Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kérdésem a nőkhöz szólna. Randiznátok olyan sráccal, aki drogfüggő, de nem drogozik folyton?
101#
Azért álljunk le egy kicsit. Még egy szóval se mondtam hogy rossz ember, aki drogozik. Direkt feltüntettem lehetséges okokat rá miért csinálja, amelyeket nem lehet rásózni mindegyegyesre, de ez logikus. Aki nem az hát akkor nem az. Olvasd már el a kérdező hozzászólásait a hazugsággal kapcsolatban. Azt is, hogy ő ekézi azokat a "szakértővel" együtt (aki már nem csinálja ki tudja miért és mégis azt írja hogy nem gond a drog bizonyos mértékig), akik se nem isznak, se nem drogoznak. Azért álljon már meg a menet, hogy nekik ( neked) szabad, de én se írhatom le a véleményem anélkül hogy mi ne legyünk demonizálós elmebajosak!
Írtam, én tőlem úgy csinálja olyan mértékben ahogy csak szeretné, de nem lesz jó vége. Többen egyetértettek, előttem írták jóval, hogy a használata sok. Ez mióta rosszindulat és nők hordái? Férfiak is írnak véleményt a jó Isten áldjon meg.
Te lehet nem mondtad, de nézd vissza a kommenteket tegnap este óta. Én csak lestem, hogy az éjszakai után egyesek még ennyire át akarják forgatni az egészet ilyen valóságtagadó, meg támadó, kiforgató irányokba. És tényleg nonszensz baromságok pörögnek, tudnék copyzni csomó fals állítást a maiból, csak az a baj korábban már megcáfoltuk többen is hozzáértők, és ennek ellenére került elő újra ugyanaz a hülyeség. Így nem lehet értelmesen megvitatni semmit, nettó időpazarlás. Olyan mint hívőkkel vitázni. Ezen kívül felismerem ugyanezt a kiforgatós játszmát is a maiból ami a kategória többi kérdéseiben is megy, hogy mindenképp a kérdezőt hozni ki hülyének, meg őt ekézni. Holott egyszerű kérdést tett fel, szondázni az itteni nőket, kinek mennyire fér bele. Erre egyesek itt már azt is megmondanák hogyan éljen, mert csak az az egyetlen és igaz út amit és ahogyan ők látják. Szerinted ez nem elmebeteg dolog? Vagy ennyire el vannak nyomva az életükben, hogy már random fórumos felnőtt embereknek is meg akarnák mondani mit csináljanak, kompenzálás gyanánt?
Egyébként én nem mondtam nem írhatod le a véleményed. Én kedvelem a kultúrált érvütköztetős vitákat is. De ha visszanézed tegnapról, akkor pont hogy a női oldalról jött be a nonszensz, érzelmi elmebajos minden értelmet lesöprős vagdalkozás. Ha te nem ilyen vagy annak örülök, de azért meg kéne látni hogy ezen csúszott el már tegnap is, és nem a kérdező oldaláról.
Itt se mondta senki hogy mindenkinek drogoznia kell, ellenben a másik oldal itt előadta hogy ez mennyire nem normális meg deviáns sőt hogy ne csináld stb, tehát miről beszélünk? Folyamatosan át vannak hágva a kultúrált vita szabályai, és bizony a női oldalról ismét. A személyeskedés és kiforgatás pedig a ráadás.
Másik dolog, sok nőnek alap dolog a hazugság és kétszínűség ebben a kategóriában. Mindig van rá indok, hogy nektek miért lehet. Amit az előző kommentem elejében mondtam, az is erről szólt. És úgy jönne ide, hogy a kérdező az előítéletek miatt, a parák és negatív agymosás miatt, és a jogi oldal miatt (európa legkeményebb drogtörvénye hahó!) inkább ezt elhallgatná lehet. Erre ezek a korábban már méltatott itteni nem az őszinteség bajnokai nők ráugranak hogy úristen hazudna, és azóta ezen lovagolnak. Ez így iszonyat kétszínű, gagyi, átlátszó, és álszent. Főleg annak fényében, ami viselkedést láttam itt a többségtől nőként a kategóriában.
