Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A kérdésem a nőkhöz szólna....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kérdésem a nőkhöz szólna. Randiznátok olyan sráccal, aki drogfüggő, de nem drogozik folyton?

Figyelt kérdés
Ezt úgy értem, hogy 2-3 hónapig tiszta vagyok, aztán pár hétig megállás nélkül bulizok. Hónapokig tiszta vagyok mindentől, dolgozok, normális életet élek. Viszont már több nőtől megkaptam, hogy az se fér bele ha pár havonta fogyasztok partydrogokat. Sajnos a mentális függőség fent áll, közel sem észrevehető de sokszor eszembe jut, hogy kellene, de kibirom hónapokig hogy ne csináljam, mert nem akarok lecsúszni. De aztán mennek a technos zavarodások, 3-4 nap ébrenlétek ilyesmi. A kérdés igazából azért lényeges, mert nem tudom elmondjam-e ha jön valaki a képbe. Őszinte akarok lenni, de nem akarom hogy emiatt elítéljenek, meg azt se hogy ez dúrván kitudódjon. Normálisak a barátaim, kultúrált ember vagyok, de nem akarok lemondani a pár havonta esedékes drogozásról.

2023. okt. 1. 18:37
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/199 anonim ***** válasza:
74%

Az eltitkolással én sem értek egyet. 10 éve vagyok kapcsolatban, és azt mondom, hogy ilyesfajta hazugságok (mert az) nem vezetnek sehová, nem működik így.

És nem a másik fél lelkivilágát féltem, egy olyan emberé engem egyáltalán nem érdekel, aki 0 hozzáértéssel fogalmaz meg sarkos véleményeket, mondogatja, hogy mittomén, az LSD szétöli az agysejteket, meg, hogy "majd jön a heroin", mocskosdrogos fujjjjjjjjjjjjjjjjj és hasonlók. Inkább az a kérdés, hogy aki nem ilyen, az mégis mit akarna egy ilyen embertől?

A párom tényleg a társam, egyben a legjobb barátom is, vele osztom meg minden örömömet, bánatomat, tisztelem, szeretem őt. Ebbe hogy férne bele, hogy nem beszélhetek vele egy engem érintő témáról, mert olyan ostoba, hogy habzó szájjal elítélne?

Kérdező, te tudnál tisztelni egy ilyen nőt? Kötve hiszem.

Én pl. még annak ellenére sem jönnék össze ilyen emberrel, hogy 2018-ban fogyasztottam utoljára bármilyen drogot.

2023. okt. 3. 11:09
 122/199 anonim ***** válasza:
73%
#121: Remélem nem tartod pofátlanságnak, de engem érdekel miért nem csinálod azóta. Válaszolnál?
2023. okt. 3. 11:16
 123/199 anonim ***** válasza:
71%

122

A fű egyáltalán nem érdekel már, azt még 18-19 évesen használtam egy ideig heti szinten, aztán meguntam. Párszor betéptünk a mostani párommal, de ő sem szereti annyira. Nem rossz, de annyira nem éri meg pénzt kiadni rá.

Próbáltam még a salviát, de nekem az rossz élmény volt kicsit, nem akarom még egyszer, nem szimpi az a cucc.

Próbáltam az ekit, de az személy szerint nekem lehet, hogy annyira nem való. Kicsit hipochonder, pánikolós típus vagyok, és az MDMA használat után az ember szerotonin szintje nagyon leesik, ami semmilyen szorongásnak nem kedvez (meg depressziónak sem, de az nálam nem játszik). Amikor kipróbáltam, akkor nem éreztem jól magam az utána való 1 hétben. Csak ugye tudom, hogy a szerotonint lenyomja a béka s_egge alá, ezért be is placebozhattam magamnak, de az is lehet, hogy tényleg az okozta.

Másrészt pedig, van egy olyan fázisa, amikor éppen üt be a bogyó (come-up), és nekem az is kellemetlen volt. Utána elmúlt a kellemetlenség, csak nem tudom, hogy megéri-e. De amúgy lehet, hogy próbálkozom vele még 1x, de ha ugyanolyan lesz, mint az első, akkor az lesz az utolsó, mert nem éri akkor meg a pénzem ez sem.

Az LSD-re, gombára kíváncsi vagyok nagyon, szerintem ki is fogom próbálni valamelyiket. Csak nekem az utóbbi 5-10 évben rengeteg munkám volt magammal önismereti téren, és érzem, hogy most, 32 évesen nőttem fel fejben annyira, hogy tényleg biztonságosan próbálkozhassak ilyesmikkel. Amikor a párom csinálta, mindig itthon voltunk és én vigyáztam rá a trip közben, nagyon jól, érdekesen elbeszélgettünk. Rá pl. semmi veszélye nincs a dolognak, ő az az ember, akinek való.

Ekit is használ néha, de pl. speedet soha, és sose bulizik féktelenül (igazából sehogy sem bulizik), nem marad fenn napokon át, stb.

Egyikünknél sem élettel való elégedetlenség motiválta a kísérletezést.

