Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit jelent egy nőnél az,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent egy nőnél az, amikor azt mondja, hogy nem vagyok a szintjén?

Figyelt kérdés

Ugye a párkapcsolati problémáimért kizárólag én vagyok felelős, mivel valami gond van a személyiségemmel. Ha nem vagyok a nő szintjén, az azt jelenti, hogy javítani kell a személyiségemen, mivel a nőknek ez a fontos.

Hogyan javíthatom fel úgy a személyiségemet, hogy a nő "szintjén" legyek. Továbbá hogyan lehet olyan személyiségem, ami a Tinderen is hozza a matcheket normálisabb számban?

2021. nov. 4. 12:54
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
95%
Neked ezt konkrétan így mondta egy nő? :D Elég szar helyen ismerkedhetsz :D
2021. nov. 4. 12:57
 2/32 A kérdező kommentje:
Tehát akkor az ilyen nő szemét, aki meg még csak jobbra se húz, az még szemetebb. Hol vannak a rendes lányok?
2021. nov. 4. 12:59
 3/32 anonim ***** válasza:
74%
Azt jelenti,hogy ronda vagy hozzáképest. Szívesen.
2021. nov. 4. 12:59
 4/32 A kérdező kommentje:

"aki meg még csak jobbra se húz, az még szemetebb":

Jaj, nem akartam ilyet írni(jellemfejlődés után). Biztos csak különleges személyiségem van, amihez különleges nő illik, nem ilyen átlagos személyiségű átlagos nők. Eleve az én hibám, nem az övék, nekem kell fejlődnöm.

2021. nov. 4. 13:01
 5/32 A kérdező kommentje:

3: Éreztem, hogy be fog szólni egy incel. Csakhogy a nők nem ilyenek. Környezetemben mindenkinek van párja, a csúnyáknak is.

Akinek meg nincs, annak a személyige az oka, így azt észre se veszem inkább, ezeket a toxikus embereket kioffoltam.

2021. nov. 4. 13:02
 6/32 anonim ***** válasza:
94%
Nem is tudom miről beszélsz nagyon, de sok dolgot jelenthet, nem jöttél be neki és így rázott le (türelmetlen ki tudja), mindenki más, nem lesz attól senki se szemét, mert nem jössz be neki.
2021. nov. 4. 13:03
 7/32 A kérdező kommentje:

"nem lesz attól senki se szemét, mert nem jössz be neki.":

Így igaz, csak az első válaszoló írta, hogy rossz helyen ismerkedek. Nyilván arra gondolt, hogy azon a helyen a nőkkel van baj és menjek olyan helyre ahol nincsen.

2021. nov. 4. 13:05
 8/32 anonim ***** válasza:
20%

Nem kell ezt a személyiség felé vinni.

Sztem arra célzott, h ő sokkal jobban néz ki, ahhoz képest, h te milyen anyagi szinten vagy. Vagyis ő sokkal gazdagabb pasit is kap magának.

2021. nov. 4. 13:06
 9/32 anonim ***** válasza:
100%
Elég sértő módon fejezte ki magát, udvariasabb is lehetett volna (hacsak nem nyomultál túlságosan).
2021. nov. 4. 13:08
 10/32 anonim ***** válasza:
28%
#7 a tinder nem párkereső, hanem szexpartner kereső inkább, ne ott keress magadhoz illő párt. (Senkit se érdekel, hogy te milyen értékes vagy, megnézik a profilképed, ha jól nézel ki, akkor jobbra húznak, ennyi)
2021. nov. 4. 13:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!