Ebben a sok sületlenségben, amit a kérdező összehord , az a legviccesebb, hogy nála az határozza meg, hogy ki számít drogosnak, hogy nála többet szív vagy kevesebbet🤣 Tehát, aki 3 havonta napokig be van állva, az nem drogos, aki 2havonta, az drogos.
Leírja, hogy több barátja is belecsúszott erősebben, sőt, ő maga is. De olyan nővel összejönne, aki annyit használja, mint ő, aki többet, azzal nem. Nos, csekély logikával kikövetkeztethető, hogy semmi biztosíték nincs arra, hogy nem épp az aktuális barátnője fog belecsúszni mondjuk pár hónappal később. Akkor szakítás?🤔
#101:
Az összes nőre (akiről nem is tudod valójában, hogy az-e) azt írtad, hogy elmebajos. A kérdező is azt írta hogy aki nem ért a drogokhoz, úgy mint az egyik válaszoló, akkor buta proli. Lenézi azokat az embereket, akik sajnos oda süllyedtek le, hogy kokainhoz/heroinhoz nyúlnak, mert nem tartották be a mértéket, VISZONT ő maga tart az egésztől, hogy oda jut. Akkor valamilyen formában jobb tudatlannak lenni drogokat illetően és úgy hozzá sem nyúlni, mint vágni (mint a vajas kenyeret :D) és úgy használni. Mellesleg senki sem írt olyasmit, hogy bizonyos szintig nem lehet pozitív hatása a gyógyszeriparban. Ezt kb. mindenki tudja, de mint írtam azzal is tisztában van az ember, hogy a negatívan is kihathat és emiatt nem csinálják. A női hordát nem tudom minek emlegeted még mindig, de jól van, biztos jobban tudod a többi kérdés miatt. Egyébként miért proli/elmebeteg az, aki azt írta hogy nem kéne csinálni? Az élet a drog körül forog egyedül? Más téren nem lehet intelligens? Egy alkoholista se? Azzal védekezett a kérdező, hogy ő nem nyír ki embereket az utcán mint egy alkesz, de más drogos, vagy csak füves megteszi. Akkor miért kell másokat bántani az eletvitele, vagy a laikus szemmel való rámutatásra, hogy van rá esély hogy nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy elképzelte? Ő is attól fél! Mindenesetre elgondolkodtató hogy azok az elmebajosak, akik nem drogoznak, némely nem is ért hozzá, de te nem, meg a kérdező se és persze az se gond hogy a te nézőpontod alapján bizonyos értelemben nyugodtan drogozzon tovább...
Én még mindig azt tartom, hogy az ő döntése, de másról véleményt formálni ha iszik, ha drogozik, ha nem azért pofátlanság, azzal vagdalózni meg hogy (majdnem) mindenkinek van drogos rokonja egyenesen ostobaság.
"De olyan nővel összejönne, aki annyit használja, mint ő, aki többet, azzal nem."
Sztm ennyi a lényeg. Én is így vagyok, nem drogozom abszolút tehát nem kell drogos.
Ennyire hajtani itt a semmit...
Nem kéne hazudozni! Kezdjük ott hogy nem az összes nőre mondtam ilyet, hanem az itt megjelent néhány problémás érintettről beszéltem végig. Akik egészen pontosan az itteni felnőtt párkapcsolatos törzsgárdához tartoznak, a stílusból le se lehetne tagadni titeket. Nem véletlen hogy megjelent a feszültség itt is, amint elkezdtetek nem a kérdésre válaszolni, hanem a kérdezővel és a többi normális emberrel kötekedni! A kérdező se hinném hogy ezt mondta amit állítasz, hogy aki nem ért hozzá az buta proli. Biztosra veszem hogy azt mondta hogy aki nem ért hozzá és úgy próbál okoskodni, és van akkora arca is mellé hogy lenézi azokat akik tényleg ismerik a témát és még őket próbálja az ostobaságról erőszakosan meggyőzni, na azokra.
A többi is ugyanilyen minősíthetetlen kiforgatás, kedvem sincs végigvezetni a hazugságokat és kiforgatásokat mert elhiszem hogy neked mint gerinctelen élőlénynek ez a hazudozás mindennapos praktika, de számomra gyomorforgató.
