Ez lehetséges? A doki szerint már a hasamban felsírt a kislányom. (magyarázat lent)
Figyelt kérdés
szóval megindult a szülés, jött a doki burkot repesztett, elfolyt a magzatvíz. ezután komplikációk léptek fel, áttoltak a műtőbe és megcsászároztak. a doki,miután kérdeztem, hogy rendben van e a baba, azt mondta, már a hasamban felsírt. ugye én ebből nem láttam semmit, tehát nem tudhatom, hogy igaz e. azért kételkedem a dokiban, mert nagyon furcsa volt, mintha kicsit szórakozott, bogaras lenne (ügyeletes orvos volt egyébként)
szerintetek létezik ilyen? hihetek az orvosnak?
2013. ápr. 8. 19:31
1/6 anonim válasza:
:) Szerintem csak megnyugtatásképp mondta, úgy értve, hogy végig minden rendben volt.
A baba akkor sír fel, ha a köldökzsinórt elvágják és először vesz levegőt. A hasadban ez elég valószínűtlen. :)
2/6 anonim válasza:
Ugy tudom, csak akkor sir fel, ha mar el van vagva a koldokzsinor, addig onnan kap oxigent. Sztem ez csak megnyugtatas akart lenni! Gratulalok a picihez!
3/6 anonim válasza:
Szerintem sem szó szerint értette, hanem úgy, hogy olyan egészséges volt, hogy már az első másodperctől erősen sírt :) De nem szó szerint a hasadban :) De erős, egészséges. :) Olyan, mint mikor azt mondjuk, hogy "az első perctől imádom"... persze nem szó szerint, csak már a "kezdetektől" :)) érted... :))
4/6 anonim válasza:
Nem akkor sír fel ha elvágják a köldökzsinórt,hanem ha "találkozik" a levegővel.A lányom kibújt,a zsinór még bennem volt félig nyilván,rögtön felsírt!A fiam szintén.
5/6 anonim válasza:
Így van, amikor kibújnak, akkor sír fel, tehát levegőt is vesz vele. De a pocidban nem sírhatott fel szerintem, de ki tudja. Kisfiam a méhlepényt kaparta össze. Meg is mutatta a doki a kis köröm nyomokat:-)
6/6 anonim válasza:
Amikor először vesz levegőt, a tüdeje akkor nyeri el a formáját, "felfúvódik", csak ettől a pillanattól kezdve tud sírni hiszen ahhoz levegő kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!