Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Magas TSH-sok! Mennyi Letrox-o...

Magas TSH-sok! Mennyi Letrox-ot kell szednetek? Nekem 4,9 az értékem, és fél szemet kell, pedig babát tervezünk. Sőt azt mondta a doki, hogy próbálkozhatunk nyugodtan, ha sikerül, emelünk az adagom.

Figyelt kérdés
2013. jún. 11. 10:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Erre így nem tudok válaszolni, én Eutyroxot szedek, és abból eleve többféle van, szóval a fél az 25-től 100 mikrogrammig bármit jelenthet... Szóval hány mikrogrammot szedsz? Egyébként a 4.9 csak kicsit magas, nem kell nagy adag, hogy levigye, és abban is igaza van a dokinak, hogy ha sikerül, akkor gyorsan csekkolni kell a TSH-t, és valószínűleg emelni. Én 50 mikrog-t szedtem előtte, és csak 75-re kellett emelni.
2013. jún. 11. 11:03
 2/11 anonim ***** válasza:
Nekem 5,41 volt,én is Euthyroxot szedek 25mg-ot. Nekem 3 hét alatt levitte 1,22re,mi is babát tervezünk és azt mondta a doki,h szedjem tovább a 25-öt. Nem mondta,h kéne majd emelni,nekem csak annyit mondott,h 4-5 hónap múlva menjek ellenőriztetni.
2013. jún. 11. 11:08
 3/11 A kérdező kommentje:
a 100mg-osnak szedem a felét, tehát 50 mg-ot
2013. jún. 11. 11:23
 4/11 anonim ***** válasza:
Az hamar leviszi, nyugodtan próbálkozzatok. Amíg magas, addig úgyse fogan meg a baba, de az meg egyénfüggő, hogy kinél mi a magas. Nekem az első gyerkőcöm 3.5 körülinél fogant, őt nem tudom pontosan, de a kistesónál pont előtte nézték, mert szülés után nagyon felment (18 volt), és akkor vmivel 6 fölött volt, de akkor felemeltük 75-re, és 6 hét múlva az ellenőrzésnél már csak valamivel 2 fölött volt.
2013. jún. 11. 11:31
 5/11 anonim ***** válasza:
Sziasztok ! Nekem is pajzsmirigy alul működésem van ,mi is babát szeretnénk.Fél éve a TSH 26.4 volt tegnap voltam vérvételen ,én euthyrox 100 mik g szedek naponta ,és most a TSH 0,02 lett :Ez most már jó a babához vagy most meg túl kevés??? Csütörtökön inszeminációra készülök ha szerdán lesz megfelelő nagyságú érett tüszőm .
2013. jún. 11. 15:11
 6/11 anonim ***** válasza:

szia

Nekem 5,7 volt mikor terhes lettem. nekem is azt mondták próbálkozzak, de én a gyógyszereket sose szedtem. Most sikerült levinnem 2.69-re most jöhet a baba ismét :)

2013. jún. 11. 15:39
 7/11 anonim ***** válasza:
a tsh 17 volt elötte végig ez lemaradt :)
2013. jún. 11. 15:41
 8/11 anonim ***** válasza:
Brigitta,az már sztem nem jó,túlműködésed lett. Fél éve voltál és azóta csak most? 4-6 hét után kellett volna ellenőriztetni és akk majd a doki megmondta volna,h mi a teendő. Sok volt a 100 mg sztem.
2013. jún. 11. 16:18
 9/11 anonim ***** válasza:
Kül nekem az 1,22re azt mondta,h tökéletes érték a babához.
2013. jún. 11. 16:20
 10/11 anonim ***** válasza:
Azt mondta a háziorvosom elég 1 évben 1-szer nézni .Én is furcsáltam, mert mondtam neki hogy babát szeretnénk .
2013. jún. 11. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!