Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kérdésem a nőkhöz szólna. Randiznátok olyan sráccal, aki drogfüggő, de nem drogozik folyton?
Figyelt kérdés
Ezt úgy értem, hogy 2-3 hónapig tiszta vagyok, aztán pár hétig megállás nélkül bulizok. Hónapokig tiszta vagyok mindentől, dolgozok, normális életet élek. Viszont már több nőtől megkaptam, hogy az se fér bele ha pár havonta fogyasztok partydrogokat. Sajnos a mentális függőség fent áll, közel sem észrevehető de sokszor eszembe jut, hogy kellene, de kibirom hónapokig hogy ne csináljam, mert nem akarok lecsúszni. De aztán mennek a technos zavarodások, 3-4 nap ébrenlétek ilyesmi. A kérdés igazából azért lényeges, mert nem tudom elmondjam-e ha jön valaki a képbe. Őszinte akarok lenni, de nem akarom hogy emiatt elítéljenek, meg azt se hogy ez dúrván kitudódjon. Normálisak a barátaim, kultúrált ember vagyok, de nem akarok lemondani a pár havonta esedékes drogozásról.2023. okt. 1. 18:37
171/199 anonim válasza:
(Az elejét ne vedd figyelembe, bár kéne, mert mennyi amerikai városban lehet segítséget kérni, mert egyáltalán nem vicc a kokain se!)
172/199 A kérdező kommentje:
Mi ebben a kifogás? Én rengeteg dokumentumfilmet néztem ezekről, meg utánajártam. És igen,túl lehet adagolni ezeket is. Mint ahogy a patikában található gyógyszerekből se kell a megadott adag háromszorosát bevenni. Miért kéne 20+ évesen beszámolnom a szüleimnek minden mozzanatomról?
Apám annyit mondott ezekre, hogy ha drogozok akkor se adjak el senkinek mert azért annyit lehet kapni mint ha embert ölnék. Úr isten, még mindíg ott tartunk amúgy, hogy keménydrogos leszek?
Amúgy elugattam azt is többször, hogy az oké hogy eddig fordult elő ilyen 5 nap, de ilyen már nem lesz. Képzeljétek alapból undorodom a tűtől ,meg az aljadrogoktol is.
2023. okt. 4. 09:08
173/199 anonim válasza:
Pár havonta ettől a világon semmi bajod se lesz. Nem is ez a gond, mert a jelenben nem lesz csak bajod. Mi lesz, ha érzelmileg annyira magad alatt leszel amit most még el se tudsz képzelni? Jön egy gyerek, ordít, folyton összefossa magát, a párodnak 1 éven át semmi kedve nem lesz még egy puszihoz se, ellenséges lesz veled a hormonjai miatt akár. Képzelj el egy ilyen szitut. Vagy épp bármi miatt elveszted a munkád, pl megsérülsz, vagy a párod sérül meg és le kell adnotok az anyagiakból. Ez mind mind kockázat. Egy nőnek fontos, hogy még extrém helyzetben is őt válaszd ne a szórakozásodat. Mivel drogozni jó dolog, nagyon nehéz elengedni is ha el kell.
174/199 anonim válasza:
Amúgy azt hogy gondolod, hogy szólsz a nőnek évente 4-6 alkalommal, hogy pá drágám, most pár hétre eltűnok drogozni és bulizni?
175/199 anonim válasza:
A nő nem fogja tudni hogy drogozik ha antidrogos, a drogot akceptáló pedig rá hagyja, vagy vele együtt megy?
176/199 anonim válasza:
Persze, nem fog feltűnni, hogy évente 4-6 alkalommal hetekre eltűnik 🤣🤣🤣
177/199 anonim válasza:
Csekély a valószínűsége annak hogy nem. De hát a kérdező örök optimista.
178/199 A kérdező kommentje:
A heteket nem feltétlen úgy kell érteni, hogy haza se megyek. Meg ott se úgy, hogy minden nap, csak mondjuk heti 3-4
2023. okt. 4. 18:48
179/199 anonim válasza:
csak mondjuk heti 3-4 :) ez egyre jobb. Te komolyan azt hiszed, hogy nem látszik megrajtad a rengeteg buli és drog? Áltasd csak magad.
180/199 A kérdező kommentje:
Nem látszik rajtam semmi. 3-4 hónapos kihagyás bőven elég a regenerálódáshoz. Ha havonta 3-4 napot csinalnam se latszana
2023. okt. 5. 08:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!