Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van ennyi bluepill hívő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi bluepill hívő senkiházi?

Figyelt kérdés
Hogy tudják a nők ennyire megetetni a férfiakkal, hogy csak a belső számít??
2023. júl. 11. 15:03
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/132 A kérdező kommentje:
Akárhogy kerülgetjük a forró kását, a probléma gyökere az elszállt női igények…
2023. júl. 12. 13:11
 52/132 anonim ***** válasza:
100%

"Nem tetszik minden nő de vannak akik tetszenek."

Igen, pont így vagyok én is. Nem tetszik minden férfi, de bőven vannak, akik igen. Akkor pont olyannal kéne lenni, aki nem tetszik?

"Fordítva viszont ha én senkinek nem tetszem aki nekem tetszik az szerinted természetes?"

Biztos tetszel valakinek, csak lehet, hogy pont nem annak, aki neked is tetszik.

"Pont ezért született az incel mozgalom, mert milyen az, hogy senkinek ne tetszeni? Nem természetes…"

És mit akartok ezzel a mozgalommal?

Mert a tetszést kikényszeríteni nem fogjátok tudni soha.

2023. júl. 12. 13:13
 53/132 anonim ***** válasza:
100%

Hát, az én igényeim nem elszálltak, mert akad, aki megfelel a igényeimnek, és én is az övének. Innentől game over, soha nem fogom azt gondolni, hogy az igényeimmel bármi probléma lenne.

Az meg, hogy ti mit tartotok elszálltnak, senkit sem fog érdekelni, ezt jobb, ha tudod.

2023. júl. 12. 13:15
 54/132 anonim ***** válasza:
100%
Senkinek nem kell megmagyaráznia, hogy miért nem tetszik neki XY, egyszerűen nem tetszik és kész! Lőtéri döglött kutyát sem érdekli, hogy te ezt nem akarod elfogadni, mert mást úgy sem tehetsz ezenkívül. Elfogadod, hogy az a nő semmit nem akar tőled és szépen továbbállsz, ennyi.
2023. júl. 12. 13:21
 55/132 A kérdező kommentje:

53

Tehát mivel neked jól megy ezért más problémája nem érdekel?

Önzőség a köbön tehát…

2023. júl. 12. 13:30
 56/132 A kérdező kommentje:

54

Önzőség a köbön.

Csakis azért nyilatkozol így mert a jelenlegi rendszer fekszik neked.

A nyomorultabbakért semmit nem tennél.

2023. júl. 12. 13:31
 57/132 anonim ***** válasza:
87%

Így van, QRVÁRA NEM ÉRDEKEL, HOGY NEKED NINCS HOVA DUGNI A FARKAD. Felőlem nyüszítve zokoghatnál, akkor sem tennék semmit, főleg nem a testem nem kínálnám fel neked.

Kuporgass pénzt prostira, ha annyira szexelni akarsz. Arra úgysincs igényed, hogy a nő is élvezze, akarja veled. Akkor miért nem jó neked a prosti? Van egy rakás nő, aki pénzért cserébe odaadja a testét neked.

2023. júl. 12. 13:34
 58/132 anonim ***** válasza:
96%
Önzőség az eszed tokja, az. A testem nem holmi máltai szeretetszolgálat, amit minden jött-mentnek felkínálok, mert szegénykének nincs hova dugni a farkát. Ott a kezed, lehet rendelni műpuncit, guminőt vagy menni prostihoz, de akkor sem fogok senkivel lefeküdni, akivel nem akarok, pont. Nincs ebben semmi önzőség, te sem feküdnél le olyannal, aki taszít, hát mi sem tesszük, nincs ebben semmi újdonság, önzőség meg pláne nem. Teszek a "nyomorultabbakért", rendszeresen adakozom, sokszor önkénteskedtem, de a testem nem dobom oda bárkinek, ha tetszik ez neked, ha nem.
2023. júl. 12. 13:37
 59/132 anonim ***** válasza:
96%
Kérdező, miért, mit kellene a nyomorultabbakért bárkinek is tenni? már megint ez a beakadt lemez, hogy a nők jöjjenek össze olyannal, aki nem tetszik nekik. Hiába ismételgetitek ezt, nem. Senki nem fog magára erőltetni valakit, akit nem akar, csak azért, hogy nektek kedvezzen. Senki. Ennyi. Ha ez önzőség, hát az. A párkeresés nem szociális szolgáltatás.
2023. júl. 12. 13:44
 60/132 anonim ***** válasza:
100%

Van egy rokonom, 40 éves. Nincs szerintem 165 cm, alacsonyabb nálam, korán kopaszodott, rég borotválja a fejét inkább.

Kamaszkorában volt egy hatalmas balesete, 1 cm-n múlt, hogy életben maradt. 24 koponya és arc műtétje volt összesen, lemezek vannak a koponyájában, látszik, hogy valami nem oké rögtön. Mivel elveszítette az egyik szemét, üvegszeme van, sokszor kancsal.

Viszont nagyon vicces, szerethető, rendben van magával, kihozza a maximumot ebből, amit lehet. Sportos, stílusosan öltözködik, mindig baromi jó illata van. Szép felesége, kislánya van. Előtte is voltak barátnői.

Ezért vagyok rosszul ettől a jaaaj, nem tehetek róla, hogy csúnyának születtem szövegektől. Hát nála biztos nem vagy csúnyább külsőre. Azt hiszitek, a fejetekkel van baj, pedig azzal, ami benne van. Nem tilos képezni, fejleszteni magatokat, viccesnek, kedvesnek lenni. Egyszerűbb a nőket, a többi férfit, a világot okolni. Hogy bennetek van a hiba és nem önhibátokon kívül? Az neeeeem leheeeet. Mindenki vágódjon hanyatt nektek, cserébe adjátok a "kedves" személyiségeteket, ennyit vagytok hajlandóak beletenni. Hányinger, komolyan.

2023. júl. 12. 14:32
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!