Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van ennyi bluepill hívő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi bluepill hívő senkiházi?

Figyelt kérdés
Hogy tudják a nők ennyire megetetni a férfiakkal, hogy csak a belső számít??
2023. júl. 11. 15:03
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/132 anonim ***** válasza:
16%

10.

Úgy szeretem, amikor a nők csak azt ragadják ki ami számukra nem megfelelő...ott volt még a "stb" is.

Tehát fokozzuk, van saját lakása, saját jól jövedelmező munkája, autója, van 2-3 millió forint megtakarítása...hm???

Így már gondolom tetszik, így már jó lenne mi? 😂 😂

Hagyjuk....ismerjük már ezt is sajnos....

2023. júl. 11. 17:01
 12/132 anonim ***** válasza:
83%
Egyszer én is beismertem valahol, hogy nekem számít a külső is. Olyan leba.szást kaptam egy csávótól, hogy mi nők csak átb.asszuk őt, hogy nekünk nem számít a külső. Hát hol mondtam én ilyet? Hallotta pár nőtől ezt és azt hiszi, minden nő ugyanúgy gondolkodik? Gyökerek vagytok mind a kérdezővel együtt, ha azt hiszitek, a nő egy homogén massza.
2023. júl. 11. 17:04
 13/132 anonim ***** válasza:
100%

"Tehát fokozzuk, van saját lakása, saját jól jövedelmező munkája, autója, van 2-3 millió forint megtakarítása...hm???"

BELSŐ TULJDONSÁGOKról írtam. Dyslexiás vagy?

2023. júl. 11. 17:05
 14/132 anonim ***** válasza:
0%

Ne hagyj szárazon édes....😘

Írj pár belső tulajdonságot még akkor....ami neked elengedhetetlen....

2023. júl. 11. 17:06
 15/132 anonim ***** válasza:
2023. júl. 11. 17:15
 16/132 anonim ***** válasza:
100%
Kiegészítés: #40, #41, #42 hozzászólások. Plusz nagyon szexi tud lenni, ha valamiben tehetséges, és azt szenvedélyesen szereti csinálni, amennyiben NEM számítógépes dologról, hanem pl. művészi, humán, vagy kézműves/mesterember dologról van szó. (Ilyen jellegű tehetségen nekem is van egyébként.)
2023. júl. 11. 17:20
 17/132 anonim ***** válasza:
0%

Hmm....értem, sok boldogságot az AI-vel. 😂

Amúgy szerintem ezek mind alap dolgok egy embernél...mindegy.

2023. júl. 11. 17:20
 18/132 anonim ***** válasza:
100%

"Hmm....értem, sok boldogságot az AI-vel."

Nem értem, ezt miért írod. Az AI nem képes valódi művészi értéket létrehozni, csak olyan, talán mutatós, de valójában silány színvonalú "alkotásokat", amelyekkel esetleg a hozzá nem értőket meg tudja téveszteni, de akik egy kicsit is konyítanak az emberi gondolkodás valódi mélységeihez, azok rögtön levágják, hogy hiányzik belőle a valódi tartalom.

2023. júl. 11. 17:30
 19/132 anonim ***** válasza:
91%

"Tehát fokozzuk, van saját lakása, saját jól jövedelmező munkája, autója, van 2-3 millió forint megtakarítása...hm???"

Én nőként is rendelkezem ezekkel, most akkor ilyenkor mi van?

Nekem az a tapasztalatom, hogy a pasik menekülnek miután megneszelik, hogy anyagilag független vagyok és nem tudnak ledominálni, nem vágódom hanyatt a vacsora meghívástól vagy a kocsitól, mert nekem is van/belfér stb. De ez már más téma.

2023. júl. 11. 17:31
 20/132 anonim ***** válasza:
70%

"Amúgy szerintem ezek mind alap dolgok egy embernél...mindegy."

Szerintem nem olvastad át elég alaposan a számmal jelölt hozzászólások tartalmát.

Van például bármi fogalmad arról, hogy mit jelent az önreflexió?

Az érzelmi intelligencia megléte valóban ennyire természetes lenne a magyar férfilakosságnál? Pláne a kifinomultság, urambocsá' érzelmi kifinomultság???

Szerintem ezt gondold át még egyszer.

2023. júl. 11. 17:34
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!