Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van ennyi bluepill hívő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi bluepill hívő senkiházi?

Figyelt kérdés
Hogy tudják a nők ennyire megetetni a férfiakkal, hogy csak a belső számít??
2023. júl. 11. 15:03
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
 131/132 anonim válasza:
100%
Aha és mégis mi lenne szerinted a megoldás? Mert értelmes, mások jogait direktbe nem csorbító és nem erőszakos megoldási javaslat nem érkezett még. Nem, az hogy korlátozzuk a nőket a szabad párválasztási akaratukban és kényszerítsük rá, hogy olyannal legyenek, akivel nem akarnak, NEM megoldás.
2023. júl. 13. 15:25
 132/132 anonim ***** válasza:
100%

Milyen elvek? Elvek az effektív kommunikáció ellen? Vagy a költözés ellen? Esetleg sport, divat (ezalatt szimplán annak ismeretét értem, hogy mi áll jól, mi előnyös, mi nem), bőrápolás, tudatos étkezés, önfejlesztés ellen?

Egyébként nem azt mondom, hogy minden emberrel egyezni fog az erkölcsi normád, és hogy csak azértis erőltetni kell a beilleszkedést egy teljesen számodra mindenben ellent mondó közegbe, de (!) a külső kritika fontos. Ha folyton csak ugyanazt hallgatod, AZ vezet radikalizálódáshoz, mivel az ilyen párbeszédek szoktak erősen eszkalálódni egy irányba. Lehet, hogy nincs igaza a kritikát megalkotónak, ettől függetlenül a másik nézőpont ismerete, megértése fontos. Már cdak azért is, mert ha sorra ugyanolyan külső kritikát kapsz, akkor az reprezentálja, mit gondolnak rólad mások. Teljesen mindegy, hogy igaz-e, de a kép, amit megalkotsz, az valós.

Visszatérve az elvekhez: nyilván van, amiben az ember nem enged. Ellenben legtöbbünk fejében élnek olyan elvek is, amiknek valódi erkölcsi előnyük nincs (egy hülye saját példát mondok: nem eszek gombát. Nálam ez elvi kérdés, mert a nyomorult nem tudta eldönteni, hogy növény, vagy állat, ezért ilyen istentelen borzadály lett, ráadásul már egyszerűbb életformákat is irányít... Egyszer elhozzák az apokalipszist, én mondom... ). Teljes szíveddel hihetsz benne, építheted eköré az életed, részévé teheted a személyiségednek, elkezdheted ráeröltetni másokra, prédikálni róla, de... Mi értelme? Te személy szerint ahhoz tartod magad, amihez csak szeretnéd. De közponzi elemmé tenni az életedben nem hoz sem változást, ráadásul elszigetel, plusz ki tudja? Lehet nincs igazad. Nem tudom más, hogy van vele, de én elég sokszor tévedtem már. Ma már ha valami rossz dologról vagyok meggyőződve kifejezetten keresem, hogy tévedjek. De alapvetően is nyitott vagyok erre, ha a másik be tudja bizonyítani az álláspontját. És pont a fejlődés miatt. A makacsság több ideig tartja vissza a jellemfejlődést, mint egy (vagy több) tévedés. Nyilván a kritikus gondolkodás itt is szükséges, mint bármiben az életben, szóval a szélsőséges példákat mellőzzük, kérlek. De az elveid érdekelnek, ami miatt tudatosan nem akarsz beilleszkedni.

(btw, én vagyok a 114-es, azóta ez az első kommentem. Csak mert úgy vettem észre, hogy összekevertél egy másik kommentelővel)

2023. júl. 13. 15:47
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!