Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent egy nőnél az, amikor azt mondja, hogy nem vagyok a szintjén?
Ugye a párkapcsolati problémáimért kizárólag én vagyok felelős, mivel valami gond van a személyiségemmel. Ha nem vagyok a nő szintjén, az azt jelenti, hogy javítani kell a személyiségemen, mivel a nőknek ez a fontos.
Hogyan javíthatom fel úgy a személyiségemet, hogy a nő "szintjén" legyek. Továbbá hogyan lehet olyan személyiségem, ami a Tinderen is hozza a matcheket normálisabb számban?
"aki meg még csak jobbra se húz, az még szemetebb":
Jaj, nem akartam ilyet írni(jellemfejlődés után). Biztos csak különleges személyiségem van, amihez különleges nő illik, nem ilyen átlagos személyiségű átlagos nők. Eleve az én hibám, nem az övék, nekem kell fejlődnöm.
3: Éreztem, hogy be fog szólni egy incel. Csakhogy a nők nem ilyenek. Környezetemben mindenkinek van párja, a csúnyáknak is.
Akinek meg nincs, annak a személyige az oka, így azt észre se veszem inkább, ezeket a toxikus embereket kioffoltam.
"nem lesz attól senki se szemét, mert nem jössz be neki.":
Így igaz, csak az első válaszoló írta, hogy rossz helyen ismerkedek. Nyilván arra gondolt, hogy azon a helyen a nőkkel van baj és menjek olyan helyre ahol nincsen.
Nem kell ezt a személyiség felé vinni.
Sztem arra célzott, h ő sokkal jobban néz ki, ahhoz képest, h te milyen anyagi szinten vagy. Vagyis ő sokkal gazdagabb pasit is kap magának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!