Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A kérdésem a nőkhöz szólna....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kérdésem a nőkhöz szólna. Randiznátok olyan sráccal, aki drogfüggő, de nem drogozik folyton?

Figyelt kérdés
Ezt úgy értem, hogy 2-3 hónapig tiszta vagyok, aztán pár hétig megállás nélkül bulizok. Hónapokig tiszta vagyok mindentől, dolgozok, normális életet élek. Viszont már több nőtől megkaptam, hogy az se fér bele ha pár havonta fogyasztok partydrogokat. Sajnos a mentális függőség fent áll, közel sem észrevehető de sokszor eszembe jut, hogy kellene, de kibirom hónapokig hogy ne csináljam, mert nem akarok lecsúszni. De aztán mennek a technos zavarodások, 3-4 nap ébrenlétek ilyesmi. A kérdés igazából azért lényeges, mert nem tudom elmondjam-e ha jön valaki a képbe. Őszinte akarok lenni, de nem akarom hogy emiatt elítéljenek, meg azt se hogy ez dúrván kitudódjon. Normálisak a barátaim, kultúrált ember vagyok, de nem akarok lemondani a pár havonta esedékes drogozásról.

2023. okt. 1. 18:37
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/199 anonim ***** válasza:
90%
Nem kell se drogos, se alkesz..
2023. okt. 2. 21:42
 112/199 A kérdező kommentje:
Amit itt megy, az kifejezetten jól jellemzi a társadalmat sajnos. Az a válaszoló, aki érveket hozott fel az ellen, hogy miért nem jó ha csőlátásból dobáljátok valamire, hogy az maga a sátán, az egyből arra akar titeket rábeszélni ,hogy drogozzatok szerintetek? Vagy szerintetek én rá akarok beszélni bárkit? Aki még nem próbálta ki, annak nem is adnék. Eszem ágában nem volt népszerűsíteni bármi ilyesmit. És mint mondtam, nem azzal van a probléma ha negatív a válasz, csak azzal ha értelmetlen dolgokkal személyeskedtek, amivel magatokat fölém próbáljátok emelni annak ellenére, hogy mint az messziről látszik a szellemi fölénnyel sajnos nem tudtok büszkélkedni. Nagyok sok közületek reménytelen harcot vív az értelemmel. Minden esetre azoknak pacsi, akiknek bár nemleges volt a válasza a mennyiségre és napok számára hivatkozva mégis értelmes véleményt tudtak formálni érvekkel alátámasztva. Hozzátenném, hogy pár éve még én is tartottam az ilyesmitől, mindaddig amég utána nem olvastam mindennek, olyan forrásból is ahol nem annyi van leírva, hogy a drog rossz, értem?!
2023. okt. 2. 23:12
 113/199 anonim ***** válasza:
42%
Honnan tudjuk, hogy érted-e?
2023. okt. 3. 00:29
 114/199 anonim ***** válasza:
71%

"Hozzátenném, hogy pár éve még én is tartottam az ilyesmitől, mindaddig amég utána nem olvastam mindennek, olyan forrásból is ahol nem annyi van leírva, hogy a drog rossz, értem?!"

Mert szerinted azért, mert tudattalanok-buta prolik a nem drogosak fej nélkül állnának neki drogozni? Megint miért beszélsz össze-vissza?

Te se értettél hozzá még egy kicsit se (az kevés, hogy a heroin a legrosszabb), míg drogozni nem kezdtél miután az alkohol rosszul hat, erre szavakkal illetted azokat akik ugyanúgy nem értenek hozzá, mint te tetted. XD

Nézz már magadra, gondolkodni, normálisan érvelni se tudsz. XD

Arra vagy büszke, hogy nem rögtön heroint nyomsz magadba, vagy "tisztabb drogot" mint a tényleg ostoba és felelőtlen emberek és persze a szegényebb réteg. Kulturált vagy, jófej, erre hazudnál mint a vízfolyás, másokat nézel le.

