2 évvel ezelőtt a petefészkeimen apró tüszőket látott a doki. Ma viszont nem mondott semmit, lehetséges hogy maguktól "eltűntek"?
Mi van? Két évvel ezelőtt?
Tüsző minden hónapban újra érik, általában több is, de 1- max 2 lesz domináns, kivéve, ha stimulálnak.
Ha késik, csinálj tesztet.
Mondom !
Azt mondta apró tüszők , amiket vagy gyógyszerrel vagy műtéttel lehet majd eltávolítani miután az Endok. kivizsgált.
Hát Most ott tartok hogy nem jött meg ,, ma felírta a doki a Norcolut tablettát.
Ezért most nem értek én is sokmindent .... :((
Szerintem ez a doki akinél elöször voltam,csak pénzzel akart lehúzni a magánklinikán.
Mert ma az SZTKba a doki nem szólt hogy lenne bármi baj , elváltozás.
Szerintem apró cisztákról vanszó, policisztákról. Endokrinológust keress fel vele, nehogy kiműtsék. Van erre már modernebb, szakszerűbb kezelés.
Tüsző: Minden hónapban számos apró folliculus (tüsző) lesz benned, amelyből 1-2-3 domináns nagyságúra nő. Legtöbbször ezek közül a legnagyobb ciklus közepén megreped és kilökődik a petesejt. Ezt fogja megtermékenyíteni a hímivarsejt. És ez minden hónapban így van.
Azért kevered, mert minden nőgyógyászati papírra ráírják:
számos apró folliculus (tüsző) de ez nem betegség, ennek inkább örülj.
És azért szerintem ennyire tisztában kellene lenned a tested működésével. nem ártana utána nézni, mi történik a női ciklus alatt.
A papíron is ez szerepel pedig.
Köszi a válaszokat azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!