Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Diplomás Fiatalabb nők, összejönnétek olyan pasival aki alantos munkát végez?
Például raktár, bolti eladó, takarító, söfőr.
Olyannal ne gyertek légyszi, hogy igen, ha folyamatosan képzi magát és hasonló hülyeségek, mert az a 0.1%-a azoknak, akik ilyen munkát végeznek.
Több szakmával rendelkező nő nem szavazhat?
Á, itt csak a diploma és az egyetem mérvadó. :/
Már miért ne?
Nem a pénz és a diploma a legfontosabb.
Ha valakinek még is, az nem is szeret igazán.
Sokkal inkább lenézem azokat a nőket akiknek tényleg ez a legfontosabb egy kapcsolatban, hogy "jajj diploma"
Dugja fel magának a diplomáját. 🤣🤣
20-as éveim végén járok, diplomás nő vagyok (doktorált), a párom csoportvezető egy gyárban. Amikor összejöttünk egyetemista voltam, ő akkor kezdett dolgozni a gyárban egyszerű munkásként.
Nem az a mérvadó egy jól működő, kiegyensúlyozott párkapcsolatban, hogy ki milyen munkát végez a hétköznapokban.
De azért az, hogy mennyit keres, elég fontos szempont, ha valakivel közös életet tervezel.
Volt történelem tanárom az "alantas" gyári munkás kollégámmal él kapcsolatban. Édes pár, imádják egymást. Most sikerült 35+-osan lakást venniük, úgyhogy nem veti fel őket sem a pénz. Mégis boldogok. Hogy lehet ez?!
Jah, még annyit, hogy az "alantas" munkát végző munkatársaim közül nem ők az egyetlen ilyen példa.
Üdv, egy alantas munkát végző nő.
Tudjátok mi a diploma ?
Agyba betáplált lexikonok igazolása.
Attól nem válik autómatikusan intelligenssé :-)
Diplomás vagyok és nem olyan családból jöttem, ahol "szokás" a kétkezi munkát megvetni.
Az itt felsoroltak egyike sem alantas. Alantas munkának inkább a prostitúciót, a futtatást, a drogbizniszt, meg mondjuk az ilyen behajtó-verőlegényeket mondanám.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!