5 hetes terhesen lehetséges, hogy nem lát még semmit a doki, csak 10mm-es nyálkahártyát?!
Kedves Kérdező!
Ne aggódj! :-) Amikor én először voltam dokinál 4+2 napos voltam. Semmit nem látott, csak megvastagodott nyálkahártyát... 2 hét múlva kellett visszamennem, (6+2) és akkor is csak 10mm-es petezsákot látott.... Múlt héten voltam ismét orvosnál, 18mm a kisbabám és van szívhangja!
Ne aggódj, minden rendben, ilyenkor még nem nagyon szoktak látni a dokik semmit, főleg ha nem valami korszerű a gépe!
2-3 nap múlva tesztelj újra, addigra tuti jó erős 2 csíkos lesz, tök fogsz neki örülni és meg is nyugszol! (Legalábbis én így voltam)
Gratulálok!
9hkm :)
Figyelj! Elhiszem, hogy most nagyon parázol, hiszen sokat vártál a babára:) De attól, hogy halálra idegesíted magad, nem lesz jobb. Próbálj meg egy kicsit ellazulni.
Pár nap-pár hét, és kiderül, hogy mi a helyzet. Addig meg próbálj meg pozitívan hozzáállni, hidd el, az rengeteget segít!
Szerintem nem. Nekem ilyenkor a dokim nem is mérte meg, csak annyit mondott, hogy meg van vastagodva, és ez ilyenkor így normális! Ha nem mondta h baj, vagy hasonló, akkor ne idegesítsd magad!
Örüljetek a pároddal! :-)
Amúgy mi is 3 évet várunk a babára.
Első voltam! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!