Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A kérdésem a nőkhöz szólna....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kérdésem a nőkhöz szólna. Randiznátok olyan sráccal, aki drogfüggő, de nem drogozik folyton?

Figyelt kérdés
Ezt úgy értem, hogy 2-3 hónapig tiszta vagyok, aztán pár hétig megállás nélkül bulizok. Hónapokig tiszta vagyok mindentől, dolgozok, normális életet élek. Viszont már több nőtől megkaptam, hogy az se fér bele ha pár havonta fogyasztok partydrogokat. Sajnos a mentális függőség fent áll, közel sem észrevehető de sokszor eszembe jut, hogy kellene, de kibirom hónapokig hogy ne csináljam, mert nem akarok lecsúszni. De aztán mennek a technos zavarodások, 3-4 nap ébrenlétek ilyesmi. A kérdés igazából azért lényeges, mert nem tudom elmondjam-e ha jön valaki a képbe. Őszinte akarok lenni, de nem akarom hogy emiatt elítéljenek, meg azt se hogy ez dúrván kitudódjon. Normálisak a barátaim, kultúrált ember vagyok, de nem akarok lemondani a pár havonta esedékes drogozásról.

2023. okt. 1. 18:37
 141/199 anonim ***** válasza:
57%

Fúh, ez nagyon durva.👁️👄👁️

"Kokót 2x szivtam de csak 1 csikot mindketszer. Az elsonel azert, mert veletlen tobb bogyot vettem be a kelletenel es kicsit betorzultam, aztan szempillantas alatt magamhoz tertem. A masodiktol nem is ereztem semmit, mondjuk mondta spanom hogy ha 3 napja ebren vagy akkor nem is fogsz."

Szóval 3 napig ébren voltál.

"Máig nem tisztázott. Az, hogy egészen pontosan mennyi ideig maradhatunk életben alvás nélkül, a mai napig nem tisztázott, azonban az alvásmegvonás tünetei, mint a kognitív funkciók problémái, az ingerlékenység, a téveszmék, a hallucinációk, vagy az üldözési mánia már 3-4 ébren töltött nap után jelentkezhetnek."

A drog hatásáról inkább ne is beszéljünk, logikus hogy még inkább rátesz pár lapáttal.

Kokó 2x... A barátaid hol voltak akkor, veled együtt?

Véletlenül több bogyót nyeltél be. És mi lesz ha többször/egyszer nyomsz be és nekiállsz ismét kokózni/kristályozni/heroinozni?

Igen, tudom nem lesz olyan, mert uralod a helyzetet, de hogyan, amikor kétszer kokainoztál?

Ez most vagy trollkérdés (remélhetőleg), mert újabb drogokkal állsz elő és infókkal, vagy egyre jobban valószínű hogy még jobban fogsz drogozni és ami a legrosszabb az egészben hogy bedrogozva! 👁️👄👁️

2023. okt. 3. 14:54
 142/199 anonim ***** válasza:
42%

"Nem azért nem linkelek forrást, mert nincs, hanem azért, mert NEM AKAROK EZZEL FOGLALKOZNI."

Ahhoz képest, hogy nem érdekel, elég sokat fosol ide. :D

Amúgy nem gond, ha nem érdekel, és nem értesz hozzá, csak akkor sületlenségeket sem kellene írogatni, és nem kell hisztizni, ha valaki kicsit belekérdez a sületlenségeidbe.

Épp elég lett volna, ha a kérdésre válaszolsz annyit, hogy nem, nem randiznál ilyennel, és ennyi.

"Ez megint egy olyan állítás, amiről kérhetnék tudományos forrást, addig csak a te elméleted."

Semmi, amit mondok, nem az én elméletem.

Direkt mérgezés útján nem okoz a fű halált. Közvetett módon okozhat, de még a legnagyobb ellenzők is beismerik, hogy ritka, valamint ilyen alapon még a víz is okozhat halált, vagy kb. bármi, amit el lehet emberileg fogyasztani.

[link]

Itt aztán minden elrettentő tényt górcső alá vettek, és minden report-ot, statisztikát összefoglaltak.

Segítek: leginkább olyanokat sikerült összeszedni, ahol közvetetten okozott halált vagy sérülést, pl. ha valaki olyan állapotban vezetett, vagy ha kisgyerek felzabált egy komplett zacskó cannabbis tartalmú gumicukrot, vagy hasonló. És ha megnézed a számokat, ezekből sincs sok.

