Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van ennyi bluepill hívő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi bluepill hívő senkiházi?

Figyelt kérdés
Hogy tudják a nők ennyire megetetni a férfiakkal, hogy csak a belső számít??
2023. júl. 11. 15:03
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/132 A kérdező kommentje:

60

Most úgy csinálsz mintha a szexuális vonzalom igazságos méltányos módon oszlana meg a lakosság körében és aki szerethető meg vicces az megkapja a jutalmát.

Nem. Én is voltam szerethető, szerény és kedves és csak levegőnek nézést kaptam, többször meg lenézést.

Ha férfiként introvertált vagy hatalmas hátrány. Ha csúnya vagy, nem felelsz meg a chad arányoknak szintén. Ha még érzékenyebb is vagy akkor tényleg lőttek teljesen.

A szexuális vonzalom tehát igazságtalanul oszlik meg (‘mert még pszichopatáknak is jut belőle) ezért egy igazságosságra igényt tartó társadalomnak be kell avatkoznia az eloszlásába!

2023. júl. 12. 14:42
 62/132 A kérdező kommentje:

57

“ Kuporgass pénzt prostira, ha annyira szexelni akarsz. Arra úgysincs igényed, hogy a nő is élvezze, akarja veled. Akkor miért nem jó neked a prosti? ”

Szerintem nincs jobb amikor a nő is élvezi, nedves, akar téged.

A baj csak az, hogy a nő nem élvezné velünk. Erről nem mi tehetünk.

Arról sem, hogy természetes szexuális vágyunk van mint Stacynak és Chadnek.

2023. júl. 12. 14:44
 63/132 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, ha én introvertált, csúnya vagyok, érzékenyebb, akkor:

A: kezdek magammal valamit, pszichológus, meditáció, agykontroll, kinditerem, akármi

B: ábrándozok arról, hogy nekem csak léteznem kell a magam lúzerségével együtt és majd az egész társadalom hozzám igazodik akár a saját kárára is, mert én ezt szeretném

Választhatod a B-t, csak magadat szivatod vele, ennyi történik.

Én is szívesen látnám az ágyamban Patrick Dampsey-t, de nem valószínű, hogy ott terem attól, mert ezen fogok toporzékolni magamban vagy 10 másik nővel egy fórumon, akinek szintén tetszik.

2023. júl. 12. 14:50
 64/132 A kérdező kommentje:

63

Természetesen a B opció nem hoz csodát de ha elegen választják a B-t akkor talán el lehetne érni a közösségi média, húzogatós randioldalak betiltását.

Már ez is egy lépés lenne a normalitás felé.

2023. júl. 12. 14:55
 65/132 anonim ***** válasza:
100%

Saját magadért kellene tenned valamit először. Nem azért, hogy nőd legyen, hanem hogy jobban érezd magad a bőrödben. Hogy a saját énképed változzon.

Ha saját magad nem szereted magad, csúnyának, problémásnak titulálod magadat, akkor más hogy szeressen?

Menj el mozogni, kocogni, keress jobb munkát ha a mostani nem jó. Magaddal legyél rendben, a többi jön magától.

2023. júl. 12. 14:57
 66/132 anonim ***** válasza:
100%
"A baj csak az, hogy a nő nem élvezné velünk. Erről nem mi tehetünk."- dehogynem. Senki más.
2023. júl. 12. 14:59
 67/132 A kérdező kommentje:

65

Félreértesz. Én magamat elfogadtam ilyennek. Szeretem magam.

Csak a nők nem így gondolják…

2023. júl. 12. 15:04
 68/132 A kérdező kommentje:

66

Kifejtenéd hogyan?

2023. júl. 12. 15:04
 69/132 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, egyszerű. Ha nem vagyok elég vonzó a másik nem számára, arról nem ő tehet. Nekem kell vagy változtatnom magamon, vagy olyan párt keresni, aki elfogad úgy, ahogy vagyok. Nem erőltethetem magam rá senkire.
2023. júl. 12. 15:40
 70/132 anonim ***** válasza:
A kérdezőnek viszont láthatóan semmiféle erkölcsi aggályai nem lennének egy általa elkövethető nemi erőszakkal kapcsolatban.
2023. júl. 12. 15:49
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!