Eskü, továbbra is szippantsd szét magad, látni hogy "nagyon jól" hatása van rád. XD

2023. okt. 3. 07:18
 115/199 A kérdező kommentje:

Nem azt mondtam, hogy mikor paráztam tőle elítéltem érte másokat és vagdalóztam. Az elit régóta drogozik. Azt mondtam, hogy a használattól féltem. De ti csak próbáltok kiforgatni teljesen irreleváns dolgokat. Ezek a szippantsd szét magad mondatok meg tökéletesen jellemeznek téged. Érvek helyett marad a "drogos vagy".

De inkább leszek drogos, mint egy elvakult 80 iq-s futóbolond aki nem is tudja kifejteni a véleményét, egyből a szánalmas személyeskedés jön.

2023. okt. 3. 10:23
 116/199 anonim ***** válasza:
64%

115

Figyelj, én kommenteltem párat ide, és azon az állásponton voltam, hogy egyrészt végtelenül ostoba dolog egy kalap alá venni az összes drogot. Kb mintha a tilosban parkoló állapolgárt, meg a tömeggyilkos terroristát ugyanazzal a "törvényszegő" jelzővel illetnénk, és egyformán veszélyesnek tartanánk, hiszen aki tilosban parkol, az előbb utóbb áruházakat fog felrobbantani.

Másrészt viszont az volt a kérdésed, hogy az emberek elfogadják-e az alkalmankénti drogfogyasztásodat, és erre az volt az egyöntetű válasz, hogy nem... Végülis erre voltál kíváncsi, és megkaptad a választ. Én sem értek velük egyet feltétlenül, de akárcsak nekünk, nekik is joguk van a véleményükhöz. Kár ennyire győzködni egymást.

2023. okt. 3. 10:36
 117/199 anonim ***** válasza:
49%
Kérdező, kifejtette jó pár személy, engem beleértve, hogy miért nem ismerkedne veled. Oda írta az (is) a válaszoló, akit lebutáztál, hogy tisztában van azzal hogy használják a drogot a gyógyszeriparban és van pozitív oldala is. Sőt a "szakértő" is lejegyezte, hogy van káros hatása és, hogy a tűzzel játszol, olyan is írt, aki már szúrja magát, hogy ő se úgy kezdte, rendezett élete van, senki nem tud róla, de te mégis azt vallod, hogy az összes nem drogos ember IQ-bajnok és az összes szúrja magát ostoba. Azért vagy kiakadva, hogy az elejétől fogva laikus/nem laikus írta hogy esélyes a teljes drogfüggőség. Igazat adtál annak, aki jobban ért a drogokhoz, de nem kérdezted meg miért nem drogozik már, mi áll a háttérben, egyetértettél vele, hogy az a válaszoló, akinek az exe drogozott/még mindig csinálja semmit se tud, őt (is) le buta proliztad. Az alkoholizmust elítéled, de ittál csak mivel nem úgy hat ezért droghoz folyamodtál. Ne játszd már meg magadat, hogy hibátlan vagy! Majd legutoljára azt írtad, hogy fingod se volt a drogokról és csak azután kerültél képbe, hogy használod. Akkor miért proli az, aki szintén nem vágja őket, vagy az, aki már megjárta drogossal? Nem lehet az élet más területein intelligens? Dehogynem. Olyan vagy, mint a hisztis kisgyerek. Sértegetsz másokat és amikor ugyanazt kapod vissza olyan formában, hogy drogozd szét magad, vagy szippants még többet, ha jólesik, akkor még neked áll följebb a nagy semmire! Mutass tiszteletet, ne csak elvárd. Ha drogos vagy, ha alkoholista, vagy egyik se vagy a tisztelet oda vissza működik!
2023. okt. 3. 10:38
 118/199 A kérdező kommentje:

A baj azzal van, hogy már ebbe is bele mentetek. Az esélyes ez meg az dolog, marhára nem érdekel, mert mint mondtam a jelenlegi fogyasztásomat nem fogom besűrűsíteni. Az alkoholizmust elítélem, de ott se azt aki néha iszik, vagy akár aki minden hétvégén discoba van, hanem azt aki már reggel tiszta piros úgy be van b4szva. Jártam régen inni, és képzeld azt se úgy csináltam hogy menjünk minden nap beb4szni. Ha a drogost/alkoholistát azokra értjük, akik rendszeresen fogyasztják akkor nálam egyik sem állja meg a helyét. Én tisztelettel beszéltem azokkal is, akik értelmes dolgokkal támasztoták alá, hogy ez miért baj. De az nem érv, hogy szúrni fogom magam, meg kattos függő leszek. Ha valaki hétvégente iszik egy sört arra is azt mondjátok hogy jövőre már vénásan tolja a hernyót?

