Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van ennyi bluepill hívő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi bluepill hívő senkiházi?

Figyelt kérdés
Hogy tudják a nők ennyire megetetni a férfiakkal, hogy csak a belső számít??
2023. júl. 11. 15:03
 111/132 anonim ***** válasza:

Hál istennek olyan sokan nem vagytok! :D

Amúgy meg, Magyarországon LMBTQ?? Kutyát nem érdekel.

2023. júl. 13. 11:26
 112/132 anonim ***** válasza:
100%

Csakhogy más az ha valaki azért harcol, hogy ne bántsák, felvállalhassa magát (LMBTQ) és más azért harcolni, hogy úgy juss előnyhöz, hogy másokat korlátozz a szabad akaratukban( jelen esetben a nőket).

Pont azért tudott az Lmbtq utat törni, mert az elnyomás már ciki, nem pálya.

Akkor lenne jó a példád ha melegek heterokal való kapcsolat/szex jogáért tüntetnének és ebben sikereket érnének el.

2023. júl. 13. 12:08
 113/132 A kérdező kommentje:

112

Chad fejjel ezzel a belsővel rendkívül sikeres lehetnék a nőknél.

Tehát az élet még mindig engem igazol.

Azért lennék mérgező mert visszavágok az engem támadóknak.

Kutya nem akar olyan nővel szexelni akit meg kell erőszakolni.

Kutya nem beszélt erőszakról.

A nők elferdült, eltorzult igényeiről van szó csupán amelyek gyakorlatilag uniformizáltak, tehát mindenkinek ugyanaz a pasi a jópasi.

Ez okozza a piaci egynelőtlenségeket.

2023. júl. 13. 12:09
 114/132 anonim ***** válasza:
100%

Igazából én csak azt nem értem, miért jobb önkéntes tehetetlenségben lenni, és várni, hogy más oldja meg a problémáidat. Változzon meg a rendszer, avatkozzon be az állam, adjon neked más pénzt prostira... Stb. Ha a szociális közeg, amiben mozogsz kitaszít, annak oka van. Mondom ezt úgy, hogy kiskoromban folyton bántottak. Annak is oka volt. Totálisan social awkward voltam, valamennyi nyoma a mai napig van, nem minden társaságban találom a helyem. Nyilván sajnáltam magam, tök normális dolog, de nem merültem bele teljesen, hanem elkezdtem olyan embereket keresni, akikkel tudtam beszélgetni, közben igyekeztem jobban kommunikálni, megfelelően kifejezni magam... Stb.

Ha ráfogod, hogy mindenki más a hibás, csak te nem, akkor ezzel ellehetetleníted magad. Hiszen ha mindenki más a hibás, azon te nem tudsz változtatni. Magadon igen. Ez az egyetlen, amire valóban befolyásod van. Ha úgy gondolod, hogy a közeg, amiben mozogsz, nem megfelelő számodra, akkor a mai világban elég egyszerűen tudsz ezen változtatni. Elköltözhetsz másik városrészbe, vagy városba, vagy országba. Ha a kommunikációddal van gond, na az aztán tényleg könnyen fejleszthető. Ha mentális problémád van, akár súlyosabb, akár enyhébb, van pszichológus, de még netes fórumok, videók is, az utóbbi kettő teljesen ingyenes. Azzal, hogy olyan közegbe mész, ahol csak megerősítik a negatív hozzáállásodat a másik nemhez, világhoz csak magadnak ártasz. Az ilyen közegek teljesen képesek elradikalizálni az embereket, akik egyébként simán beilleszthetőek lennének a társadalomba, és boldogok lehetnének.

Ha a külsőddel van gond, ott is sok mindenen tudsz változtatni. Nyilván nem mindenen, de egy alapvetően igényes ember, legyen az nő, vagy férfi, fog párt találni, még akkor is, ha az alap vonásai nem a legkedvezőbben a mai szépségideálhoz képest. Rengeteg példa van erre. Nyilván ha aszociális vagy, nem tudsz kommunikálni, nincs IRL társaságod... Stb, akkor a korrekt külső sem ér semmit. Sajnos ez egy olyan dolog, hogy több fronton kell dolgozni, hogy megoldást találj. De szerintem sokkal jobb tenni a céljaidért, még ha nem is minden jön be, vagy nem elsőre, mint tehetetlenül sírni, és várni a lehetetlent, hogy a világ alkalmazkodjon hozzád.

2023. júl. 13. 12:13
 115/132 A kérdező kommentje:

114

Elvek. Van aki nem akar egy mocskos rendszerben részt venni és neki jobb megoldás az elkülönülés mint beállni az agyhalottak sorába.

Önfeláldozás, kitartás az elvek mellett nálam erények.

Persze manapság mert elvesztek ezek mint értékek mert átvette helyüket a hajtás, magabiztosság és pénz, külsőségek.

De remélem érted, csak mert nem alkalmazkodunk sokan a szarhoz még nem jelenti, hogy nincs igazunk.

2023. júl. 13. 12:44
 116/132 anonim ***** válasza:
100%
További jó szenvedést! :D
2023. júl. 13. 13:21
 117/132 A kérdező kommentje:

116

Egyébként felpontoztam a válaszod mert vetted a fáradtságot. Ezt szoktam értékelni.

2023. júl. 13. 13:29
 118/132 anonim ***** válasza:
100%
szerinted ez engem érdekel? :)
2023. júl. 13. 13:52
 119/132 A kérdező kommentje:

118

Most miért vagy savanyú?

2023. júl. 13. 14:00
 120/132 anonim ***** válasza:
100%
én? tök jó kedvem van. Szerelmes vagyok ;-)
2023. júl. 13. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!