Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Bluepill, redpill vagy bluepill?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bluepill, redpill vagy bluepill?

Figyelt kérdés

A vonzerő miből fakad:

- bluepill: kedvesség, törődés

- redpill: magabiztosság, határozottság

- blackpill: testmagasság és jóképűség

Melyikben hiszel?

2022. aug. 11. 20:15
A kérdező szavazást indított:
bluepill
redpill
blackpill
20 szavazat
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Én a valóságban hiszek. A kedvesség, a törődés, az intelligencia, a magabiztosság, a határozottság és a testi adottságok együtt alkotják az ember vonzerejét.
2022. aug. 11. 20:28
 2/16 anonim ***** válasza:
19%
1. Tehát mindenből a legjobbat, a többi meg húzza le magát a vécén.
2022. aug. 11. 20:33
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

2

Megkérdezhetem, hogy hogyan sikerült erre a következtetésre jutni? :DD

2022. aug. 11. 20:36
 4/16 anonim ***** válasza:
50%

Nálam mind megvan. De a vonzerő hiába van, ha senki nem tud igazán belém látni, illetve, ha én nem látok a másikban mélységet. A legszarabb kombináció, ha mindened ilyened megvan, amit mindenki irigyel és vágyik rá, de számodra mégis más jelent értéket.

31F

2022. aug. 11. 20:39
 5/16 anonim ***** válasza:
17%
3. Úgy, hogy aki nem annyira intelligens, nem annyira szép, nem annyira magabiztos, nem annyira határozott, az megy a levesbe. (?)
2022. aug. 11. 20:40
 6/16 Noren1989 ***** válasza:
83%
Purple pill.
2022. aug. 11. 20:43
 7/16 anonim ***** válasza:
82%

5

Én nem mondtam, hogy megy a levesbe. Kizártnak tartom, hogy te még nem láttál "nem annyira szép, nem annyira magabiztos, nem annyira határozott" embert párkapcsolatban.

De azt gondolom te sem vitatod, hogy egy csúnya ember kevésbé vonzó, mint egy ugyanolyan lelki értékekkel rendelkező szép ember. És egy teszetosza anyámasszony katonája kevésbé vonzó, mint egy jó fellépésű, laza srác/csaj.

2022. aug. 11. 20:44
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
7. És ha én a kevésbé szép, esendő emberekre bukok az gáz? Egy ember sokkal hajlamosabb elszállni, amikor minden rendben van nála. De engem ez a tulajdonság taszít, akárhogy is néz ki az illető.
2022. aug. 11. 20:49
 9/16 anonim ***** válasza:
69%
#5: tetszik, vagy nem, aki kevésbé intelligens, az nálam instant ban. Az intelligencia amúgy fejleszthető.
2022. aug. 11. 20:52
 10/16 anonim ***** válasza:
82%
Anti incel pill nincs? Mert egy párat bevehetnél.
2022. aug. 11. 21:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!