Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normál értékrendű Férfiak! Mit jelenet számotokra az "elérhetetlen nő "? Mi alapján hiszitek, hogy valóban elérhetetlen?
Pl nem vihancol össze vissza egy mosolya is megtiszteltetés ha azt el lehet érni
Meg ilyen aproságok
Az aki valahogy felebreszti a vadaszt.
Kereslet-kínálat. A közgazdaságtanban elérhetetlennek az olyan igények számítanak, amelynek a kielégítése nem megvalósítható a rendelkezésre álló erőforrásokból.
Én egy 30-hoz közeledő, átlagosan vonzó, átlagosan kereső, saját lakással nem rendelkező pasas vagyok. Ezek az én "erőforrásaim". Ezek alapján én hiába szeretnék egy bájosarcú, karcsú, jó testű, kedves, gondoskodó huszonéves nőt, akinek a múltja is elfogadható - mert ehhez az én erőforrásaim nem elegendőek. Ehhez az igényhez jóképű, izmos, magas fizetésű, saját lakással (egzisztenciával) rendelkező magabiztos férfinek kéne lennem, ami ugye nem vagyok.
Így az általam elképzelt nő számomra elérhetetlen.
Hogy mi elérhető az mindig szubjektív.
Elérhetetlen.
A szótaramban nincs.
Van viszont egy olyan,amit realitásérzéknek hívunk,és a meséket,meg az álmodozást meghagyjuk a nőknek.
Ha kiépítetted magad,es biztos talajon álsz,akkor nem is kívánsz olyat,ami lehetetlen.
Mert nem fog érdekelni.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!