Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5 hetes terhesen lehetséges,...

5 hetes terhesen lehetséges, hogy nem lát még semmit a doki, csak 10mm-es nyálkahártyát?!

Figyelt kérdés
Május 7-én kellett volna megjönnie, és 14-én voltam a dokinál, aki csak 10mm-es nyálkahártyát állapított meg, és egyértelmű terhességre utaló jelet nem látott. Van 6db nagyon nagyon halvány pozi tesztem. És menstruáció szerint akkor 5 hetes terhes voltam,amikor a doki megnézett uh-n.Mert szerintem azért már kellett volna valamit látnia...

2013. máj. 19. 11:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Ne aggódj! :-) Amikor én először voltam dokinál 4+2 napos voltam. Semmit nem látott, csak megvastagodott nyálkahártyát... 2 hét múlva kellett visszamennem, (6+2) és akkor is csak 10mm-es petezsákot látott.... Múlt héten voltam ismét orvosnál, 18mm a kisbabám és van szívhangja!

Ne aggódj, minden rendben, ilyenkor még nem nagyon szoktak látni a dokik semmit, főleg ha nem valami korszerű a gépe!

2-3 nap múlva tesztelj újra, addigra tuti jó erős 2 csíkos lesz, tök fogsz neki örülni és meg is nyugszol! (Legalábbis én így voltam)

Gratulálok!

9hkm :)

2013. máj. 19. 11:56
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg később volt ovulációd, így még nem vagy 5 hetes terhes.
2013. máj. 19. 12:01
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.:) Igazából már nem szeretnék tesztelni mert van 6db nagyon nagyon halvány pozitív tesztem.. szóval már beleőrültem..:D és ennyi pénzből már egy szép kis apróságot is vehettem volna a babának..:) kedden megyek vissza az orvoshoz, csak addig még megőrülök, mert 3 éve várunk erre a babára!!
2013. máj. 19. 12:01
 4/11 A kérdező kommentje:
Nem lehetett később, mert clostilbegytet szedtem múlt hónapban, és megállapította a doki,hogy április 22. körül volt tüszőrepedésem.
2013. máj. 19. 12:02
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok... és nekem is az első clostys hónapban jött össze! :-) Nekem a 15. napom volt pé, ovu teszttel néztem + doki uh-val! ;-)
2013. máj. 19. 12:08
 6/11 A kérdező kommentje:
Remélem akkor nekem is szerencsét hoz ez a gyógyszer. Sok jót hallottam róla. De nem kevés a 10mm-es nyálkahártya 5 hetes terhességnél?
2013. máj. 19. 12:10
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj! Elhiszem, hogy most nagyon parázol, hiszen sokat vártál a babára:) De attól, hogy halálra idegesíted magad, nem lesz jobb. Próbálj meg egy kicsit ellazulni.

Pár nap-pár hét, és kiderül, hogy mi a helyzet. Addig meg próbálj meg pozitívan hozzáállni, hidd el, az rengeteget segít!

2013. máj. 19. 12:13
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem. Nekem ilyenkor a dokim nem is mérte meg, csak annyit mondott, hogy meg van vastagodva, és ez ilyenkor így normális! Ha nem mondta h baj, vagy hasonló, akkor ne idegesítsd magad!

Örüljetek a pároddal! :-)

Amúgy mi is 3 évet várunk a babára.

Első voltam! :-)

2013. máj. 19. 12:17
 9/11 A kérdező kommentje:
Akkor remélem,hogy nekünk is sikerült..:) Csak annyira nehéz elhinni, eddig annyi negatív tesztet láttam, és most meg...:) mondjuk csak azt mondta a doki,hogy EGYÉRTELMŰ terhességre utaló jel nem látható. Tehát lehet,hogy van valami, és mondta,hogy addig is szedjek mindenképpen terhes vitamint.:) Szedem is mint a katona tiszt..:)
2013. máj. 19. 12:21
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális még ilyenkor. nem váletlenül mondják hogy a 6. hét után ajánlott menni. Egyébként a netről lehet nagyon olcsón venni sokkal jobb, erősebb teszteket mint a patikában vagy drogériában. 1 db kb 70 Ft-ra jön ki. De ez most már neked úgysem aktuális:))))
2013. máj. 19. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!