Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent egy nőnél az, amikor azt mondja, hogy nem vagyok a szintjén?
Ugye a párkapcsolati problémáimért kizárólag én vagyok felelős, mivel valami gond van a személyiségemmel. Ha nem vagyok a nő szintjén, az azt jelenti, hogy javítani kell a személyiségemen, mivel a nőknek ez a fontos.
Hogyan javíthatom fel úgy a személyiségemet, hogy a nő "szintjén" legyek. Továbbá hogyan lehet olyan személyiségem, ami a Tinderen is hozza a matcheket normálisabb számban?
Nem ismerem a tindernek és egyéb hasonló szennyoldalaknak a nyelvezetét. Mindenesetre én nőként ezt így nem mondanám másra, max. ha nagyon felidegesít az illető. Bunkó kifejezés.
"Ha nem vagyok a nő szintjén, az azt jelenti, hogy javítani kell a személyiségemen, mivel a nőknek ez a fontos."
Nem feltétlen, érthette mondjuk anyagilag is. Vagy iskolázottságilag is. Vagy egyszerűen a társadalmi "státuszt" nézve, tehát mondjuk ő már megteremtett egy stabil anyagi biztonságot, van normális munkahelye, karrierje és ezt elvárná a párjától is. Van, akiknek ez fontos, legyen bármilyen a személyiséged.
Soha nem mondanék ilyet senki szemébe, legfeljebb mögötte, azt is úgy, ha már jobban ismerem.
Volt ilyen pasim, akinél arra jutottam hogy nem az én szintemen van. Nem volt lakása, nekem van. Nem volt kocsija, nekem van. Szerinte minden gazdag ember adócsaló, meg rohadék. Szerintem meg nem azok, csak ő nem ilyen körökben mozog, és nem ismer egyet sem aki gazdag. Ő ítélkezik ismeretlenül, én nem.
Szóval nem voltunk egy szinten.
De ezt soha nem toltam az arcába, nem vagyok bunkó, inkább leépítettem a kapcsolatot.
Nagyon cukik vagytok páran, ahogy próbáltok komoly választ adni egy olyan kérdésre, ahol a hashtagek között ott van a humor.
Segítek: a kérdezőnek esze ágában sincs változtatni.
De az mondjuk szépen látszik, hogy ha egy incel elhatározná magát, kapna hozzá támogatást, tanácsokat, lelkesítést. Szomorú, hogy ezek után is csak kifigurázásra telik tőlük.
"Szerinte minden gazdag ember adócsaló, meg rohadék.":
Nyugaton ez nem így van, tehát ez nem igaz.
25# Nem vagyunk egy szinten. Tudod mi veled a baj? Kupálódásképtelen vagy. Nem baj ha valaki buta, de ha fejlődésképtelen, az már annál inkább, mert megragad egy szinten. Na, erről beszélünk.
Remélem érted már mire célzott a hölgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!