Abban a kontextusban, ahogy a webbeteges "cikk" hozta fel, egyáltalán nem állja meg a helyét.

"Természetesen a kérdező, vagy akár te is, mondhatnad erre, hogy biztos nem azért, ááá, az puszta véletlen. "

Itt már nemcsak a vitakultúrád és az eszed komplett hiánya mutatkozik meg, hanem a rosszindulat is.

Én soha nem mondtam, hogy normális és veszélytelen dolog betépve vezetni. Nem is mondtam erről semmit, de amúgy az ellentétét gondolom, a legtöbb tudatmódosító szer hatása alatt tilos vezetni. Még némelyik fájdalomcsillapítóra, vagy egy hányinger ellen bevett Daedalon-ra meg számos más szerre is igaz.

"Ti dolgotok, de nekem meg jogom van azokban a tudományos kutatásokban hinni, amik bizonyítják, hogy hat a drogfogyasztás a vezetésre, jogom van a saját tapasztalatomnak hinni és jogom van nem beülni bedrogozott ember mellé, ha úgy döntök, függetlenül attól, hogy hany linket küldesz."

Már megint látszik, hogy egy kósza értelmes gondolatot nem tudsz felfogni.

Nincs még mindig olyan, hogy "a drogfogyasztás". Nem minden drog hat ugyanúgy a reakcióidőre, és ezzel együtt a vezetés képességére, biztonságára. A legtöbb negatívan hat és veszélyes, ez igaz. De nem mind, épp ezért nem lehet komolyan venni semmi olyan mondatot, ami kompletten állít valamit "a drogfogyasztásról".

[link]

Pl. itt vizsgálták metamfetaminnal, és arra az eredményre jutottak, hogy a vezetés képességét nem befolyásolja szignifikánsan. Kettősvak vizsgálat, orvosi megfigyelés alatt, mérhető adatokkal megtámogatva.

Aki azt mondja, hogy ez nem érdekli, és ő márpedig blablabla, az simán csak ostoba, ennyit lehet mondani.

Ellenben más szerekről más eredmények születnek, még mindig mondom, hogy a legtöbb negatív irányba befolyásolja a vezetéshez szükséges képességeket, de még a negaítívak között sem egyforma mind, szóval nincs olyan, hogy "a drog" így meg úgy hat a vezetésre.

[link]

Itt is mérték, és kijött, hogy az MDMA rontotta a képességeket, a speed meg nem.

Nem 1-1 ember véleménye, hisztije, traumája számít, hanem a használható, placebokontrollos vizsgálat.

De amúgy jogod van rákban meghalni és nem kérni a kezelést azok után, hogy ha azt látod, hogy egy rokonoddal a kemoterápiás szer mellékhatásai végeztek, és mondhatod, hogy lesz.arod a tanulmányokat, cikkeket, amelyek a terápia hatékonyságáról és kockázatairól szólnak, hiszen te már ismersz valakit, aki belehalt, akkor hiába linkel a sok barom bármit.

Nem azt mondom, hogy márpedig muszáj egy ember mellé beülnöd, aki speed-et fogyasztott, és nem mondhatsz arra nemet, amit akarsz, csak ez, hogy kiemeled, hogy "a drog" így meg úgy, és nem érdekel, ki milyen cikket linkel, nem kicsi ostobaságra vall.

"Gondolom, te se olvasol mondjuk lótenyésztésről, ha nem érdekel."

Jaja. És nem is megyek dolgokat állítani a lótenyésztésről, és oldalakon át verni a hisztériát, majd végül caps lock-ozva vergődni, hogy amúgy nem érdekel. Az ilyen viselkedés merénylet az értelem ellen.

2023. okt. 3. 16:28
 143/199 anonim ***** válasza:
25%

#142!"Épp elég lett volna, ha a kérdésre válaszolsz annyit, hogy nem, nem randiznál ilyennel, és ennyi."

Olvasni tudsz? Már a #131 kommentemben leírtam, hogy azért írtam többet mert már abba belekötöttek, hogy nem randiznék, mert volt már ilyenem. Nem ismétlem meg, kérj meg valakit, aki tud olvasni, hogy olvassa fel neked.

"Itt aztán minden elrettentő tényt górcső alá vettek, és minden report-ot, statisztikát összefoglaltak."

Megint nem sikerült elolvasnod. Leírtam, hogy tudom, küldenél linket, amire én is küldenék és játszhatnánk ezt napestig, de nem fogok, mert NEM AKAROK EZZEL FOGLALKOZNI. Mit nem értesz? Tudod, mi az a feltételes mód? KérhetNÉk, de nem akarok, mert NEM ÉRDEKEL. Nem fogom elolvasni, mert NEM ÉRDEKEL.

