Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismeretlen személy leszólítása után általában mennyi idő az első randi, második ? Első randiig mennyi beszélgetés nem zavaró, ha nagyon érdekel a másik ?
Ott helyben az már randi..
Ha pl odajon hozzam a srác elhiv a vízbe labdázni bomolunk haverok "buli" fanta, egyutt napozunk lelkizünk este elmegyunk diszkoba megmutatja a várost. Nekem igy már az elso nap randi.
Meg ezer millio masik ilyen példát tudnék.
Mikor nyaraltunk nézett a poncér aztán beszelgettunk hozott a szobámba eredeti olasz kávét aztán bevitt este a konyhára kajálni elvitt motorral megmutatni este mindent egesznap egyutt lógtunk egyutt aludtunk tanulta a magyar nyelvet🤣 hát ott is az elso nap nekem az randi.
Vagy aki mikor vendeglatoztam egesz nap a melohelyemen volt velem megvárt ha végzek és már mentunk is mindenhova haverjaihoz anyujához más városokba vele pp mégcsak nem is aludtunk mert 3 napig is annyi mindent csináltunk meg annyi helyen voltunk, hogy alvás se fért bele:D
Mi van?
Bakker mi ez a lepont meg komment? Akkor irjam azt hogy elso nap leszolitott voltunk ezeregy helyen vagy játszottunk szorakoztunk nevettunk, aztan másnap volt az első randi vagy hogy?
És akivel elso nap egyutt aludtunk? Reggel kinyitom a szemem es jé randizok mert mellettem fekszik.
Vagy akivel 3 napig le se szakadtunk egymásról? Akkor azzal a 4.nap volt randi avégrealvás után?
De azerr válasz az nincs.
Bakker valakivel elso nap egesz nap egyutt vagy, vagy még mondjuk másnap is, akkor a 3.4.vagy 5. nap számitana randinak?🤣
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!