2023. okt. 3. 11:28
 124/199 anonim ***** válasza:
77%

#121:

Én is kíváncsi vagyok az LSD-re (írtam is), de mivel nagyon tartok a "bad trip"-től és attól hogyha mégse lesz az, hanem "megvilágosodok", akkor attól hogy egyre többször át akarom élni. Igen, nem öli az agysejteket, de lehet nem tudok lejönni róla, bekattanok, vagy függő leszek. MDMA/Cannabis egyáltalán nem izgat, az nekem kevés lenne. De mivel be vagyok tojva akárhonnan is nézem inkább nem kísérletezem még egyszer se. Mit ne mondjak kell bátorság a drogokhoz is a másik oldalról nézve.

2023. okt. 3. 11:37
 125/199 anonim ***** válasza:
24%

#119! Te nagyon beteg vagy. Nem KELL érvelni. A kérdésre LEHET válaszolni, amit megtettem azzal, hogy leírtam, nem randiznék drogossal, volt már egy, elég volt.

Vitatkozni random válaszolókkal nem hogy nem kötelező, tiltja is az oldal. Attól, hogy nem linkelgetek, meg nem bizonygatnom neked, hogy mit tudok a drogokról, neked fogalmad sincs arról, hogy valójában mennyit tudok. Csak sajnos, ahhoz is sötét vagy felfogd, azért nem érvelek, meg bizonygatok, mert 1.nem érdekel annyira ez a téma, hogy idegenekkel vitázzak rajta, 2. túl butának tartalak ahhoz, hogy vitapartner legyél.

Nem kell ahhoz túl nagy intelligencia, hogy valaki felfogja, akit nem érdekel, hogy random idegenek mikor mennyit drogoznak és milyen hatással van rájuk, nem fog erről vitázni. Neked mégse sikerült.

2023. okt. 3. 11:46
 126/199 anonim ***** válasza:
68%

"Nem KELL érvelni"

Ha állítasz valamit, akkor fogalmazzunk úgy, hogy "illik".

". A kérdésre LEHET válaszolni, amit megtettem azzal, hogy leírtam, nem randiznék drogossal, volt már egy, elég volt."

Ja, ennyit elég is lett volna beírni.

" Attól, hogy nem linkelgetek, meg nem bizonygatnom neked, hogy mit tudok a drogokról, neked fogalmad sincs arról, hogy valójában mennyit tudok."

De igen, van fogalmam. A kérdés csak az, hogy konkrétan semmit vagy majdnem semmit. Mert aki akár csak hiányosan is, de tud valamit, nem ír akkora tárgyilagosan nézve hülyeségeket, érted?

"Csak sajnos, ahhoz is sötét vagy felfogd, azért nem érvelek, meg bizonygatok, mert 1.nem érdekel annyira ez a téma, hogy idegenekkel vitázzak rajta, 2. túl butának tartalak ahhoz, hogy vitapartner legyél."

Üres hiszti. Ha 20 éves lennél, még azt mondanám, hogy oké, de úgy, hogy vszeg már sokkal idősebb vagy, elég aggasztó.

2023. okt. 3. 12:04
 127/199 anonim ***** válasza:
59%
#125&126 miért vagytok ilyenek? Egymást hülyézitek le, mi jó van ebben? Nem kéne egymást bántania senkinek, tisztelet tudjátok, létezik ez a szó.
2023. okt. 3. 12:13
 128/199 anonim ***** válasza:
58%
Én sok-sok kommenten át megadtam a tiszteletet, érveltem, párszor még azok után is, hogy csak érzelmi alapú döngölési kísérletet, hárítást, hisztit kaptam cserébe. Dehát ez van.
2023. okt. 3. 12:19
 129/199 anonim ***** válasza:
43%

De ha nem ért meg téged és te se érted meg őt, akkor miért folytatjátok? Agree to disagree. A kérdezőt előszedtem, amikor nemcsak ő hisztis.

Nem lehet megérteni, hogy megjárta az exével, nem lehet elhinni, hogy utána kérdezett, utána olvasott? Jól van, akkor tovább nem kell erőltetni.

Azért lássuk be, aki ide merte írni nemcsak azt, hogy drogossal nem lenne, de azt is mint indok, hogy a legtöbb megbízhatatlan/hazug, vagy tovább viszi az le lett hordva minden idiótának és csak azért, mert te is drogoztál meg a kérdező is drogozik. alkalmanként. Miért olyan baromi nagy sértés, hogy azt írják hogy nem abból kiindulva hogy sok drogos nem bír megálljt parancsolni önmagának? Te tudsz, a kérdező is tud és kész. Viszont attól nem lesz valaki buta, hogy nem linkeli tele a kérdést, vagy tényleg nem ért hozzá! Egyszerűen nem érdekli, elég neki az, hogy sokan megjárták. Mint írtam attól még másban lehet okos! Te is lehetsz, meg a kérdező is ugyanúgy!