"Itt már nemcsak a vitakultúrád és az eszed komplett hiánya mutatkozik meg, hanem a rosszindulat is."

Itt már nem csak az ostobaságod mutatkozik meg, hanem a folyamatos személyeskedésed is.

Még mindig nem fogod fel hogy mindenki úgy hoz döntést, ahogy akar. Tudományos cikkektől függetlenül döntök úgy, hogy nem ülök be drog hatása alatt álló mellé. NEM érdekel, hogy milyen drog hatása alatt áll és nem érdekel, hogy tudományos kutatások szerint az a drog hogy hat a vezetésre. Azért nem ülök be, mert én úgy döntöttem. Te meg beülsz, ha be akarsz, NEM ÉRDEKEL.

"Jaja. És nem is megyek dolgokat állítani a lótenyésztésről, és oldalakon át verni a hisztériát, majd végül caps lock-ozva vergődni, hogy amúgy nem érdekel. Az ilyen viselkedés merénylet az értelem ellen." Mit állítottam azon kívül, hogy én mit tapasztaltam és ÉN mit teszek?🤦🏽‍♀️ Ne haragudj, de olyan buta vagy, hogy nekem erre nincs időm. Vitatkozzál már inkább a drogos barátaiddal, hagyj már engem békén!

2023. okt. 3. 16:54
 144/199 anonim ***** válasza:
41%
Akkor hisztériázni miért van időd? :)
2023. okt. 3. 17:00
 145/199 anonim ***** válasza:
40%

Komolyan oda jutott a világ hogy egy drogos kva meg fsz még azt meri hülyének és hisztisnek nézni aki távol tartja magát a drogoktól és a semmirekellő drogosoktól? :DDDD

142 nem vagy nő és ha gyereket mersz vállalni akkor én magam lépek bele a szádba.

2023. okt. 3. 17:08
 146/199 anonim ***** válasza:
39%
Remélem azt mindenki észrevette hogy ez a drogos gci minden linkje ugyanarra az oldalra mutat :D Most komolyan az szerinted a normális forrás keresés hogy ugyanarról a drogos szennyoldalról linkelgetsz???
2023. okt. 3. 17:10
 147/199 anonim ***** válasza:
31%

145-146 szerintem nyugodtan menj vissza a politikába dühöngeni. Told csak nyugodtan odaát a fidesz és mihazánk hypeot, talán az itteni 0%nál kicsit nagyobb sikered lesz. Odaát esetleg már a 10-20%ig is eljuthatsz.

Egyébként ti vagytok a legbutább primitív csőcselék, akiket eszközként szokott felhasználni 1-1 fasiszta rezsim. Gondolkodásra képtelen, megvezetett szánalmas csürhe, akiket a saját vezetőik is alantas eszközöknek tartanak csupán. Majd miután elvégeztétek számukra ingyen a piszkos munkát, ugyanaz a rendszer amit az ostobaságotokkal segítettetek hatalomra, ledarál benneteket is. Mint nemkívánatos underclass söpredéket. És hát maradjunk annyiban hogy nem véletlen, te magad vagy az élő bizonyítéka ennek a bizonyos színvonalnak.

🤡

2023. okt. 3. 17:22
 148/199 anonim ***** válasza:
42%
Titeket pedig a pedofil hajlamú, erkölcstelen, egész világot behálózó, utolsó deviáns beteg világhatalom hálóz be és tesz csicskásukká, méghozzá nagyon is hatékonyan mert eltűnőben van már az érték és a józan ész. Ha nem haragszol akkor ilyen ember oltogatását nem fogom magamra venni.
2023. okt. 3. 17:42
 149/199 anonim ***** válasza:
40%

"Remélem azt mindenki észrevette hogy ez a drogos gci minden linkje ugyanarra az oldalra mutat :D Most komolyan az szerinted a normális forrás keresés hogy ugyanarról a drogos szennyoldalról linkelgetsz???"

PubMed nem drogos szennyoldal. Ne mondd, hogy nem ismered.

Nem velem vitatkozol, én is teljesen drogellenes vagyok, de most beégetted magad nagyon.

2023. okt. 3. 17:54
 150/199 anonim ***** válasza:
76%

Mentegesd magad.

A válasz továbbra is határozott nem.

2023. okt. 3. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!