Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van ennyi bluepill hívő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi bluepill hívő senkiházi?

Figyelt kérdés
Hogy tudják a nők ennyire megetetni a férfiakkal, hogy csak a belső számít??
2023. júl. 11. 15:03
 81/132 anonim ***** válasza:
Ki az a stacy meg chad? XD
2023. júl. 13. 00:28
 82/132 anonim ***** válasza:
0%

"hát pedig tisztán evolúciós szempontból a "női választásmód" éppen, hogy a legmesszebb menőkig a "faj" érdekeit szolgálja"

Hasonlitsd ossze a mai PISA teszteredmenyeket a 20 evvel ezelottihez kepest :)

De sebaj, legalabb az atlagmagassag nott :)

"kompromisszumot kötöttek"

Ugye mindket oldalnak kompromisszumot kene kotnie, es akkor nem lenne ennyi szar kapcsolat, elvalt szulo stb.

39F incel

2023. júl. 13. 00:41
 83/132 anonim ***** válasza:
100%
#82: mégis mi köze az oktatáspolitika kudarcának ahhoz, amit írtam, te észkombájn?
2023. júl. 13. 00:47
 84/132 anonim ***** válasza:
43%

Az, hogy a primitiv Chad-ek primitiv gyerekeit termelitek ki a "bolcs" szelekciotokkal.

39F incel

2023. júl. 13. 01:00
 85/132 anonim ***** válasza:
100%
Hát, én biztos nem.
2023. júl. 13. 01:10
 86/132 anonim ***** válasza:
100%
Én sem, mivel nem lesz gyerekem. Innentől tárgytalan is a dolog. Hogy kivel szexelek, az meg a magánügyem. Gyereket nem szeretnék, rengeteget tanultam, van jó állásom, amit szeretek, ezáltal megengedhetek magamnak egy csomó klassz dolgot. Miért pont a szex terén kötnék kompromisszumot sikeresnek mondható, tanult, csinos nőként? Ha chad-el szeretnék szexelni, egészségemre. Ha minden nap másikkal, akkor is. A vaginám a magánügyem, én se írom elő senkinek, mit csináljon a péniszével, nem vagyok urológus. Ennyi.
2023. júl. 13. 01:18
 87/132 anonim ***** válasza:
#84: komolyan mondom, besz*rás, hogy ennyi ésszel, mint amennyi neked van, valaki szabadon mászkálhat.
2023. júl. 13. 06:33
 88/132 anonim ***** válasza:
100%
Incelek, belegolyoztok már ebbe a sok huyesegbe.
2023. júl. 13. 07:33
 89/132 A kérdező kommentje:

A nők rendkívül agresszívek legbelül, mint ahogy az itteni habzószájú megnyilvánulásik is bizonyítják.

A cuki pofi csak egy álca.

Ezt ismerték fel őseink és teremtették őket rendre. Mert ha teljeskörű jogokat kapnak abból csak káosz lesz, újra elkezdik manipulálni a férfiakat és egymásnak ugrasztani, versenyeztetni őket.

Rendkivül bomlasztó és kártékony a nők liberalizációjának hatása a társadalomra.

Az empátiahiányuk talán a legveszélyesebb. Ugye elég ha híres sorozatgyilkosok rajongótáboraira gondolunk, vagy kivel ne történt volna meg, hogy együtt röhögtek az osztály lányai az őt piszkáló chad tirpákokkal..

2023. júl. 13. 08:46
 90/132 anonim ***** válasza:
Blablabla
2023. júl. 13. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!