Galambbal a sakk. Nekem ehhez nincs türelmem, meghagyom a higgadtabb elméknek. Bár az is lehet totál felesleges, mert ez tényleg szektás kiforgatós hozzáállás, amiből csak a felesleges és végtelen vita lenne. És a legszebb hogy totál offba vittétek, mert a kérdés nem erről szólna hogy minősítsd a kérdezőt. Hanem egy eldöntendő sima kérdés.
"A kérdésem a nőkhöz szólna. Randiznátok olyan sráccal, aki drogfüggő, de nem drogozik folyton?"
"A kérdés igazából azért lényeges, mert nem tudom elmondjam-e ha jön valaki a képbe."
HAZUGSÁG(OK)
""Nem hazudozok arról, hogy ez miért nem baj, de egy nőnek akivel terveznék jövőt semmi hátránya nem lenne belőle."
"Nem mondanám annak, ha összeillünk és ez az egy dolog zavarná, ez tényleg olyan lenne hogy jobb ha nem tudja."
"Egyébként az nem hazugságra építés egy kapcsolatnál, ha évi 3-4 alkalommal drogozik valaki és nem meséli el a párjának."
Van még miről tárgyalni? Bárki azt merészkedte írni, hogy nem tisztességes és jó dolog a hazugság ő azt írta, hogy de a kimásolt válaszai alapján!
ELŐÍTÉLET(EK)
"Egyébként engem az a látásmód keserít el ami itt sok ember jellemére rámutat."
"Amúgy rengeteg ismerősöm vezet be spzve, némelyik enyhén bogyózva is, hát itt ismét azt tudnám mondani, hogy nem ők lesznek akik megölnek valakit az utakon, hanem az aki a discobol bebaszva 200al megy mert részegen eszállt az agya."
"csak értelmes érvet nem írt senki azokon a szánalmas kijentéseken kívül, amikben olyannak lettem nyilvánítva, mint azok akik a híd alatt fetrengenek" - Pedig attól remeg, hogy oda kerül!
"Ezt úgy értem, hogy megismertek valakit, összeilletek, és mondjuk 3-4 hónapja együtt vagytok amikor megtudjátok hogy akkor az egyszer bedobott egy bogyót egy bulin? Onnantól kezdve ő a rossz, aki arra sem méltó, hogy élhessen? Vagy ettől hirtelen csökken 50 pontot az IQ-ja?" - Senki nem írt ilyesmit, csak azt jó páran, hogy stoppolná az ismerkedést.
"Tudom, hogy bele fognak kötni, mert ha valami kábítószernek van minősítve, akkor attól zombi vagy, és megölsz valakit! " - Olvasd vissza ő írta, hogy az alkoholista öl meg másokat!
"Körülbelül szerintem idáig jut el az emberek gondolkodása itt szerintem. Arról szó sincs, hogy promotálni kéne a káros szerek fogyasztását, vagy hogy ezzel mi a valós probléma, mert eddig csak valótlant és vagdalózást kaptam." - Nemcsak azt kapta, csak sérti az egóját, hogy nem kell drogosan.
"Az is kapta a savat tök feleslegesen, az ilyen buta proliktol akik szerint az is drogos aki nem ítéli el a normális kábítószerek rekreációs használatát." - Holott az a válaszoló igenis elismerte hogy lehet hasznos bizonyos fokig és azzal kapcsolatban kért linkeket!
Egy-kettő nő/férfi vitatkozott és egymást sértegette, pluszban jöttél te, hogy a nők elmebajosak azért, mert linket kérnek és a kérdező a hiúsága miatt mást buta prolizott le csak azért, mert nem használ drogot.
101
Írhatsz kisregenyt, akkor sem kell olyan, aki drogozik.
Azért, mert lehet más probléma is, mint a drog, attól az még nekem egy hatalmas red flag.
"De olyan nővel összejönne, aki annyit használja, mint ő, aki többet, azzal nem"
Ezzel én is így vagyok. És soha nem használtam, és nem használom. Így nekem ez a mérce.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!