Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van ennyi bluepill hívő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi bluepill hívő senkiházi?

Figyelt kérdés
Hogy tudják a nők ennyire megetetni a férfiakkal, hogy csak a belső számít??
2023. júl. 11. 15:03
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/132 anonim ***** válasza:
96%
Itt egyedül te vagy a senkiházi.
2023. júl. 11. 15:04
 2/132 anonim ***** válasza:
95%
Én ilyet (hogy tudniillik nekem csak a belső számít) soha nem állítottam. Sőt, nem egyszer jeleztem, hogy de, nálam a pasi külseje nagyon is fontos, nyilván a saját szempontjaim alapján. A szakáll / borosta nálam például alapból bukta.
2023. júl. 11. 15:11
 3/132 A kérdező kommentje:

2

Állkapocs formája szempontjából milyenek az igényeid?

Nem baj ha pici? Az bejövős?

Vagy a nagyot szereted?

Kézből? Szeretet a kis nőies kezeket a férfin?

2023. júl. 11. 15:15
 4/132 anonim ***** válasza:
100%
Ki mond ilyet hogy csak a belső számít?
2023. júl. 11. 15:30
 5/132 anonim ***** válasza:
91%

#3: nálam nem az állkapocs, hanem az arc formája a lényeg. Ne legyen alul (az állkapocsnál) szélesebb, mint fölül (a halántéknál). Brad Pittnek például alul szélesebb, ezért nem is tetszett nekem soha. Egyébként a kiegyensúlyozottságot szeretem, tehát ne legyen aránytalan.

Sem a kis, nőies kezeket, sem a ronda, nqgy lapátkezeket nem szeretem, mivel utálom a szélsőségeket. De ha a kettő közül választani kéne, akkor én a kis, nőies kezet választanám.

2023. júl. 11. 15:32
 6/132 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek számít a külső, tökmindegy nő vagy férfi ennyi.
2023. júl. 11. 15:43
 7/132 anonim ***** válasza:
80%
Az összes ilyen témájú kérdés alatt megerősítjük női oldalról, hogy nem kizárólag a belső számít.Számít a külső is, csak nem azon paraméterek alapján, amiket ti hisztek. NEm az állkapcsát nézegetjük a pasinak, hanem az összképet, a benyomást és a belső tulajdonságokat is. Nem lehet állkapocs paraméterek alapján leírni valakit. A világ összetettebb, mint ahogy te látod. Csak ahhoz ki kellene mozdulnod a szobádból és nem hülye incel meg PUA videókból tájékozódni.
2023. júl. 11. 15:44
 8/132 A kérdező kommentje:
Mutatnátok olyan férfiakat akik megfelelnek külsőre?
2023. júl. 11. 16:53
 9/132 anonim ***** válasza:
14%

A nőknek csak a külső számít. Tehát...van egy pasi, kedves, aranyos, gyengéd stb...mivel külsőre az adott nőnek nem jön be, így konkrétan elből offolja a pasit, tehát a pasi nem tud eljutni oda, hogy megmutassa a belső értékeit, mert a nő fel sem figyel rá, zár, nem ad neki lehetőséget.

Innentől kezdve megvan pecsételve a pasi sorsa. Tehát hiába szerető pár, férj, gondoskodó és szülő, felelősségteljes apa...hiába felel meg ezeknek, a nő nem ad neki esélyt.

Külső....van egy pasi, a nőnek külsőre bejön, elből szabad utat ad, közben kiderül a pasiról, hogy egy tahó paraszt, de mit tud tenni a nő, a külső elviszi, mivel bejön neki, mozgatja a fantáziáját ezért lenyeli a tahóságot, elviseli a parasztságot, később jön a bántalmazás, de ezt is elviseli, mert hát külsőre annyira ahhwww ez a pasi....tehát, a külső felnagyítja a a belső tulajdonságokat, a negatív tulajdonságokat kicsinyíti, a pozitív tulajdonságokat pedig felnagyítja.

Persze ez mindkét nemnél életszerű, de valamilyen formában a férfiak képesek a külsőt némileg úgymond nem nézni, mivel a férfinak igazából mindegy, lyuk, vagy punci, vagy pcsa....a végeredmény ugyanaz, egy férfi eltudja magát vinni oda, hogy megbékéljen azzal, hogy külsőre úgymond nem száz százalékig, vagy esetleg teljesen nem jön be a nő neki, mert lyuk-lyuk....

A férfi képes arra amire a nő nem, hogy kicsit túl lásson a külsőn, egy nő számtalan dologgal tudja kompenzálni a külsejét a férfi számára, teszem fel háziassággal, törődésel, odafigyeléssel, vagy akár a szexben úgy odateszi a nő magát, hogy a pasi azt is elfelejti, hogy vannak rajta kívül más nők is akár.

Egy férfi mit tud? Ha nincsenek szálkás izmai, vagy tömegelt nagy izmai, ha nincs nagy, vastag férfias állkapcsa, dús haja, dús borostája, magassága.....tehet bármit, de tényleg bármit, odáig sem jut el, hogy legelabb a benső világának az 1 százalékát megmutassa a nő felé, mert elből a csaj lekoptatja.

Kérdezném, de érdemleges válasz úgysem lenne rá...mindegy is. Egyre jobban szimpatizálok a vakokkal, akik pl születésük óta vakok, vagy akik megvakultak. Akkor rájuk mondhatjuk, hogy ők csak a belsőt nézik? Mert hát a külsőből semmit, de tényleg semmit sem látnak, pl aki születése óta vak az még el sem tudja képzelni a dolgokat, hogy néz ki egy arc, hogy néz ki egy test, milyen rajzolata van az izomnak, hogy néz ki egy fsz, egy punci....

Vajon a vakok kevésbé ítélik el a "csúnya" embereket? És vajon a vakok rendelkeznek egy olyan érzékkel amit úgy hívunk, hogy "ne a külsőt nézd bszomaszdat, mert az idővel úgyis totálisan megváltozik, inkább a benső értékeket tartsd szem előtt, mert az időtállóbb és erősebb biztosabb, stabilabb kapcsolatot lehet építeni rá, mint egy jó alakra, egy jó testre, egy jó állta, borostára stb....jah....hogy szem....az a fránya szem.

És kérdem, ha egy nő megvakulna, onnantól mégis, hogy a bánatba keresné a jóképű, jótewtű pasit? Kitapogatja?

Szerintem ez az egész...Ahhh....hányok ettől, komolyan mondom hányok ettől.

Gyereket szülnek, egy tahó fszparasztnak, mert hát olyan jó pasi, lefijal'...aztán mit csinál utána a tahó fszparaszt, elkezd fszparasztoskodni, elhagyja a nőt, mert hát a farka vezeti, de a nő a nagy ideál munstrálásában lekicsinyítette azt a tényt, hogy a pasinak a benső értéke egy jól kivehető, könnyen megjegyezhető nagy kerek 0!!!

2023. júl. 11. 16:53
 10/132 anonim ***** válasza:
65%

#9: "...van egy pasi, kedves, aranyos, gyengéd"

CSAK ÉS KIZÁRÓLAG belső tulajdonságokat tekintve nekem ennyi még rohadtul kevés.

2023. júl. 11. 16:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!