul láttam azt is hogy mi az itteni mérce, rakat itteni nőnemű arra bíztatja a többit, hogy igya ő is hülyére magát meg szexeljen bármennyit "mint a férfiak" mert neki is jár meg hogy miért ne, ez a helyes dolog stb, és lepontozták aki szerint nem oké."
Stb stb.
Mindezt te írtad az összes nőre, aki azt merte írni, hogy drogos nem kell pedig a fő kérdés ez volt!
Nem tudtál te se felmutatni olyan oldalt amely nem arról szól, hogy a drogok egyáltalán nem károsak!
Rendben van, hogy mentális betegség során, vagy más betegeknek adják. Ezt senki sem vitatja!!!
Azt kérdezte akit szintén lehordtál a kérdezővel és a másik drogot kipróbáló egyénnel, hogy létezik-e olyan oldal amely által a drognak nincsenek káros hatásai!
Erre még ti vagytok felháborodva, hogy drogosnak van nevezve a kérdező vagy ti, amikor promótoljátok (már még privátban is) a drogokat, mint a cukorkát!
Förtelmesek vagytok. Kutyát nem érdekel hogy van-e pozitív oldala a drognak, mert ezerszer több a negatív és az se izgat senkit, hogy utána olvastatok, vagy hogy mennyiszer használjátok/használatban volt.
Egyszerűen nem drogozik itt a többség és nincs rá szükség, hogy azért még mi/ők legyünk elhordva mindennek!
Nem promotálom a drogokat, ez saját agyszülemény. Az undorító ideböfögéssel van baj.
Amúgy nem mondtam ,hogy nem káros, csak azt hogy ennyi időnként attól se lesz bajom.
A bogyó amúgy nem dúrván káros, ha nem dobálod folyton. Szerotoninnal g3c1zik, meg ilyesmi. A speed nem lenne feltétlen káros szintén, ott az az életmód káros amit élni szoktak neki. Ja amúgy még az egyik előző válaszolónak mondanám, hogy az a 3 nap ébrenlét 5 nap volt csak a 3.nál szívtam a csík kólát. Az 5. Nap végén kezdtem el halucinalni mocskosul, meg akkor estem szét durván aztán aludtam is. De még az 5. Nap reggelén is toppon voltam nem volt gond, mondjuk ez akkor tényleg az a kategória volt amit nem szabad csinálni. De hát felkeltem külföldön, dolgoztam, haza repültem, ez volt csütörtökön aztán otthon s3 aludtam hétfő estig. De ezt mar nem csinalnam meg megegyszer. Csak hat jott a pentek, akkor menjunk bulizni, aztan szombaton is, aztan vasarnap after, meg akkor mar hetfon is ha mar itt vagyunk. Kedd hajnalba ertem haza valahogy.
Az nem promótálás, hogy nyugodtan lehet párszor drogozni, amikor MINDEN EMBER MÁSKÉPP REAGÁL A DROGOKRA? 🙃
"Amúgy nem mondtam ,hogy nem káros, csak azt hogy ennyi időnként attól se lesz bajom."
Te miért hasonlítod magadat másokhoz?
És hogy tudsz 2-3 havonta pár hetet (?) megállás nélkül bulizni.
Ez kibszott durva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!