Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit jelent egy nőnél az,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent egy nőnél az, amikor azt mondja, hogy nem vagyok a szintjén?

Figyelt kérdés

Ugye a párkapcsolati problémáimért kizárólag én vagyok felelős, mivel valami gond van a személyiségemmel. Ha nem vagyok a nő szintjén, az azt jelenti, hogy javítani kell a személyiségemen, mivel a nőknek ez a fontos.

Hogyan javíthatom fel úgy a személyiségemet, hogy a nő "szintjén" legyek. Továbbá hogyan lehet olyan személyiségem, ami a Tinderen is hozza a matcheket normálisabb számban?

2021. nov. 4. 12:54
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

Nem ismerem a tindernek és egyéb hasonló szennyoldalaknak a nyelvezetét. Mindenesetre én nőként ezt így nem mondanám másra, max. ha nagyon felidegesít az illető. Bunkó kifejezés.

"Ha nem vagyok a nő szintjén, az azt jelenti, hogy javítani kell a személyiségemen, mivel a nőknek ez a fontos."

Nem feltétlen, érthette mondjuk anyagilag is. Vagy iskolázottságilag is. Vagy egyszerűen a társadalmi "státuszt" nézve, tehát mondjuk ő már megteremtett egy stabil anyagi biztonságot, van normális munkahelye, karrierje és ezt elvárná a párjától is. Van, akiknek ez fontos, legyen bármilyen a személyiséged.

2021. nov. 4. 14:06
 22/32 anonim ***** válasza:
100%
Tudtam am a kerdesbol, hogy ez vicces trollkodas, de egye fene, segitek, egyreszt hatha tenyleg a fejlodes utjara lepsz, vagy hatha mas olvassa a kerdesedet. A szint az sok mindent jelenthet, ahany ember mindenki mashol huzza meg, hogy mi az ami szamara elfogadhato es mi az ami kizaro ok. Ha kinai lennel, akkora a ruhazatod keveset szamitana, ellenben a BMW az mindent visz. Nekik mas az ertekrendjuk. Mivel kiemelted, hogy szemelyisegileg akarsz fejlodni, ezert azt erdemes a kalyhanal kezdeni, onismeret fejlesztessel. Ezt egyedul is meg tudod tenni, rengeteg konyv elerheto rola. A magasabb szintu dolgokhoz, mint kommunikacio, tarsas kapcsolatok stb mar erdemes lenne valami szakemberhez fordulnod, mert evtizedes lemaradasokat utemezetten tervszeruen kene atvenni. Plane azert, mert eddig sem tudtal autodidakta modon meg a rajtrcsra sem felallni. A csajozasnal azert felmerul az alap igenyesseg, stilus, oltozkodes is, ezekben is el kell erni egy szintet es illeszkednie kell a celcsoporthoz. Van ahol a motoros borzsdeki lesz a nyero, van ahol az ing + zako. Eleg robosztus feladat lesz ezeken vegigragnod magad, de ha 25-30 evet ellebecoltal az eletedben felelotlenul, akkor most van teendo boven. Sok kitartast hozza.
2021. nov. 4. 14:27
 23/32 anonim ***** válasza:

Soha nem mondanék ilyet senki szemébe, legfeljebb mögötte, azt is úgy, ha már jobban ismerem.

Volt ilyen pasim, akinél arra jutottam hogy nem az én szintemen van. Nem volt lakása, nekem van. Nem volt kocsija, nekem van. Szerinte minden gazdag ember adócsaló, meg rohadék. Szerintem meg nem azok, csak ő nem ilyen körökben mozog, és nem ismer egyet sem aki gazdag. Ő ítélkezik ismeretlenül, én nem.

Szóval nem voltunk egy szinten.

De ezt soha nem toltam az arcába, nem vagyok bunkó, inkább leépítettem a kapcsolatot.

2021. nov. 4. 14:33
 24/32 anonim ***** válasza:
51%

Nagyon cukik vagytok páran, ahogy próbáltok komoly választ adni egy olyan kérdésre, ahol a hashtagek között ott van a humor.

Segítek: a kérdezőnek esze ágában sincs változtatni.

De az mondjuk szépen látszik, hogy ha egy incel elhatározná magát, kapna hozzá támogatást, tanácsokat, lelkesítést. Szomorú, hogy ezek után is csak kifigurázásra telik tőlük.

2021. nov. 4. 15:21
 25/32 A kérdező kommentje:

"Szerinte minden gazdag ember adócsaló, meg rohadék.":

Nyugaton ez nem így van, tehát ez nem igaz.

2021. nov. 4. 15:29
 26/32 anonim ***** válasza:
Öregem te meg mindig incel gondolkodású vagy és ezzel a kérdéssel csak azt szeretted volna a válaszolokból ki húzni hogy a külsőd miatt nem kellettél a nőnek. Nagyon átlatszó próbálkozás.
2021. nov. 4. 15:49
 27/32 anonim ***** válasza:
Direkt ellenkeztél azokkal akik a külső hiányosságaidra gyanakodtak.
2021. nov. 4. 15:52
 28/32 anonim ***** válasza:
100%

25# Nem vagyunk egy szinten. Tudod mi veled a baj? Kupálódásképtelen vagy. Nem baj ha valaki buta, de ha fejlődésképtelen, az már annál inkább, mert megragad egy szinten. Na, erről beszélünk.

Remélem érted már mire célzott a hölgy.

2021. nov. 4. 16:31
 29/32 anonim ***** válasza:
Lehet vámpír volt a csaj. Hát azt a szintet elég nehéz lesz megugranod.
2021. nov. 4. 16:55
 30/32 anonim ***** válasza:
10%
nem vagy a szintjén=nincs annyi pénzed, mint amennyit ő elvár
2021. nov. 4. 17:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!