Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok nektek ez mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek ez mennyire lett volna gáz jelenet? Randiznátok egy ilyen pasival?

Figyelt kérdés

Szóval van egy lány akivel egy házban lakunk, és általában reggel kb ugyan akkor szoktunk indulni, ugyan azzal a busszal, sokszor láttam már, és nagyon nagyon aranyosnak és csinosnak tartom. Ma reggel láttam a busz után futni, úgyhogy szóltam a sofőrnek, hogy kicsit várjunk, mert tuti ehhez a buszhoz fut. Ahogy fellépett a buszra annyit mondott, hogy “hálás köszi”, de szerintem úgy a helyzetért, nem pont nekem. Viszont ahogy hátramentünk, elkezdtem vele beszélgetni. Igazából azzal indítottam, hogy “elképesztő milyen gyorsan futsz magassarkúban” (egy ilyen piros magassarkú csizma volt rajta, elég sokat hordja, nagyon csinos amúgy:)). Nevetett és mondta, hogy “A szépségért szenvedni kell, szokták mondani, nem?”. Majd kifújta magát, nyilván még gyorsabban lélegzett a futás miatt, (elég jól nézett ki, mert egy kicsit dekoltáltabb felső volt rajta) és mondta, hogy “fuu nagyon megszívtam volna ha nem érem el a buszt.”

Beszélgettünk még kicsit, hogy igen egy házban lakunk, meg stb. Aztán kérdeztem, hogy meginna-e velem egy kávét, és mondta, hogy persze, de bocsi most nem tudja fejből a beosztását, viszont megadja a telefonszámát. Kérdeztem, hogy “telefonszám, régimódi vagy?”. Erre nevetett és mondta, hogy nem, csak üzenetekre van hogy elfelejt válaszolni, és mindenki tudja, hogy ha valamit fontosat akar, akkor őt hívni kell. Úgyhogy számot cseréltünk, és mondta, hogy holnap beszéljünk, mert a ma este barátokkal lesz, és az zűrös. Aztán még picit beszéltünk, és leszálltam. Bár annyira lekötött, hogy eggyel túlmentem.😅 25F

jún. 14. 20:13
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Hívd.
jún. 14. 20:22
 2/9 anonim ***** válasza:
69%
Dekoltált felső és piros magassarkú csizma júniusban. Látszik, hogy vakáció van...álmodozz kisgyerek😁
jún. 14. 20:27
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ő randizik veled. Én nem tudom, nem beszéltem veled. Csak a leírás alapján igen, bár a dekoltált felső, piros magassarkú csizma, meg az, hogy azért nézett ki jól, mert dekoltált a felső, nekem egy kicsit vissza venne a lelkesedésből.
jún. 14. 20:34
 4/9 A kérdező kommentje:

Akkor nem csizma, nem értek a női cipőkhöz… valami ilyen: [link]

Csak sokkal szebb, de valami ilyen a kinézete.

jún. 14. 20:35
 5/9 anonim ***** válasza:
92%
Nekem a kanosságod nem jönne be, de ezt nyilván nem adtad elő neki.
jún. 14. 21:10
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ötössel egyetértek, de megadta a számát, szóval mi a kérdés. Holnap hívd fel délután, aztán majd kiderül, mi van. Lehetőleg később délután, ha esetleg másnapos lesz vagy ilyesmi, napközben pihenne gondolom.
jún. 14. 22:37
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Reméljük ez a gyönyörű lány, a csodaszép cipőjével és a lélegzetelállító felsőjével nem fogja olvasni ezt a a beteges részleteséggel leírt kérdést.

Szerintem ennek a csajnak még a szarja is szebb a többi szarnál. Megfognád vele az isten lábát, az biztos

jún. 14. 23:07
 8/9 gabor49 ***** válasza:
ha megadta a számát hivd de sok csaj kamu számot ad
jún. 15. 05:05
 9/9 anonim ***** válasza:

Furcsa ellentmondást látok a remekül improvizáló, a hekyzetet maximálisan kihasználni tudó, telefonszámot csettintésre megkapó férfiember és a végtelenül balfasz, ide kérdésként "most mit csináljak" kisfiú között.

Ha egy hollywoodi tini vígjáték forgatókönyvön dolgozol, még kicsit finomítsd, ez elég klisé.

jún. 15. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!