Kutyámat ivartalanítani szeretném, voltunk vérvételen és azt mondja a doki, magas a kreatinin szintje, szívével van valami, kell EKG, mi lehet baj, volt már ilyen nektek? (többi lent)
Azért vagyok összezavarodva, mert a magas kreatinint veseelégtelenséggel összefüggésben találtam csak neten, de a doki szerint a mája és a veséje kitűnő, és a szívével van valami, lehet, hogy nem altatható, de lehet, hogy komolyabb.
Hallottatok már ilyenről, vagy nektek volt ilyen eredmény a kutyátoknál? Nagyon aggódom. Holnap megyünk EKG-ra. Köszi a válaszokat
Istenem...
Első tartsd magadba a hülyeségeidet.
Kérdező nem volt ilyenben részem eddig még,azért drukkolok,hogy minden rendben legyen a kutyusoddal.
Eltévedt szegény, rá kell hagyni.
Kérdezz rá az ekg után, hogy vajon a gépi altatás is gond lehet? Nem sok helyen van ilyen, de sokkal kíméletesebb a szervezetnek, mint a gyógyszeres.
Megvolt az EKG. Volt értelme... ugyanis szívritmuszavara van és a jobb kamra/pitvar (nem emlékszem melyik) gyengébb mint kellene. Ezért nem is altatható akárhogy. Szóval jobb, hogy megcsináltam, mert meg is halhatott volna műtét közben...
Remélem nem lesz baja a jövőben sem, a doki szerint jelenleg nem vészes, de nem tudja fog-e romlani, vagy így marad :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!