Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az jelenet valamit ha egy lány rám írt?
Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm akivel max. 1-2 mondatot beszéltem, de ha láttuk egymást mindig köszöntünk...
Egyszer még üzenetben kértem tőle segítséget(igaz többiektől is, de ez most nem lényeges) persze egyből segített is, és itt vége volt a beszélgetésnek...
Minap rám írt, hogy hogy vagyok, mi van velem, stb...
Azóta nagyon jókat beszélgetünk chat-en... és ha véletlen összefutunk akkor is mosolyog rám ha lát...
És azt szeretném kérdezni, hogy ez jelent valamit, vagy csak egy barátságot?? Nekem tetszik a lány... Hívjam el randizni?? De félek, hogy izgalmamban nem tudnék semmit se mondani... És hogyan hívjam el szerintetek??
2012. jan. 26. 22:08
1/8 anonim válasza:
Jó tanács, ne gyakorolj magadban előre semmi szövet, csak simán hívd el.
2/8 anonim válasza:
próbáld ki a legegyszerűbb taktikát én is sokszor használom ha randizok egy lánnyal ha mégsem olyan mint amilyennek elképzeltem, hogy csak kérdezel tőle!! kérdésre is kérdéssel felelsz így biztos nem buksz bele a beszélgetésbe és végülis érdeklődsz is iránta és a lányok ugyis imádnak sokat beszélni főleg magukról :D
3/8 anonim válasza:
mármint ezt már arra irtam ha már taliztok
4/8 A kérdező kommentje:
Juuj nagyon szépen köszönöm a gyors válaszokat, sokat segítettetek :))
2012. jan. 26. 22:13
6/8 anonim válasza:
Szia, szerintem hívd el randíra az én előző kapcsolatom is így kezdödött. Köszönés aztán mosoly aztán mozi vagy kaja. :D Szerintem hívd el randira valahova. És egyébként ez szerintem nem rothat el egy kapcsolatot ha valamelyik fél elhivja a másikat ha barátok akkor csak feljebb dobja a dolgokat ha meg mind a kettő szerelmes azon is segít. :D
7/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a segítséged :) Ha rontani nem ront akkor biztos, hogy elhívom randira :)
2012. jan. 26. 22:30
8/8 anonim válasza:
Ha rádszart volna az többet jelentene
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!