Azt pl teljesen megértem, hogy valaki szerint gáz 3-4 napot ébren lenni, mondjuk ez is olyan hogy ezt csak az én szervezetem sínyli meg.

Szerintem egy párkapcsolatban, ha nem tudna arról a párom hogy 3-4 havonta kimaradozok párat (ilyen több hétig tolós már nem lesz) az semmilyen kihatással nem lenne se rám, se a páromra. Azok, akik meg azt mondják erre hogy ez hatalmas átverés meg hazugság azok mind álszentek. Mindenki hazudik mindenkinek, még saját magának is (bár én szeretem beismerni a dolgokat) csak nem ugyan arról.

Az meg nem hazugság ha nem számolsz be az életed minden pillanatáról, mert egy kapcsolatban is kell a magánélet (nekem legalábbis)

Ettől függetlenül elfogadom a nemleges válaszokat, majd ha képbe kerül egy barátnő jelölt az ő jelleme alapján mérlegelem ,hogy el lehet-e neki mondani vagy nem.

2023. okt. 3. 10:48
 119/199 anonim ***** válasza:
33%

"az a válaszoló, akinek az exe drogozott/még mindig csinálja semmit se tud, őt (is) le buta proliztad."

Ő tényleg az.

"Akkor miért proli az, aki szintén nem vágja őket, vagy az, aki már megjárta drogossal? Nem lehet az élet más területein intelligens? Dehogynem. "

Nem, az a válaszoló, aki "megjárta a drogossal" egyáltalán nem intelligens, és az élet semmilyen területén nem lehet az. Onnan látszik, hogy nincs vitakultúrája, és nem tudja, mi az, hogy normális forrás, tudományos módszer, stb.

És akkor oda kanyarodunk, hogy mi is a baj azzal, hogy ha valaki nem vágja, nem ért hozzá. Azzal, hogy valaki nem ért hozzű, önmagában semmi baj nincs. Azzal van, aki annak ellenére, hogy nem ért hozzá, okoskodik, méghozzá nagy mellénnyel. Amikor meg érvelni kéne, akkor hisztizik, sértegetősdit játszik, vergődik. Ebből pedig vészesen sok van.

2023. okt. 3. 10:55
 120/199 anonim ***** válasza:
49%

Kérdező hány éves vagy? Úgy látszik eléggé éretlen vagy.

Igen, van úgy az ember, hogy füllent, úgyis, hogy olykor hazudik (már aki tegyük hozzá), de egy becsületes, megbízható és önzetlen ember nem hazudik komoly témákban, mint maga a drog!!!

Azért különbség, hogy eltitkolom, hogy szeretem a csigákat (fúj, csak példa), vagy arról titkolózom/hazudok, hogy pár havonta drogozok!!!

Egyébként valamilyen szinten érv hiába nem tetszik, hogy elsüllyedsz, mert az életből merítenek, vagy mert a hozzáállásodból indultak ki. De ha még nincs is igazuk azért le kell őket prolizni, amikor te is nagyon jól tudod, attól reszketsz, hogy oda jutsz? Csak azt írták, amitől félsz!

Nem értem sehogyse, hogy azért miért rossz, unintelligens valaki és csak az az ellentéte, aki drogozott, vagy ért hozzá!

Egyrészt nem így kellett volna kérdést feltenni, hanem a drogokat ki kellett volna hagyni belőlük. Másrészt ha oda írtad hogy drogozol, akkor valamilyen szinten figyelemre vágytál és kaptál. Ennyi, pont.

Arról nem tehet senki, hogy túlérzékeny vagy és arról se, hogy nem tudsz megfelelő formában kommunikálni.

2023. okt. 3. 10:59
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!