Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hé, csajok! Egy ilyen jelenet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hé, csajok! Egy ilyen jelenet randin vonzósabbá tenné a szemetekbe a pasit?

Figyelt kérdés

Beültök valahová egy kávéra amit a pasas nagylelkűen kifizet, közbe odajön egy idegen csaj, de olyan igazi dögös bögyös bombázó forma, és azt mondja a pasitoknak:

- Oh, bébi, rájöttem hogy hibáztam! Én csak téged akarlak! Csináljuk vissza a szakítást!

Mire a csávó elnézően mosolyogna. És azt mondaná:

- Ugyan, mi már szakítottunk, mert semmi más nem volt köztünk csak szexualitás! De amint látod, rá találtam egy olyan hölgyre, akinek a lelkét is megakarom érinteni, nem csak a punciját! Legyél oly kedves és hagyjál minket békén!

2021. okt. 24. 12:36
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
78%
Nem
2021. okt. 24. 12:39
 2/15 anonim ***** válasza:
93%

Jézus isten. Azonnal tipli. Nem a csaj miatt, hanem ahogy ez a suttyó beszél.

Incel vagy-e hogy ilyen nyálasan-nyammogósan beszélnél két nő előtt a szexualitásról? Érdekes elképzeléseid vannak a dolgokról. Vagy csak trollkodsz mert nem hiszem hogy ember lehet ennyire degenerált.

2021. okt. 24. 12:40
 3/15 anonim ***** válasza:
94%
Te a "charmeur" vagy , igaz ?
2021. okt. 24. 12:41
 4/15 Sunshinedoll ***** válasza:
88%
Fiúk, ne basszatok már fel. Az elvárt színvonal a föld felett lebeg 5 centivel, nem olyan nehéz megütni.
2021. okt. 24. 12:42
 5/15 anonim ***** válasza:
92%
Ja közben rájöttem. Ez csak az alpha male trollocska, csak most nem használ olyan szánalmas nyelvezetet és rosszul írt idegen szavakat, mint máskor 🤦😂
2021. okt. 24. 12:42
 6/15 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem felállnék és otthagynám. Egy emberről rengeteget elárul, hogy hogyan bánik azokkal, akikhez már nem köti senki. Ebből a beszélgetésből annyi jönne le, hogy bunkó és az előző párjával csak a szex kötötte össze (, elnézést, a puncija), így egyértelműen nem őt keresném.
2021. okt. 24. 12:43
 7/15 anonim ***** válasza:
85%
3, #2 vagyok, közben én is rájöttem 🤦
2021. okt. 24. 12:43
 8/15 anonim ***** válasza:
93%

Ez így ebben a formában k.va szánalmas lenne, pláne a képzelt válasza a hapsinak. Így csak egy 16 éves szűz fiúcska beszél, pláne nők előtt.

De a gyakorlatban, paradox módon egy szép csajjal az oldaladon "vesznek észre" a nők. Sose szemeztek velem félreérthetetlenül, csak akkor, amikor modell barátnőm volt és ott volt mellettem. Fene sem érti ezt...

2021. okt. 24. 12:48
 9/15 anonim ***** válasza:
92%
baszod, kihagytad a baritone hangot!
2021. okt. 24. 14:07
 10/15 anonim ***** válasza:
94%

"egy kávéra amit a pasas nagylelkűen kifizet"

:)))))))

Ez vicces

2021. okt. 25. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!