Szerinted az LSD nem öli az agysejteket, más szerint igen. Na és akkor mi van? Semmi, tovább lehet lépni. Inkább az a probléma, hogy a kérdező szemrebbenés nélkül hazudna és a párja sötétben tapogatózna!

2023. okt. 3. 12:32
 130/199 anonim ***** válasza:
28%

125 te vagy az a fajta idióta aki fordítva megy az autópályán, aztán telibe hőbörög mindenkit és nem veszi észre, aztán ha ütközik még utána is a másikat szídja a mentőben. Elképesztő ez a fajta vak fanatizmus. És folyamatosan egyik szavaddal ütöd a másikat. Gondolkodtam rajta hogy lemenjek a szintedre "hogy te is megértsd" és nagyon csúnyán leoltsalak, de igazából nem fontos ez most, szép nap a mai. Tehát logikusan lebontom inkább hogy miért vagy hülye, hol tévedsz (kb minden mondatban, de csak a lényeget cáfolom mert nincs most sok időm), és miért kellene leállnod ezzel a fajta otvar mentalitással amit pl itt is előadsz. De biztosra állítom hogy a téma többi kérdésében is, mert pontosan ez az a fajta ostoba és erőszakos, tudatlan és kötekedő stílus, ami az egész kategóriát, és a férfi női kapcsolatokat is mérgezi, a magadféle szuper öntudatos de totálisan agyhalott, erőszakos nők oldaláról...

Tehát a pontok, röviden, csak a legfontosabbak:

1. Te vagy aki folyamatosan hörög és minősítget mindenkit, provokál és beszól. Nem fogom visszakeresni az eddigieket, de aki azzal nyit egy "vitát" hogy te beteg vagy, az ne lepődjön meg ha esetleg élőben válaszúl egyből ütnek. Én természetesen sose tennék ilyet mivel számomra alantas dolog, de elhiheted és ezt most jóból mondom, hogy ez az ország van már ennyire elborult és állandó idegállapotban, ha ezt te így előadnád élőben máshol, nem biztos hogy a női mivoltod megvédene. Főleg a hozzáképzelt stílussal, ami átjön az írásodból... Szóval nem így kellene viselkedned másokkal, de idővel meg fogod látni miért.

2. Mi az hogy nem kell érvelni? Ti kezdtetek vitatkozni hogy miért rossz ez az egész, meg a kérdezőt minősíteni. Vitává tettetek egy sima kérdés, ezekután alap lenne hogy érvelni kell! Enélkül marad ez az elmebaj amit te magad is előadsz, össze vissza vagdalkozó gyűlölködés. Sehova nem vezet.

3. Nem csak azt írtad te nem randiznál drogossal, hanem folyamat minősítgetés, savazás, mások szídása is nagyban ment. Nem kéne hazudni, mert a probléma ebből jött.

4. "Vitatkozni random válaszolókkal nem hogy nem kötelező, tiltja is az oldal." jó vicc ezt tőled hallani. Akkor talán nem kéne vitát kezdeni, másokat szídva? Ez nem úgy működik hogy te itt gyalázol embereket, aztán sírni ha valaki visszaszól. Vagyis de, van az a torz és elmebeteg femináci elme amiben tényleg ez a valóság. De ki kell ábrándítsalak, hatalmas pofonok lesznek így az élettől. Képletesen vagy szó szerint, de tapasztalni fogod, ebbe biztos vagyok. Mellesleg a sértegetés és sok más is tilos amit te magad műveltél támadólag már az elejétől, ha ennyire szabályzat most így hirtelen.

5. Az is csak az elborult egomán elmék fejében él, hogy valamit beböfögve el kellene hinni másoknak, sőt még a másik tartozik bizonyítási kényszerrel hogy nem igaz amit te nagy kegyesen kinyilatkoztatsz totál életszerűtlen dolgokat, aha. Te kikövetelted a bizonyítékot, megkaptad a linkeket, erre el se olvasod, lepontozod, meg kiforgatod hogy ez miért nem bizonyíték. A te állításodat meg úgy kéne elhinni hogy milyen sokat tudsz, hogy gyakorlatilag minden hozzáértő látja hogy idióta és életszerűtlen demagóg paneleket ismételgetsz.

6. Mondod te hogy azért nem kell érvelned mert a másik túl sötét felfogni és hogy még ő kötekedik, oké :D Szerintem ezt meg se kell magyarázzam most, hogy miért vérzik ezer sebből, annyira száni alapból is. Meg még te vagy aki nem akar vitázni. Mesélj még.

7. Igazából pont téged érdekel az egész, idejöttél kötekedni és megpróbálni nevelni a kérdezőt hogy a drog rossz, ne drogozz meghalsz, meg oltogatni hogy milyen ember is, holott ezekkel is eléggé mellé lősz, dehát ilyen a magatokféle zakkantaknak az értékítélete is, jól látszódik.

És most én kérdezek. Mi fáj ennyire? Mesélhetsz nyugodtan, add ki, legyen teljes a katarzis. Tudom hogy már csak ez hiányzik a megváltásodhoz, gyerünk, nyílj meg nekünk!

2023. okt. 3. 12:43
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!