Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok tudnátok szeretni egy alkalmi drogfüggőpt?
4
Jajjj!!! Minden függő ezt mondja. Aztán az első problémánál újra kezdenéd.
De én tényleg igazat beszélek
már szerintem másfél hónapja nem csináltam semmi ilyet csak most a napokban
ismerkedtem egy lánnyal ami tök más dolog miatt ment galyra, most megint mindegy mit teszek magammal
szóval látod, ha csak kilátásban van valaki nem adok élek semmivel
Nem. Sem alkoholistával, sem drogossal, sem dohányossal nem akarok lenni. Ha a párom csúszna bele, neki sem tolerálnám hosszú távon, inkább válnék.
Ha néha napján füvezik egy buliban vagy ki akar próbálni egyszer egy életben valamit, jó, legyen. De ha rá-rámegy magától, mert másképp nem bír szembenézni a trágyakupac életével, akkor folytassa nélkülem.
Ma egy incel kérdés alatt fejtettem ki erről a véleményem. :)
Olyan embert keresek, aki "kész van". Nem fogok farigcsálni, kényszeríteni, könyörögni, nevelni, alakítgatni. Vagy egyezik az értékrend, jövőkép, világkép, gondolkodásmód, vagy nem.
Ha valaki szerhasználó, az az és kész. Miattam ne tegye le, mert az első bukkanónál úgyis felveszi. Ha valaki eleve, saját elhatározásból határolódik el a különböző addiktív szerektől, az később se valószínű, hogy függő lesz, ha valamiért kátyúba kerül. Márpedig az élet tele van rossz pillanatokkal, mélypontokkal, aminél én tudni szeretném, hogy a társam stabil.
#7 az se durvább amit én használok.
#8 megértem az álláspontod, köszi a válaszod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!