Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hé, csajok! Egy ilyen jelenet randin vonzósabbá tenné a szemetekbe a pasit?
Beültök valahová egy kávéra amit a pasas nagylelkűen kifizet, közbe odajön egy idegen csaj, de olyan igazi dögös bögyös bombázó forma, és azt mondja a pasitoknak:
- Oh, bébi, rájöttem hogy hibáztam! Én csak téged akarlak! Csináljuk vissza a szakítást!
Mire a csávó elnézően mosolyogna. És azt mondaná:
- Ugyan, mi már szakítottunk, mert semmi más nem volt köztünk csak szexualitás! De amint látod, rá találtam egy olyan hölgyre, akinek a lelkét is megakarom érinteni, nem csak a punciját! Legyél oly kedves és hagyjál minket békén!
Jézus isten. Azonnal tipli. Nem a csaj miatt, hanem ahogy ez a suttyó beszél.
Incel vagy-e hogy ilyen nyálasan-nyammogósan beszélnél két nő előtt a szexualitásról? Érdekes elképzeléseid vannak a dolgokról. Vagy csak trollkodsz mert nem hiszem hogy ember lehet ennyire degenerált.
Ez így ebben a formában k.va szánalmas lenne, pláne a képzelt válasza a hapsinak. Így csak egy 16 éves szűz fiúcska beszél, pláne nők előtt.
De a gyakorlatban, paradox módon egy szép csajjal az oldaladon "vesznek észre" a nők. Sose szemeztek velem félreérthetetlenül, csak akkor, amikor modell barátnőm volt és ott volt mellettem. Fene sem érti ezt...
"egy kávéra amit a pasas nagylelkűen kifizet"
:)))))))
Ez vicces
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!