Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan folytassam a beszélgetést randi után?
Szerintem egész jól sikerült a randi, meg az előtte lévő irogatás is jó volt, most viszont nem tudom, hogy hogyan kéne folytatni a beszélgetést, pedig nagyon szimpatikusnak találom a lányt.
Illetve, a másik kérdés. Ha újból beindul a beszélgetés, mennyi idő múlva kérdezzek rá egy újabb randi lehetőségére?
Úristen! Remélem egy bénaság a csaj, ugyanis a nem béna ki fog kukázni ha megtudja, hogy ilyesmiket kérdezned kell.
Sajnálom te sose leszel alfahím.
Jaj istenem, menj innen az alfahím hülyeségeddel
Szerintem ne várj sokat arra, hogy újra elhívd.
Nyugodtan lehet ilyenkor mondani azonnal is, hogy jól érezted magad vele, szimpi.
Hétközepére megbeszélhettek egy randit, ha ráértek.
Beszélgethettek a hobbitokról, mit szerettek csinálni, filmekről meg úgy az életről.
Ne is hallgass a negatív kommentekre. Gondolom itt mindenki született randi-szakértő (volt) még fiatalon is...
Hívd el, ne várj sokat. Addig kell ütni a vasat, amíg forró. Sokszor tetszik nekünk, ha látjuk egy férfin, hogy határozott, kellünk neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!